Λεπτομέρειες προϊόντος

Το πλυντήριο 8000 PowerCare Washing Machine ταιριάζει αδιάλειπτα με τις άλλες συσκευές, παράγει λιγότερο θόρυβο και έχει μοναδική τεχνολογία γρήγορης ανάμειξης απορρυπαντικού, το οποίο ψεκάζει ομοιόμορφα στα ρούχα για καταπληκτικό καθάρισμα σε λιγότερο από μία ώρα, ακόμα και στους 30°C.

Οφέλη

ÖkoPower. Πλήρης αφαίρεση λεκέδων, ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες*

Το πρόγραμμα ÖkoPower 59 min παρέχει επαληθευμένη πλήρη αφαίρεση λεκέδων σε λιγότερο από μία ώρα στους 30°C.* Η τεχνολογία προ-ανάμειξης εξασφαλίζει ότι το απορρυπαντικό φτάνει σε κάθε ίνα — έτσι, ένας σύντομος κύκλος είναι εξίσου αποτελεσματικός με έναν μεγάλο κύκλο, για πλήρη αφαίρεση λεκέδων.

*Η εξωτερική δοκιμή του προγράμματος ÖkoPower 59 min 30°C με φορτίο 4 kg δείχνει αφαίρεση λεκέδων 100% των 50 πιο συνηθισμένων οικιακών λεκέδων.

Εύκολη σύνδεση, έλεγχος και ολοκλήρωση πλύσης με την εφαρμογή της AEG

Ρυθμίστε από απόσταση τα προγράμματα, δείτε συστάσεις κύκλων για τα ρούχα σας και λάβετε ειδοποιήσεις όταν αυτά είναι έτοιμα. Προσαρμοσμένη φροντίδα ρούχων, τώρα στο χέρι σας.

Ρούχα φρεσκαρισμένα,* μειωμένες ζάρες με φρεσκάρισμα ατμού

Το φρεσκάρισμα με ατμό Steam Refresh εξουδετερώνει τις οσμές* και μειώνει τις ζάρες στα ρούχα, όπως και στα ευαίσθητα ρούχα, σε μόλις 25 λεπτά. Κι αν σας αρέσει μια επιπλέον ώθηση φρεσκάδας, απλά προσθέστε τον αρωματικό μας ατμό. Κάτι που δίνει στα ρούχα τη φρεσκάδα του φρεσκοπλυμένου.

* Η εξωτερική δοκιμή δείχνει εξουδετέρωση της οσμής καπνού τσιγάρου σε έναν κύκλο φρεσκαρίσματος ατμού.

Το Prosense® μειώνει έως και 30% χρόνο, νερό και ενέργεια*

Η τεχνολογία ProSense ζυγίζει κάθε φορτίο για να παρέχει τον ιδανικό κύκλο. Oι αισθητήρες προσαρμόζουν τον χρόνο πλύσης με ακρίβεια, για βέλτιστη φροντίδα κάθε φορά. Μπορεί να μειώσει τον χρόνο, το νερό και την ενέργεια έως και 30%*.

*Εσωτερικές δοκιμές χρόνου, κατανάλωσης νερού και ενέργειας ενός κύκλου βαμβακερών στους 30°C, με PreciseWash για 1kg, έναντι μέγιστου φορτίου.

Πλυντήριο χαμηλού θορύβου, ελαχιστοποιεί την αναστάτωση στις δραστηριότητές σας

Σχεδιασμένο να λειτουργεί αθόρυβα, για να πλένετε ρούχα σε ένα ήσυχο σπίτι. Δεν παρεμβαίνει στο μαγείρεμα και δεν ενοχλεί κατά τις συνομιλίες ή τα γεύματα όταν είναι εγκατεστημένο στην κουζίνα. Απολαύστε τις καθημερινές σας δραστηριότητες, καθώς πλένετε τα ρούχα σας.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG Υποστήριξη
man folding towels