Λεπτομέρειες προϊόντος

Διατηρήστε τα ρούχα σε εξαιρετική κατάσταση με το Delicate 7000 Steam Station της AEG. Ο ευέλικτος σταθμός ατμού διαθέτει φως για τέλεια ορατότητα. Προσαρμοσμένα προγράμματα σιδερώνουν και φροντίζουν με προσοχή μια ποικιλία ρούχων. Από ευαίσθητες μεταξωτές μπλούζες έως μπουφάν ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες.

Οφέλη

AEG - Σύστημα Σιδερώματος - ST7-1-4LG

Ανανεωμένη ιδιότητα απομάκρυνσης νερού

Αποκαταστήστε τις ιδιότητες απομάκρυνσης νερού των ρούχων σας για δραστηριότητες στην ύπαιθρο με το προσαρμοσμένο πρόγραμμα αναζωογόνησης της AEG. (Καλύτερα από τα ρούχα που στεγνώνουν στον αέρα είναι μόνο τα αδιάβροχα ρούχα για δραστηριότητες στην ύπαιθρο.)

AEG - Σύστημα Σιδερώματος - ST7-1-4LG

Το φως δείχνει το δρόμο

Το πάντα αναμμένο φως φωτίζει τις πτυχές για αποτελεσματικότερη απόδοση σιδερώματος. Δεν θα σας ξεφεύγει ούτε μία πτυχή.

AEG - Σύστημα Σιδερώματος - ST7-1-4LG

Σχεδιασμένο για άνεση. Κατασκευασμένο για ποιότητα ανθεκτική στο χρόνο.

Γλιστράει πάνω στα υλικά με την ανθεκτική στις γρατσουνιές πλάκα σιδερώματος RESILIUM™ Ski 264. Διοχετεύει ατμό για καλύτερη προστασία των υφασμάτων. Και πιο ομαλό σιδέρωμα προς κάθε κατεύθυνση.

AEG - Σύστημα Σιδερώματος - ST7-1-4LG

Εύκολο καθάρισμα

Το ενσωματωμένο κουτί κατά των αλάτων διασφαλίζει ότι δεν υπάρχει συσσώρευση αλάτων. Απλώς εξαιρετικά αποτελέσματα με κάθε χρήση.

AEG - Σύστημα Σιδερώματος - ST7-1-4LG

Περισσότερα bar πίεσης. Άμεσα αποτελέσματα.

Η εκπληκτική πίεση 6,5 bar του σταθμού ατμού εκτοξεύει 400g πεπιεσμένου ατμού στα υφάσματα. Με δύναμη. Οι ατέλειες εξαφανίζονται, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG Υποστήριξη
man folding towels