Λεπτομέρειες προϊόντος

Το 8000 AbsoluteCare® χρησιμοποιεί τεχνολογία αντλίας θερμότητας. Ελέγχει την κίνηση και τη θερμοκρασία του κάδου, διασφαλίζοντας ότι τα μάλλινα δεν θα μαζέψουν και τα μεταξωτά δεν θα χάσουν το σχήμα τους. Το AbsoluteCare® αποκαθιστά το αδιάβροχο των μπουφάν και έχει πιστοποίηση Woolmark Blue.

Οφέλη

AbsoluteCare®. Εγγυημένα χωρίς συρρίκνωση*

Το AbsoluteCare® χρησιμοποιεί τεχνολογία αντλίας θερμότητας, με ακριβείς κινήσεις και θερμοκρασίες κάδου, για να στεγνώνει με ασφάλεια τα ρούχα, ακόμα και τα ευαίσθητα. Διασφαλίζει ότι τα μάλλινα δεν θα μαζέψουν και ότι τα μεταξωτά δεν θα χάσουν το σχήμα τους. Έχει πιστοποίηση Woolmark Blue.

*Συγκριτικά με το στέγνωμα σε επίπεδη επιφάνεια.

MixDry. Χωρίς διαχωρισμό. Χωρίς προσπάθεια. Στεγνώστε βαμβακερά και συνθετικά

Το MixDry στεγνώνει αβίαστα, σχολαστικά και ομοιόμορφα συνθετικά και βαμβακερά χωρίς υπερβολικά πολύ ή λίγο στέγνωμα. Δεν χρειάζεται να τα διαχωρίζετε. Η τεχνολογία αντλίας θερμότητας εξασφαλίζει ότι τα ρούχα υποβάλλονται σε ακριβή ποσότητα θερμότητας, διατηρώντας την κατανάλωση ενέργειας χαμηλή.

*Δοκιμάστηκε με ανάμικτα βαμβακερά και συνθετικά ρούχα έως 5 κιλά.

Ο κύκλος υγιεινής απομακρύνει πάνω από το 99,9% βακτηρίων και ιών* κατά το στέγνωμα.

Ο πιστοποιημένος με Swissatest κύκλος υγιεινής λειτουργεί πάνω από τους 60°C, στεγνώνοντας ενώ απολυμαίνει και απομακρύνοντας 99,9% των βακτηρίων και ιών.* Τώρα μπορείτε να στεγνώσετε παπλώματα, μαξιλάρια και ρούχα με σιγουριά.

*Δοκιμάστηκε για τον Candida albicans, τον βακτηριοφάγο MS2 και την Escherichia coli σε εξωτερική δοκιμή που πραγματοποιήθηκε από τη Swissatest Testmaterialien AG το 2021 (Αρ. Αναφοράς Δοκιμής 20212038).

PreciseDry. Εξοικονομήστε χρόνο και ενέργεια. Προστατεύει τα ρούχα σας

Οι αισθητήρες υγρασίας PreciseDry βοηθούν στην εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας. Προσαρμόζουν χρόνο και χρήση ενέργειας, ανάλογα με το φορτίο. Παρέχοντας τη σωστή φροντίδα σε κάθε ποσότητα ρούχων που στεγνώνετε, ώστε τα ρούχα σας να έχουν την καλύτερη εμφάνιση και αίσθηση για περισσότερο χρόνο.

Το SensiDry στεγνώνει ομοιόμορφα τα ρούχα, ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες

Το SensiDry® χρησιμοποιεί αισθητήρες ακριβείας, για να εξασφαλίσει ότι τα ρούχα στεγνώνουν ομοιόμορφα σε χαμηλές θερμοκρασίες, χωρίς να χρειάζεται περισσότερος χρόνος. Εκθέτει τα ρούχα στην απαραίτητη και μόνο ποσότητα θερμότητας, για απαλό στέγνωμα που βοηθά τα ρούχα να διαρκέσουν περισσότερο.

Woolmark Blue

Ο κύκλος στεγνώματος μάλλινων του στεγνωτηρίου AEG έχει εγκριθεί από την εταιρεία The Woolmark Company για το στέγνωμα ακόμα και μάλλινων που πλένονται μόνο στο χέρι. Έτσι, όταν βλέπετε την ετικέτα με το λογότυπο φροντίδας της Woolmark, μπορείτε να έχετε τη σιγουριά ότι ακόμα και το αγαπημένο σας πουλόβερ, που προορίζεται αποκλειστικά για πλύσιμο στο χέρι, είναι ασφαλές να στεγνώσει στο στεγνωτήριό μας.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG Υποστήριξη
man folding towels