Λεπτομέρειες προϊόντος

Μια ήσυχη ηλεκτρική σκούπα για μια βαθιά εμπειρία καθαρισμού και εξαιρετικά αποτελέσματα.

Οφέλη

Εγγυημένη σιωπηλή απόδοση, όποτε χρειάζεστε

Μη διστάσετε να καθαρίσετε όποτε έχετε χρόνο, χωρίς να ενοχλείτε τα άτομα γύρω σας. Το VX8 παράγει χαμηλό θόρυβο σε δάπεδο και μοκέτα.

AEG - Ηλεκτρική σκούπα - VX8-2-ÖKO

Motion Control System™: σχεδιασμένο για να ακολουθεί τα βήματά σας

Για ελεγχόμενη, απρόσκοπτη μετάβαση μεταξύ δωματίων, το Motion Control System ™ επιτρέπει σταθερές κινήσεις, ομαλή στροφή και δυναμική πρόσφυση.

AEG - Ηλεκτρική σκούπα - VX8-2-ÖKO

Μακροχρόνια απόδοση καθαρισμού και ομοιόμορφο γέμισμα στη βελτιστοποιημένη S-Bag

Η σακούλα S-bag έχει σχεδιαστεί για να γεμίζει ομοιόμορφα, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε την ηλεκτρική σκούπα σας περισσότερο χωρίς απώλεια απόδοσης

Multi-room system™ - ακτίνα δράσης 12 μέτρων για να φτάνει σε οποιαδήποτε γωνία

Ελαφρύς και εύχρηστος σχεδιασμός, για εύκολη κίνηση γύρω από έπιπλα και γωνίες. Με εμβέλεια 12 μέτρων, ώστε να μην χρειάζεται να αλλάζετε πρίζα.

AEG - Ηλεκτρική σκούπα - VX8-2-ÖKO

Πλενόμενο φίλτρο

Το φίλτρο πλένεται χρησιμοποιώντας νερό για εύκολη συντήρηση

Αξεσουάρ

Κριτικές

Γράψτε μια κριτική

Καλώς ήρθατε. Αυτός είναι ο χώρος σας. Πείτε μας τη γνώμη σας. Σας καλούμε να μοιραστείτε τη γνώμη σας και να ακουστείτε.

Γράψτε μια κριτική ως επισκέπτης παρακάτω ή και αφήστε μια κριτική

{{ props.errorNickname }}

Αυτό θα εμφανιστεί με την κριτική σας. Μην χρησιμοποιείτε το πλήρες όνομά σας. Αν το κάνετε, η κριτική δεν θα δημοσιευθεί

Χρειαζόμαστε τη διεύθυνση email σας για να επικυρώσουμε την κριτική σας

{{ props.errorEmoji }}

Οι πιο χρήσιμες κριτικές πελατών επικεντρώνονται στην ποιότητα, το σχεδιασμό και την αξία της συσκευής. Για σχόλια και κριτική σχετικά με την τεχνική υποστήριξη, την αποστολή ή την εγκατάσταση, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών. Οι κριτικές αυτές υποβάλλονται σε έλεγχο πριν δημοσιευθούν σε αυτόν τον ιστότοπο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, ανατρέξτε στις Οδηγίες για κριτικές.

Πρέπει να αποδεχθείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις

Πιο πρόσφατη

Πρόσφατες

Πιο χρήσιμα

Υψηλότερη βαθμολογία

Χαμηλότερη βαθμολογία

Κριτικές σε άλλες γλώσσες Μεταφρασμένες κριτικές

3
Μετάφραση από γερμανικά
Saugexperte 18 Νοεμβρίου 2021

Κακή κατασκευή καλωδίου

Καλησπέρα, αφού χρειάστηκε να ελευθερώσω επίπονα το καλώδιο τροφοδοσίας κάτω από μια ρωγμή στην πόρτα, θέτω την ερώτηση γιατί κάποιος σκέφτηκε να αντικαταστήσει τα δοκιμασμένα και δοκιμασμένα στρογγυλά καλώδια με ένα επίπεδο καλώδιο. Αυτό μπορεί να προσφέρει πλεονεκτήματα στον μηχανισμό περιέλιξης υπό εργαστηριακές συνθήκες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί επαρκώς στην πράξη για τον προαναφερθέντα λόγο. Οι προγραμματιστές προφανώς δεν το έχουν δοκιμάσει επαρκώς στην καθημερινή πρακτική. Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος με την ισχύ αναρρόφησης και την ανάπτυξη θορύβου, αλλά δυστυχώς η επίπεδη πλευρά του καλωδίου τραβάει σε ένα κενό σχεδόν κάθε φορά, στρίβει όρθια όταν τραβιέται έξω και στη συνέχεια μπλοκάρει - ένα σημαντικό αρνητικό σημείο.

