Λεπτομέρειες προϊόντος

Το στεγνωτήριο 7000 SensiDry® χρησιμοποιεί τεχνολογία αντλίας θερμότητας. Στεγνώνει ομοιόμορφα τα ρούχα, σε χαμηλές θερμοκρασίες, χωρίς παράταση του χρόνου στεγνώματος. Το απαλό στέγνωμα εξασφαλίζει ότι τα ρούχα δεν υποβάλλονται ποτέ σε περιττή θερμότητα, ώστε τα ρούχα σας να διαρκούν περισσότερο.

Οφέλη

AEG - Στεγνωτήριο με αντλία θερμότητας - TR718L4E

MixDry. Χωρίς διαχωρισμό. Χωρίς προσπάθεια. Στεγνώστε βαμβακερά και συνθετικά

Το MixDry στεγνώνει αβίαστα, σχολαστικά και ομοιόμορφα συνθετικά και βαμβακερά χωρίς υπερβολικά πολύ ή λίγο στέγνωμα. Δεν χρειάζεται να τα διαχωρίζετε. Η τεχνολογία αντλίας θερμότητας εξασφαλίζει ότι τα ρούχα υποβάλλονται σε ακριβή ποσότητα θερμότητας, διατηρώντας την κατανάλωση ενέργειας χαμηλή.

*Δοκιμάστηκε με ανάμικτα βαμβακερά και συνθετικά ρούχα έως 5 κιλά.

AEG - Στεγνωτήριο με αντλία θερμότητας - TR718L4E

PreciseDry. Εξοικονομήστε χρόνο και ενέργεια. Προστατεύει τα ρούχα σας

Οι αισθητήρες υγρασίας PreciseDry βοηθούν στην εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας. Προσαρμόζουν χρόνο και χρήση ενέργειας, ανάλογα με το φορτίο. Παρέχοντας τη σωστή φροντίδα σε κάθε ποσότητα ρούχων που στεγνώνετε, ώστε τα ρούχα σας να έχουν την καλύτερη εμφάνιση και αίσθηση για περισσότερο χρόνο.

AEG - Στεγνωτήριο με αντλία θερμότητας - TR718L4E

Το βολικό στον καθαρισμό και ενεργειακά αποδοτικό φίλτρο EcoFlow

Το φίλτρο EcoFlow είναι ένα αποτελεσματικό μονό φίλτρο που μπορεί να καθαριστεί εύκολα. Βοηθά στην εξοικονόμηση ενέργειας διατηρώντας σταθερή την κατανάλωση ενέργειας για όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

AEG - Στεγνωτήριο με αντλία θερμότητας - TR718L4E

Η τεχνολογία Anticrease στεγνώνει ομοιόμορφα τα ρούχα, μειώνοντας τις ζάρες

Η τεχνολογία Anticrease του στεγνωτηρίου μας επιτρέπει στο τύμπανο να περιστρέφεται προς δύο κατευθύνσεις, κάτι που βοηθάει τα ρούχα να στεγνώνουν πιο ομοιόμορφα και μειώνει τις τσακίσεις και τις ζάρες.

AEG - Στεγνωτήριο με αντλία θερμότητας - TR718L4E

Η πλήρως αντιστρέψιμη πόρτα προσφέρει τέσσερις πρακτικές επιλογές βλάβης

Η πλήρως αντιστρέψιμη πόρτα επιτρέπει την επιλογή ανάμεσα σε τέσσερις διαφορετικές επιλογές τοποθέτησης χερουλιού πόρτας. Έτσι, είτε στοιβάζετε τις συσκευές σας τη μια πάνω στην άλλη, είτε τις τοποθετείτε δίπλα-δίπλα, μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα προς την κατεύθυνση που σας βολεύει περισσότερο.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG Υποστήριξη
man folding towels