Λεπτομέρειες προϊόντος

Το πλυντήριο-στεγνωτήριο 8000 PowerCare χρησιμοποιεί την τεχνολογία προανάμιξης για να ενεργοποιήσει τη δράση του απορρυπαντικού, παρέχοντας ανώτερα αποτελέσματα πλύσης, ακόμα και στους 30°C και σε λιγότερο από 1 ώρα. Τα ρούχα στεγνώνουν όχι όμως υπερβολικά, διατηρώντας την όψη και την αίσθησή τους.

Οφέλη

PowerClean. Πλήρης αφαίρεση λεκέδων, ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες*

Το PowerClean χρησιμοποιεί τεχνολογία για προανάμιξη για ομοιόμορφη κατανομή απορρυπαντικού στα αντικείμενα, με αποδεδειγμένη πλήρη αφαίρεση λεκέδων σε λιγότερο από 1 ώρα.* Προσαρμόζει και τον χρόνο στεγνώματος σύμφωνα με το μέγεθος του φορτίου. Παροχή ιδανικών αποτελεσμάτων για τα ρούχα.

*Η εξωτερική δοκιμή του προγράμματος PowerClean 59 min 30°C με φορτίο 5 kg δείχνει αφαίρεση λεκέδων 100% των 59 πιο συνηθισμένων οικιακών λεκέδων.

SpecialCare Wash-to-Dry. Προσαρμοσμένη φροντίδα ακόμα και για μάλλινα/ευαίσθητα

Το SpecialCare Wash-to-Dry προσαρμόζεται σε κάθε τύπο υφάσματος, για απαλό αλλά και αποτελεσματικό καθαρισμό. Αυτό το μηχάνημα με πιστοποίηση Woolmark Blue, πλένει και στεγνώνει καθημερινά αντικείμενα, ευαίσθητα και μάλλινα. Αποκαθιστά επίσης την προστασία από το νερό στα ρούχα εξωτερικών χώρων σας.

Το συρτάρι UniveralDose ενεργοποιεί τα PODS® 60% ταχύτερα - παρέχει επιπλέον ισχύ σε γρήγορες και κρύες πλύσεις*

Το UniversalDose είναι ένα συρτάρι για κάψουλες PODS®, που χρησιμοποιεί προσαρμοσμένους πίδακες που μαλακώνουν, διαπερνούν και διαλύουν πλήρως τα PODS® στο συρτάρι, ενεργοποιώντας τις 60% πιο γρήγορα από τον κάδο. Δίνει επιπλέον δύναμη στην αφαίρεση λεκέδων σε κρύες και γρήγορες πλύσεις 1 ώρας.*

*Εσωτερική δοκιμή με πρόγραμμα μίας ώρας για βαμβακερά στους 30°C, συγκρίνοντας τις κάψουλες PODS® στο συρτάρι UniversalDose έναντι των PODS® στον κάδο

AEGConnected: Διαδραστικότητα συσκευής ανωτέρου επιπέδου

Χρησιμοποιήστε το My AEG Care App για τις δικές σας ρυθμίσεις και για να λάβετε έξυπνες συμβουλές και προτάσεις. Στείλτε προσαρμοσμένους κύκλους πλύσης και οδηγίες στη συσκευή σας, με βάση τις ατομικές σας προτιμήσεις. Απολαύστε έξυπνη, αποτελεσματική φροντίδα μέσω του έξυπνου τηλεφώνου σας.

Ρούχα φρεσκαρισμένα,* μειωμένες ζάρες με φρεσκάρισμα ατμού

Το φρεσκάρισμα με ατμό Steam Refresh εξουδετερώνει τις οσμές* και μειώνει τις ζάρες στα ρούχα, όπως και στα ευαίσθητα ρούχα, σε μόλις 25 λεπτά. Κι αν σας αρέσει μια επιπλέον ενίσχυση της φρεσκάδας, απλά προσθέστε τον αρωματικό μας ατμό για φρεσκάδα φρεσκοπλυμένων ρούχων.

* Η εξωτερική δοκιμή δείχνει εξουδετέρωση της οσμής καπνού τσιγάρου σε έναν κύκλο φρεσκαρίσματος ατμού.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG Υποστήριξη
man folding towels