Λεπτομέρειες προϊόντος

Χάρη στην ομοιόμορφη κατανομή του ατμού, το ατμοσίδερο Delicate 6000 σάς επιτρέπει να απομακρύνετε τις ζάρες από τα ρούχα σας εύκολα και γρήγορα. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας ανιχνεύει αν το σίδερό σας έχει μείνει χωρίς επιτήρηση, ενώ η ένδειξη της πλάκας ανιχνεύει αν το σίδερο καίει.

Οφέλη

AEG - Ξηρό σίδερο - SI6-1-4MN

Γρήγορο και ισχυρό

Απολαύστε τα βέλτιστα αποτελέσματα σιδερώματος χάρη στη σωστή ισορροπία θερμότητας, ατμού και πίεσης. Χάρη στην ομοιόμορφη κατανομή του ατμού και την ταχεία θέρμανση, το σίδερο είναι έτοιμο για σιδέρωμα μέσα σε 30 δευτερόλεπτα.

AEG - Ξηρό σίδερο - SI6-1-4MN

Πλάκα σιδερώματος ανθεκτική στις γρατσουνιές GLISSIUM™ 175

Η ανθεκτική στις γρατσουνιές πλάκα σιδερώματος GLISSIUM™ 175 διαθέτει πολλές τρύπες, για ομοιόμορφη κατανομή του ατμού, ενώ γλιστρά εύκολα πάνω στα ρούχα σας.

AEG - Ξηρό σίδερο - SI6-1-4MN

Ασφαλές και διαισθητικό

Η αυτόματη απενεργοποίηση τριών κατευθύνσεων με ενσωματωμένο αισθητήρα σβήνει αυτόματα το σίδερο, είτε το έχετε αφήσει επάνω στο ρούχο, είτε στο πλάι, είτε όρθιο. Η ένδειξη καυτής πλάκας στη μύτη του σίδερου ανιχνεύει αν η πλάκα καίει.

AEG - Ξηρό σίδερο - SI6-1-4MN

Τεχνολογία κατά του σταξίματος

Φροντίστε τα ρούχα σας να φαίνονται πάντα ίσια και φρέσκα ελαχιστοποιώντας τα σημάδια του νερού. Η τεχνολογία κατά του σταξίματος, ένα διμέταλλο μέσα στο σίδερο, εμποδίζει την είσοδο νερού στον θάλαμο ατμού όταν η θερμοκρασία είναι υπερβολικά χαμηλή.

AEG - Ξηρό σίδερο - SI6-1-4MN

Λειτουργία αυτόματου καθαρισμού

Παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του σίδερού σας, προστατεύοντάς το από τη συσσώρευση αλάτων. Το σύστημα κατά των αλάτων FlushClean σάς επιτρέπει να απομακρύνετε τα άλατα ρίχνοντας απλώς νερό.

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη κάποιο από τα προϊόντα μας;

Καταχωρίστε το και ανακαλύψτε τις δυνατότητές του στο μέγιστο.
Ή βρείτε υπηρεσίες υποστήριξης, ανταλλακτικά & αξεσουάρ που χρειάζεστε, στους παρακάτω συνδέσμους.

Εγγραφή Προϊόντος Υποστήριξη
κόκκινο ύφασμα στον αέρα σε σκούρο φόντο