 • Σχεδιασμός
  3
 • Λειτουργία
  1
 • Ποιότητα
  4

Αποποίηση ευθύνης για τη μετάφραση

This review is retrieved from a similar product or another language site.

AEG

Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση σας. Σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα, η ηλεκτρική σκούπα έχει ένα κάπως οβάλ καλώδιο τροφοδοσίας. Μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι οι συσκευές μας έχουν ελεγχθεί για χειρισμό. Λυπούμαστε πολύ που αντιμετωπίσατε δυσκολίες και θα χαρούμε να διαβιβάσουμε το παράπονό σας εσωτερικά.
Εξυπηρέτηση πελατών Henrike / AEG

 • Σχεδιασμός
  3
 • Λειτουργία
  1
 • Ποιότητα
  4
3
Μετάφραση από γερμανικά
V.N. 02 Μαΐου 2021

Πολύ ήσυχο ακροφύσιο δαπέδου κινητήρα, κατώτερο

Η ηλεκτρική σκούπα είναι πολύ ήσυχη. Αλλά για την τιμή, το ακροφύσιο δαπέδου είναι άχρηστο. Οι εξοικονομήσεις πραγματοποιήθηκαν σε λάθος μέρος. Κατασκευασμένο φθηνά με πλαστικούς κυλίνδρους που είναι πολύ θορυβώδεις σε σκληρά δάπεδα.

 • Σχεδιασμός
  3
 • Λειτουργία
  3
 • Ποιότητα
  3

Αποποίηση ευθύνης για τη μετάφραση

This review is retrieved from a similar product or another language site.

AEG

Ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας. Τα ευρήματα από την ανάπτυξη και τη χρήση των συσκευών ρέουν στον σχεδιασμό της συσκευής και δοκιμάζονται συνεχώς. Ανάλογα με την επένδυση δαπέδου, το ακροφύσιο δαπέδου μπορεί να κάνει διαφορετικούς θορύβους. Θα θέλαμε να επιλύσουμε το πρόβλημά σας. Στείλτε μας ένα e-mail με τη διεύθυνσή σας, την απόδειξη αγοράς, τα δεδομένα της συσκευής και το αίτημά σας στη διεύθυνση: digital.care.de@electrolux.com.
Εξυπηρέτηση πελατών Henrike / AEG

 • Σχεδιασμός
  3
 • Λειτουργία
  3
 • Ποιότητα
  3
3
Μετάφραση από γερμανικά
Paddy 26 Ιανουαρίου 2018

Δυστυχώς, πολύ αδύναμο στο στήθος

Η ηλεκτρική σκούπα είναι αρκετά καλοφτιαγμένη και η «οικολογική ιδέα» είναι σίγουρα υποδειγματική, αλλά έχουμε σχεδόν πάντα θέσει το υψηλότερο επίπεδο αναρρόφησης για να επιτύχουμε ένα λογικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, κάπως «βαρύτερα» σωματίδια βρωμιάς (άμμος / κόκκοι παιδικής χαράς κ.λπ.) δυστυχώς δεν απορροφούνται ...

Αγοράσαμε επίσης μια συνδυασμένη βούρτσα που έχει ελαφρώς καλύτερη απόδοση στο παρκέ μας από τις τυπικές βούρτσες που παρέχονται.

Ένα πολύ θετικό πράγμα που πρέπει να αναφερθεί είναι ο πραγματικά πολύ αθόρυβος "τόμος" κατά την αναρρόφηση, που μας έκανε επίσης να αγοράσουμε.

 • Σχεδιασμός
  4
 • Λειτουργία
  2
 • Ποιότητα
  3
 • Επιβεβαιωμένη αγορά
 • Επανεξέταση κριτικής

Αποποίηση ευθύνης για τη μετάφραση

This review is retrieved from a similar product or another language site.

