Οφέλη

AEG - Ηλεκτρική σκούπα - VX7-2-DB

Τεχνολογία 360° Motion Technology™ για εύκολη πρόσβαση γύρω από τις γωνίες

Η VX7 είναι εφοδιασμένη με μικρούς περιστρεφόμενους τροχούς οι οποίοι είναι ιδανικοί για σκούπισμα γύρω από αντικείμενα και σας διευκολύνουν να φτάνετε στις περιοχές με δύσκολη πρόσβαση.

AEG - Ηλεκτρική σκούπα - VX7-2-DB

Σύστημα Multi Room System™ για εύκολο καθάρισμα με τη μια

Καθάρισμα με τη μια - χωρίς διακοπές για να βγάζετε και να βάζετε το καλώδιο στην πρίζα κάθε φορά που μπαίνετε σε άλλο δωμάτιο. Η VX7 διαθέτει μακρύ καλώδιο 12m, το οποίο είναι αρκετό ώστε να καθαρίσετε πολλά δωμάτια με τη μια - εύκολο καθάρισμα, πολύ απλά.

Κριτικές

Τι πιστεύετε;
Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε τις συσκευές μας

Η γνώμη σας μας βοηθά να βελτιωνόμαστε συνεχώς και βοηθά τους καταναλωτές να αποφασίσουν ποια συσκευή να αγοράσουν. Χρησιμοποιείστε τα αστέρια για να ξεκινήσετε μια κριτική.

Γράψτε μια κριτική

Καλώς ήρθατε. Αυτός είναι ο χώρος σας. Πείτε μας τη γνώμη σας. Σας καλούμε να μοιραστείτε τη γνώμη σας και να ακουστείτε.

Γράψτε μια κριτική ως επισκέπτης παρακάτω ή συνδεθείτε και αφήστε μια κριτική

{{ props.errorNickname }}

Αυτό θα εμφανιστεί με την κριτική σας. Μην χρησιμοποιείτε το πλήρες όνομά σας. Αν το κάνετε, η κριτική δεν θα δημοσιευθεί

Χρειαζόμαστε τη διεύθυνση email σας για να επικυρώσουμε την κριτική σας

{{ props.errorEmoji }}

Οι πιο χρήσιμες κριτικές πελατών επικεντρώνονται στην ποιότητα, το σχεδιασμό και την αξία της συσκευής. Για πληροφόρηση σχετικά με την τεχνική υποστήριξη, την αποστολή ή την εγκατάσταση, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών. Οι κριτικές αυτές υποβάλλονται σε έλεγχο πριν δημοσιευθούν σε αυτόν τον ιστότοπο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, ανατρέξτε στις Οδηγίες για κριτικές.

Πρέπει να αποδεχθείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας

Θα ενημερωθείτε πρώτοι μόλις δημοσιευτεί η κριτική σας. (Ενδέχεται να χρειαστούν έως και 72 ώρες έως ότου έρθει το email επιβεβαίωσής σας.) Εντωμεταξύ, μην ανησυχείτε, μόλις δημοσιευτεί θα μπορείτε να επιστρέψετε για να κάνετε τυχόν αλλαγές της τελευταίας στιγμής οποιαδήποτε στιγμή θέλετε.

Κριτικές σε άλλες γλώσσες Μεταφρασμένες κριτικές

5

Υπέροχη αναρρόφηση!

από τον/την Royston στις 21 Σεπτεμβρίου 2021 Μετάφραση από αγγλικά

Αυτή η ηλεκτρική σκούπα είναι εξαιρετική. Έχοντας έναν Henry για αρκετά χρόνια, ήμουν ευχάριστα έκπληκτος με το πόσο αναβάθμιση είναι αυτή. Η δύναμη της αναρρόφησης είναι απίστευτη και αφήνει τα χαλιά και το δάπεδο πιο καθαρά από ποτέ.
Τιμολογείται ως πολύ αθόρυβο, το οποίο ο κινητήρας του κενού είναι απίστευτα αθόρυβο, ωστόσο η ισχύς αναρρόφησης διάτμησης δημιουργεί περισσότερο θόρυβο από τον κινητήρα.

