Λεπτομέρειες προϊόντος

Το κιτ έναρξης χρήσης AEG είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ηλεκτρική σκούπα UltraFlex. Χάρη σε αυτό το κιτ, έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να φρεσκάρετε και να συντηρήσετε την καινούργια σας ηλεκτρική σκούπα UltraFlex.

Οφέλη

Για τη διατήρηση της απόδοσης της σκούπας σας

Το φίλτρο λεπτόκοκκης σκόνης προστατεύει το μοτέρ της σκούπας σας από τη συσσώρευση σωματιδίων στο δοχείο σκόνης. Για τη διατήρηση της απόδοσης της UltraFlex, συνιστάται το τακτικό πλύσιμο του φίλτρου. Η τακτική αντικατάσταση του φίλτρου επιτρέπει στη σκούπα να λειτουργεί με υψηλή ροή αέρα και εξαιρετική ισχύ αναρρόφησης.

Παγιδεύει ακόμα και τα πιο λεπτόκοκκα σωματίδια γύρης

Το πλενόμενο φίλτρο υγιεινής παγιδεύει ακόμα και τα πιο λεπτόκοκκα σωματίδια γύρης, σπόρους μούχλας, ακαθαρσίες ακάρεων σκόνης και αλλεργιογόνα. Για τη διασφάλιση της απόδοσης της σκούπας σας, συνιστάται το πλύσιμο του φίλτρου υγιεινής όταν παρατηρείτε συσσώρευση ορατών ρύπων.

Αναζωογονητικό άρωμα Crispy Bamboo

Το s-fresh® Crispy Bamboo αναδίδει μια ντελικάτη αλλά αισθητά ευχάριστη και καθαρή μυρωδιά σε όλο το σπίτι σας, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τη σκούπα. Εύκολο στη χρήση: απλώς ανοίξτε το φακελάκι, ρίξτε τις μπίλιες στο δάπεδο και στη συνέχεια μαζέψτε τις με την ηλεκτρική σκούπα. Συνιστάται η χρήση ενός φακέλου αρωματικού χώρου ανά αλλαγή σακούλας.

Συμβουλή ασφάλειας

Συμβουλή ασφάλειας για το s-fresh Crispy Bamboo: διατηρήστε μακριά από μικρά παιδιά. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

Περιεχόμενο

Αυτό το κιτ έναρξης περιέχει ένα πλενόμενο φίλτρο λεπτόκοκκης σκόνης, ένα πλενόμενο φίλτρο υγιεινής και φακελάκια 4 s-fresh® Crispy Bamboo.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG
man folding towels