 • Σχεδιασμός
  4
 • Λειτουργία
  2
 • Ποιότητα
  3
 • Επιβεβαιωμένη αγορά
 • Επανεξέταση κριτικής
5
Μετάφραση από γερμανικά
Cristinastestwelt 19 Ιουλίου 2016

Στην πραγματικότητα, είναι πολύ αθόρυβο και εξακολουθεί να έχει την καλύτερη ισχύ αναρρόφησης

Το VX8-2-Öko διαφημίζεται ως η πιο ήσυχη ηλεκτρική σκούπα στην αγορά.
Χάρη στο Silent Air Technology ™, η ηλεκτρική σκούπα φτάνει τα 58db.
Κανείς δεν ενοχλείται από την ηλεκτρική σκούπα όταν πραγματοποιείτε κλήσεις ή παρακολουθείτε τηλεόραση. Η μουσική μπορεί επίσης να ακουστεί κατά την ηλεκτρική σκούπα. Μπορείτε επίσης να δείτε στις φωτογραφίες τα πολλά φίλτρα που κάνουν την ηλεκτρική σκούπα τόσο αθόρυβη.

Εάν σκέφτεστε τώρα, περιμένετε ένα λεπτό ... οι αθόρυβοι απορροφητήρες δεν είναι καλοί, δεν έχουν καθόλου δύναμη αναρρόφησης, τότε κάνετε λάθος. Η ηλεκτρική σκούπα έχει 650W και εξαιρετική ισχύ αναρρόφησης.

Επιπλέον, το VX8-2-Öko αποτελείται από 55% ανακυκλωμένο πλαστικό. Η ίδια η θηλή είναι επίσης 92 ανακυκλώσιμα. Η συσκευασία είναι κατασκευασμένη από 100% ανακυκλωμένο υλικό και είναι 100% ανακυκλώσιμο. Η βιωσιμότητα είναι πολύ σημαντική εδώ και προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ!

Επιπλέον, η ηλεκτρική σκούπα είναι πολύ ενεργειακά αποδοτική! Καταναλώνει 65% λιγότερη ενέργεια από τα αντίστοιχα 2100W, αλλά είναι εξίσου ισχυρή. (Κλάση ενεργειακής απόδοσης Α).

Παρεμπιπτόντως, το VX8-2-Öko είναι μια ηλεκτρική σκούπα τσαντών (όγκος τσαντών 3
5L). Αλλά είναι επίσης κατάλληλο για όσους πάσχουν από αλλεργίες, επειδή το φίλτρο υγιεινής φιλτράρει ακόμη και μικρά σωματίδια όπως η γύρη και τα σπόρια κατά 99,5%. Διαθέτει επίσης ένδειξη αλλαγής φίλτρου και σάκου, οπότε γνωρίζετε πάντα πότε απαιτείται αλλαγή.

Το πεδίο παράδοσης περιλαμβάνει:
Η ηλεκτρική σκούπα AEG VX8-2
2 σακούλες κενού
AeroPro TM Αθόρυβο ακροφύσιο δαπέδου
Ακροφύσιο σκληρού δαπέδου AeroPro TM
AeroPro TM 3in1 πολυλειτουργικό ακροφύσιο


Ως συνήθως, το ακροφύσιο δαπέδου έχει μία λειτουργία για χαλιά και ένα για λείες επιφάνειες. Και τα δύο λειτουργούν καλά, αλλά με τα χαλιά πρέπει πρώτα να βρείτε τις καλύτερες ρυθμίσεις πάχους για τον εαυτό σας. Είναι όλα θέμα πρακτικής! Τα ακροφύσια είναι πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα να αντικατασταθούν. Ο διακόπτης εναλλαγής είναι λίγο δύσκολος στη χρήση.

Το ακροφύσιο σκληρού δαπέδου είναι επίσης πολύ πρακτικό, έχει σχεδιαστεί ειδικά για παρκέ δάπεδα.

Το ακροφύσιο πολλαπλών λειτουργιών 3in1 είναι ιδιαίτερα έξυπνο. Ήξερα μόνο ότι η θηλή έχει μια θέση κάτω από το καπάκι της για την τσάντα για τα 3 μικρά επιπλέον ακροφύσια. Οι καιροί προφανώς έχουν περάσει πολύ.
Το VX8-2Öko έχει ακροφύσιο με 3 λειτουργίες:
βούρτσα επίπλων, ακροφύσιο ενέματος και ακροφύσιο ταπετσαρίας.


Το VX8-2-Öko είναι σίγουρα ορατό οπτικά. Είναι γυαλιστερό μαύρο με πράσινες πινελιές. Το πράσινο είναι φανταχτερό, αλλά όλα φαίνονται ακόμα λεπτά, σχετικά απλά και υψηλής ποιότητας και σίγουρα μοντέρνα. Μου αρέσει πάρα πολύ.