Φαίνεται σοφό ότι το κενό AEG μοιάζει με το μέρος και είναι ωραίο και συμπαγές, ώστε να αποθηκεύεται εύκολα. Το ανασυρόμενο καλώδιο τροφοδοσίας είναι υπέροχο και το τυλίγει μέσα σε δευτερόλεπτα.
Υπάρχει ένας τακτοποιημένος ρυθμιστής στο κενό για να μπορείτε να ελέγχετε την ισχύ της αναρρόφησης, ανάλογα με τι το χρησιμοποιείτε. Αυτό είναι πολύ βολικό και σας δίνει οπτική καθοδήγηση ως προς την ισχύ που πρέπει να έχει για διαφορετικές επιφάνειες.
Οι σακούλες φαίνεται να είναι αρκετά μικρές, αλλά έχοντας χρησιμοποιήσει το κενό μερικές φορές, δεν μπορώ να σχολιάσω πόσο γρήγορα γεμίζει αυτό.

Συνολικά ένα υπέροχο προϊόν.

Αποποίηση ευθύνης για τη μετάφραση

This review is retrieved from a similar product or another language site.

 • Σχεδιασμός
  5
 • Λειτουργία
  5
 • Ποιότητα
  5
 • Royston Προτείνει αυτό το προϊόν
 • Επανεξέταση κριτικής

I am error text
5

Πολύ εντυπωσιακή μεγάλη αναρρόφηση

από τον/την Mum of 3 στις 17 Σεπτεμβρίου 2021 Μετάφραση από αγγλικά

Πολύ εντυπωσιασμένη η ηλεκτρική σκούπα είναι ελαφριά και έχει μεγάλη αναρρόφηση κατάλληλη τόσο για μοκέτες όσο και για σκληρά δάπεδα, η ρύθμιση των χώρων μπορεί να αλλάξει ανάλογα με το δάπεδο. Η πρόσβαση στο κενό είναι εύκολη όταν αλλάζετε την τσάντα είναι τόσο εύκολο. Είναι πολύ διαφορετικό από άλλα κενά που είχα στο παρελθόν, το οποίο είναι υπέροχο για εκείνο το τελευταίο λεπτό, όταν τα παιδιά κοιμούνται.

Το μόνο αρνητικό που μπορούσα να βρω ήταν με το εγχειρίδιο που δεν εξηγεί πραγματικά για τι είναι κάθε ρύθμιση, αν και βρήκα αυτές τις πληροφορίες στο διαδίκτυο

Αποποίηση ευθύνης για τη μετάφραση

This review is retrieved from a similar product or another language site.

 • Σχεδιασμός
  5
 • Λειτουργία
  5
 • Ποιότητα
  5
 • Mum of 3 Προτείνει αυτό το προϊόν
 • Επανεξέταση κριτικής

I am error text
4

Μεγάλη δύναμη αναρρόφησης

από τον/την Jtog59 στις 14 Σεπτεμβρίου 2021 Μετάφραση από αγγλικά

Πρόκειται για μια έξυπνη ελαφριά ηλεκτρική σκούπα που λειτουργεί αθόρυβα, αλλά διαθέτει μια εξαιρετικά ισχυρή αναρρόφηση. Όταν το άνοιξα για πρώτη φορά (στο προκαθορισμένο χαμηλότερο επίπεδο) δεν μπορούσα να το ακούσω. Καθώς αύξησα την ισχύ αναρρόφησης, η ένταση αυξήθηκε, αλλά ακόμη και σε αυτό ήταν ακόμα αρκετά ήσυχη. Το δεύτερο πράγμα που παρατήρησα ήταν πόσο ισχυρή ήταν η αναρρόφηση, ιδιαίτερα στο υψηλότερο επίπεδο, ωστόσο η αναρρόφηση μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με το σε τι χρησιμοποιείτε το κενό. Το ακροφύσιο 3 σε 1 (βούρτσα ξεσκονίσματος, ακροφύσιο σχισμών και μικρό ακροφύσιο) θα πρέπει να σας καλύπτει για τις περισσότερες εργασίες, αλλά υπάρχουν και άλλα ακροφύσια που μπορείτε να αγοράσετε ξεχωριστά. Η γκάμα των αξεσουάρ είναι εξαιρετική για την ταπετσαρία με ηλεκτρική σκούπα, τις κουρτίνες, τα λεία δάπεδα, τα χαλιά κλπ. Καθώς τρέχει με ρόδες, μπορείτε εύκολα να το τραβήξετε για εύκολη πρόσβαση στους περισσότερους χώρους. Ο τραβηγμένος τηλεσκοπικός σωλήνας είναι εξαιρετικός για να φτάσετε σε ταβάνια και μακριά από μέρη εύκολα, οπότε δεν υπάρχει ιστός αράχνης για μένα. Το μήκος του καλωδίου είναι εξαιρετικό και μπορώ να φτάσω σε όλες τις περιοχές χωρίς να το αποσυνδέσω σε άλλη πρίζα. Η βρωμιά παγιδεύεται σε μια σφραγισμένη σακούλα που αδειάζει εύκολα και το φίλτρο πλένεται. Έχω έναν συνδυασμό χαλιών, ξύλινων δαπέδων και πέτρινων δαπέδων και το χρησιμοποιώ σε όλα.

