Λεπτομέρειες προϊόντος

Το κιτ έναρξης χρήσης AEG είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ηλεκτρική σκούπα UltraFlex. Χάρη σε αυτό το κιτ, έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να φρεσκάρετε και να συντηρήσετε την καινούργια σας ηλεκτρική σκούπα UltraFlex.

Οφέλη

Για τη διατήρηση της απόδοσης της σκούπας σας

Το φίλτρο λεπτόκοκκης σκόνης προστατεύει το μοτέρ της σκούπας σας από τη συσσώρευση σωματιδίων στο δοχείο σκόνης. Για τη διατήρηση της απόδοσης της UltraFlex, συνιστάται το τακτικό πλύσιμο του φίλτρου. Η τακτική αντικατάσταση του φίλτρου επιτρέπει στη σκούπα να λειτουργεί με υψηλή ροή αέρα και εξαιρετική ισχύ αναρρόφησης.

AEG - Kit - AUSK11

Παγιδεύει ακόμα και τα πιο λεπτόκοκκα σωματίδια γύρης

Το πλενόμενο φίλτρο υγιεινής παγιδεύει ακόμα και τα πιο λεπτόκοκκα σωματίδια γύρης, σπόρους μούχλας, ακαθαρσίες ακάρεων σκόνης και αλλεργιογόνα. Για τη διασφάλιση της απόδοσης της σκούπας σας, συνιστάται το πλύσιμο του φίλτρου υγιεινής όταν παρατηρείτε συσσώρευση ορατών ρύπων.

AEG - Kit - AUSK11

Αναζωογονητικό άρωμα Crispy Bamboo

Το s-fresh® Crispy Bamboo αναδίδει μια ντελικάτη αλλά αισθητά ευχάριστη και καθαρή μυρωδιά σε όλο το σπίτι σας, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τη σκούπα. Εύκολο στη χρήση: απλώς ανοίξτε το φακελάκι, ρίξτε τις μπίλιες στο δάπεδο και στη συνέχεια μαζέψτε τις με την ηλεκτρική σκούπα. Συνιστάται η χρήση ενός φακέλου αρωματικού χώρου ανά αλλαγή σακούλας.

Συμβουλή ασφάλειας

Συμβουλή ασφάλειας για το s-fresh Crispy Bamboo: διατηρήστε μακριά από μικρά παιδιά. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

AEG - Kit - AUSK11

Περιεχόμενο

Αυτό το κιτ έναρξης περιέχει ένα πλενόμενο φίλτρο λεπτόκοκκης σκόνης, ένα πλενόμενο φίλτρο υγιεινής και φακελάκια 4 s-fresh® Crispy Bamboo.

Υποστήριξη

Έχετε ήδη κάποιο από τα προϊόντα μας;

Καταχωρίστε το και ανακαλύψτε τις δυνατότητές του στο μέγιστο.
Ή βρείτε υπηρεσίες υποστήριξης, ανταλλακτικά & αξεσουάρ που χρειάζεστε, στους παρακάτω συνδέσμους.

Εγγραφή Προϊόντος
κόκκινο ύφασμα στον αέρα σε σκούρο φόντο