Η εμπειρία μου:
Φυσικά, η ηλεκτρική σκούπα έπρεπε να ελεγχθεί αμέσως μετά τη συναρμολόγηση.
Δεδομένου ότι έχω 120 τετραγωνικά μέτρα χώρου διαβίωσης και μια μακρυμάλλη γάτα, υπάρχει πάντα αρκετό για να σκουπίσω.)
Άνοιξα λοιπόν τη θηλή και έμεινα έκπληκτος. Είναι πραγματικά πολύ ήσυχο για μια ηλεκτρική σκούπα. Εντάξει, σκέφτηκα, είναι μόνο το επίπεδο 3 του 5. Αλλά ακόμη και στο επίπεδο 5, η ηλεκτρική σκούπα εξακολουθεί να βρίσκεται σε μια ευχάριστη περιοχή θορύβου. Ακόμη και η γάτα με παρακολούθησε να το δοκιμάσω. Συνήθως φεύγουν μόλις ετοιμάσω την ηλεκτρική σκούπα. Ακόμα και κατά τον καθαρισμό του διαμερίσματος, θα μπορούσα να συνεχίσω να ακούω τη μουσική μου ενώ σκουπίζω.
Η ισχύς αναρρόφησης είναι μεγάλη και δεν υποφέρει από τη μείωση του θορύβου της ηλεκτρικής σκούπας.
Η μικρή ηλεκτρική σκούπα είναι πολύ εύκολη στη χρήση και πολύ ευέλικτη (ακτίνα δράσης 12m). Με το μέγεθος του διαμερίσματός μου, πρέπει να αλλάξω την πρίζα μόνο μία φορά. Κυλάει μαζί σας παντού χωρίς προβλήματα.
Ο επεκτάσιμος τηλεσκοπικός πόλος είναι ιδιαίτερα άνετος στο κράτημα και στη χρήση.

Συνολικά, μου αρέσει πάρα πολύ η ηλεκτρική σκούπα.
Μπορώ να προτείνω μόνο αυτήν την ηλεκτρική σκούπα, δεν λείπει τίποτα εδώ και η ποιότητα είναι σωστή.

 • Σχεδιασμός
  5
 • Λειτουργία
  5
 • Ποιότητα
  5
 • Cristinastestwelt Προτείνει αυτό το προϊόν

Αποποίηση ευθύνης για τη μετάφραση

This review is retrieved from a similar product or another language site.

 • Σχεδιασμός
  5
 • Λειτουργία
  5
 • Ποιότητα
  5
 • Cristinastestwelt Προτείνει αυτό το προϊόν

Άλλα προϊόντα

AEG - Ηλεκτρική σκούπα - VX8-1-ÖKO
VX8 Ηλεκτρική Σκούπα με σακούλα 61db
 • Κατασκευασμένη κατά 55% από ανακυκλωμένο πλαστικό
 • Εξοικονομεί 65% ενέργεια
 • Πλήρως αθόρυβη με τεχνολογία Silent Air Technology™
 • Εκπληκτική καθαριότητα με βελτιστοποιημένο αερισμό
 • Εύκολη στη χρήση, με εργονομικό σχεδιασμό και πολύ μακρύ καλώδιο 12 μέτρων
AEG - Ηλεκτρική σκούπα - VX8-3-DB-P
VX8 Ηλεκτρική Σκούπα με σακούλα 61db
 • Αθόρυβη
 • Φαντάστικα αποτελέσματα
 • Εύκολη στη χρήση
 • Πέλμα FlowMotion™ 3-in-1
 • Έως 99,5% καθαρός αέρας
AEG - Ηλεκτρική σκούπα - VX6-2-IW-5
VX6 Ηλεκτρική Σκούπα με σακούλα 76db
 • Σύστημα Power Pro System™ για εύκολο καθάρισμα όλων των δαπέδων
 • Τεχνολογία 360° Motion Technology™ για εύκολη πρόσβαση γύρω από τις γωνίες
 • Καπάκι πρόσβασης 180° Access™ για πλήρη πρόσβαση και γρήγορη αλλαγή της σακούλας συλλογής σκόνης

Υποστήριξη

Έχετε ήδη κάποιο από τα προϊόντα μας;

Καταχωρίστε το και ανακαλύψτε τις δυνατότητές του στο μέγιστο.
Ή βρείτε υπηρεσίες υποστήριξης, ανταλλακτικά & αξεσουάρ που χρειάζεστε, στους παρακάτω συνδέσμους.

Εγγραφή Προϊόντος
κόκκινο ύφασμα στον αέρα σε σκούρο φόντο