Αποποίηση ευθύνης για τη μετάφραση

This review is retrieved from a similar product or another language site.

 • Σχεδιασμός
  4
 • Λειτουργία
  4
 • Ποιότητα
  4
 • Jtog59 Προτείνει αυτό το προϊόν
 • Αναθεωρημένη κριτική

I am error text
2

Βούρτσα

από τον/την Snow στις 26 Φεβρουαρίου 2021 Μετάφραση από αγγλικά

Ο Σκούπας δεν λειτουργεί καλά. Υπάρχει μια αυτόματη λειτουργία που δεν λειτουργεί. Κολλάει στο πάτωμα όταν κάνω ηλεκτρική σκούπα και είναι πολύ δύσκολο να γλιστρήσει στο δάπεδο. Καλό βάρος με ελαφριά και μεγάλη απόσταση είναι χρήσιμο

Αποποίηση ευθύνης για τη μετάφραση

This review is retrieved from a similar product or another language site.

 • Σχεδιασμός
  3
 • Λειτουργία
  2
 • Ποιότητα
  2

I am error text

Απάντηση από AEG

Γεια σας και σας ευχαριστώ που αφήσατε την κριτική σας. Λυπάμαι που διαβάζω ότι αυτή η ηλεκτρική σκούπα δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας σχετικά με την αναρρόφηση. Με 5 επίπεδα αναρρόφησης, σίγουρα προσπαθούμε να προσφέρουμε αναρρόφηση που ταιριάζει στις ανάγκες όλων των πελατών μας, είτε θέλετε να σκουπίσετε κουρτίνες, καναπέδες, χαλιά ή δάπεδα. Η μεγάλη απόσταση είναι σίγουρα κάτι που μας αρέσει στους πελάτες, οπότε η απόσταση 12m καλύπτει πραγματικά αυτή την ανάγκη. Εάν μπορούμε να σας υποστηρίξουμε για οποιαδήποτε από τις ανησυχίες σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 03445 611 611.

Άλλα προϊόντα

AEG - Ηλεκτρική σκούπα - VX8-1-ÖKO
VX8 Ηλεκτρική Σκούπα με σακούλα 61db
 • Κατασκευασμένη κατά 55% από ανακυκλωμένο πλαστικό
 • Εξοικονομεί 65% ενέργεια
 • Πλήρως αθόρυβη με τεχνολογία Silent Air Technology™
 • Εκπληκτική καθαριότητα με βελτιστοποιημένο αερισμό
 • Εύκολη στη χρήση, με εργονομικό σχεδιασμό και πολύ μακρύ καλώδιο 12 μέτρων
AEG - Ηλεκτρική σκούπα - VX8-3-DB-P
VX8 Ηλεκτρική Σκούπα με σακούλα 61db
 • Αθόρυβη
 • Φαντάστικα αποτελέσματα
 • Εύκολη στη χρήση
 • Πέλμα FlowMotion™ 3-in-1
 • Έως 99,5% καθαρός αέρας
AEG - Ηλεκτρική σκούπα - VX6-2-IW-5
VX6 Ηλεκτρική Σκούπα με σακούλα 76db
 • Σύστημα Power Pro System™ για εύκολο καθάρισμα όλων των δαπέδων
 • Τεχνολογία 360° Motion Technology™ για εύκολη πρόσβαση γύρω από τις γωνίες
 • Καπάκι πρόσβασης 180° Access™ για πλήρη πρόσβαση και γρήγορη αλλαγή της σακούλας συλλογής σκόνης

Υποστήριξη

Έχετε ήδη κάποιο από τα προϊόντα μας;

Καταχωρίστε το και ανακαλύψτε τις δυνατότητές του στο μέγιστο.
Ή βρείτε υπηρεσίες υποστήριξης, ανταλλακτικά & αξεσουάρ που χρειάζεστε, στους παρακάτω συνδέσμους.

Εγγραφή Προϊόντος Υποστήριξη
κόκκινο ύφασμα στον αέρα σε σκούρο φόντο