Η καλύτερη στην κατηγορία ενεργειακή αξιολόγησή μας A+++: εξοικονομείτε πόρους ενώ προστατεύετε τη διάρκεια ζωής των ρούχων σας

Τα στεγνωτήρια Ecoline έχουν την καλύτερη ενεργειακή απόδοση με αξιολόγηση A+++, εξοικονομώντας έως 68% περισσότερη ενέργεια σε σχέση με τα κλασικά στεγνωτήρια*. Ακόμα και τα πιο ευαίσθητα υφάσματα, όπως το μετάξι** ή το μαλλί***, προστατεύονται από τη συρρίκνωση με το στέγνωμα σε χαμηλή θερμοκρασία.

*68%: Υπολογισμός που έγινε με σύγκριση της ετήσιας κατανάλωσης ενέργειας του στεγνωτηρίου μας 8 κιλών με αντλία θερμότητας (ενεργειακή κλάση A+++) με το στεγνωτήριό μας 8 κιλών με συμπύκνωση υδρατμών (ενεργειακή κλάση B). ***Ισάξιο με το στέγνωμα σε επίπεδη επιφάνεια. **Εξίσου καλό με το στέγνωμα στον αέρα
Μάθετε περισσότερα
Χωρητικότητα (κιλά)8,0
Είδος ΚινητήραInverter
ΣειράΣειρά 9000
FiberPro
FiberPro
AbsoluteCare®
AbsoluteCare®
SensiDry®
SensiDry®
Εσωτερικός Φωτισμός
Εσωτερικός Φωτισμός
Λεπτομέρειες προϊόντος
Το FiberPro System με την 3D scan τεχνολογία ανιχνεύει την υγρασία στην επιφάνεια αλλά και στο εσωτερικό των ρούχων, πράγμα που σημαίνει πως τα ρούχα στεγνώνουν με ακρίβεια και φροντίδα. Μπορείτε να στεγνώσετε άφοβα μάλλινα, μεταξωτά, outdoor και μπουφάν. Απολαύστε τέλεια ακρίβεια στεγνώματος.
AEG - Στεγνωτήριο με αντλία θερμότητας - T9DBC68S
Τεχνολογία 3Dscan. Στέγνωμα ακριβείας

Το Σύστημα FiberPro με Τεχνολογία 3DScan ανιχνεύει την υγρασία στα ρούχα χρησιμοποιώντας αισθητήρες. Ανιχνεύει την υγρασία και προσαρμόζει τον χρόνο για να προσφέρει στέγνωμα ακριβείας. Ακόμα και για χοντρά ρούχα ή ρούχα με πολλές στρώσεις. Τα μπουφάν με πούπουλα διατηρούν την όψη τους.

AEG - Στεγνωτήριο με αντλία θερμότητας - T9DBC68S
Έτοιμα να φορεθούν με το πρόγραμμα Mix XL

Το πρόγραμμα Mix XL έχει βελτιστοποιημένη ροή αέρα και κατανομή θερμότητας για να στεγνώσει με ακρίβεια βαμβακερά, συνθετικά και μείγματα και των δύο. Δεν απαιτείται χρειάζεται διοαχωρισμός μεταξύ πλύσης και στεγνώματος. Τα ρούχα βγαίνουν 30% λιγότερο ζαρωμένα από το φυσικό στέγνωμα.

AEG - Στεγνωτήριο με αντλία θερμότητας - T9DBC68S
Απαράμιλλη προστασία για τα ρούχα σας

Τα προγράμματα στο σύστημα AbsoluteCare® ελέγχουν με ακρίβεια την κίνηση και τη θερμοκρασία του κάδου στεγνώματος. Το κάθε ύφασμα λαμβάνει την κατάλληλη κίνηση και θερμοκρασία ώστε να στεγνώσει εντελώς. Από το πιο απαλό μάλλινο μέχρι το πουκάμισο ή το χοντρό μπουφάν.

AEG - Στεγνωτήριο με αντλία θερμότητας - T9DBC68S
Ασφαλείς, χαμηλές θερμοκρασίες

Η τεχνολογία SensiDry απορροφά την υγρασία από τα υφάσματα, στη μισή θερμοκρασία, σε σχέση με τα συμβατικά στεγνωτήρια, χωρίς αυτό να επηρεάζει το χρόνο στεγνώματος. Αυτό διασφαλίζει ότι τα υφάσματα δεν εκτίθενται ποτέ σε υπερβολική θερμότητα. Χάρη στη χαμηλή θερμοκρασία εξοικονομείτε και ενέργεια.

AEG - Στεγνωτήριο με αντλία θερμότητας - T9DBC68S
Φίλτρο που καθαρίζει χωρίς κόπο, για μέσγιστη αποδοτικότητα

Τα στεγνωτήρια AEG διαθέτουν το Σύστημα Φίλτρου ÖKOFlow, ένα εξαιρετικά αποδοτικό φίλτρο που είναι εύκολο στην πρόσβαση και στο καθάρισμα. Με μόνο ένα φίλτρο, ένα στεγνωτήριο της AEG στεγνώνει το κάθε φορτίο εύκολα και διατηρεί την αποδοτικότητα του καθώς και την ενεργειακή του απόδοση.

man folding towels
Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις