Λεπτομέρειες προϊόντος

Το κιτ έναρξης χρήσης AEG είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ηλεκτρική σκούπα UltraFlex. Χάρη σε αυτό το κιτ, έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να φρεσκάρετε και να συντηρήσετε την καινούργια σας ηλεκτρική σκούπα UltraFlex.

Οφέλη

Για τη διατήρηση της απόδοσης της σκούπας σας

Το φίλτρο λεπτόκοκκης σκόνης προστατεύει το μοτέρ της σκούπας σας από τη συσσώρευση σωματιδίων στο δοχείο σκόνης. Για τη διατήρηση της απόδοσης της UltraFlex, συνιστάται το τακτικό πλύσιμο του φίλτρου. Η τακτική αντικατάσταση του φίλτρου επιτρέπει στη σκούπα να λειτουργεί με υψηλή ροή αέρα και εξαιρετική ισχύ αναρρόφησης.

AEG - Kit - AUSK11

Παγιδεύει ακόμα και τα πιο λεπτόκοκκα σωματίδια γύρης

Το πλενόμενο φίλτρο υγιεινής παγιδεύει ακόμα και τα πιο λεπτόκοκκα σωματίδια γύρης, σπόρους μούχλας, ακαθαρσίες ακάρεων σκόνης και αλλεργιογόνα. Για τη διασφάλιση της απόδοσης της σκούπας σας, συνιστάται το πλύσιμο του φίλτρου υγιεινής όταν παρατηρείτε συσσώρευση ορατών ρύπων.

AEG - Kit - AUSK11

Αναζωογονητικό άρωμα Crispy Bamboo

Το s-fresh® Crispy Bamboo αναδίδει μια ντελικάτη αλλά αισθητά ευχάριστη και καθαρή μυρωδιά σε όλο το σπίτι σας, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τη σκούπα. Εύκολο στη χρήση: απλώς ανοίξτε το φακελάκι, ρίξτε τις μπίλιες στο δάπεδο και στη συνέχεια μαζέψτε τις με την ηλεκτρική σκούπα. Συνιστάται η χρήση ενός φακέλου αρωματικού χώρου ανά αλλαγή σακούλας.

Συμβουλή ασφάλειας

Συμβουλή ασφάλειας για το s-fresh Crispy Bamboo: διατηρήστε μακριά από μικρά παιδιά. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

AEG - Kit - AUSK11

Περιεχόμενο

Αυτό το κιτ έναρξης περιέχει ένα πλενόμενο φίλτρο λεπτόκοκκης σκόνης, ένα πλενόμενο φίλτρο υγιεινής και φακελάκια 4 s-fresh® Crispy Bamboo.

Γράψτε μια κριτική

Καλώς ήρθατε. Αυτός είναι ο χώρος σας. Πείτε μας τη γνώμη σας. Σας καλούμε να μοιραστείτε τη γνώμη σας και να ακουστείτε.

Γράψτε μια κριτική ως επισκέπτης παρακάτω ή και αφήστε μια κριτική

{{ props.errorNickname }}

Αυτό θα εμφανιστεί με την κριτική σας. Μην χρησιμοποιείτε το πλήρες όνομά σας. Αν το κάνετε, η κριτική δεν θα δημοσιευθεί

Χρειαζόμαστε τη διεύθυνση email σας για να επικυρώσουμε την κριτική σας

{{ props.errorEmoji }}

Οι πιο χρήσιμες κριτικές πελατών επικεντρώνονται στην ποιότητα, το σχεδιασμό και την αξία της συσκευής. Για σχόλια και κριτική σχετικά με την τεχνική υποστήριξη, την αποστολή ή την εγκατάσταση, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών. Οι κριτικές αυτές υποβάλλονται σε έλεγχο πριν δημοσιευθούν σε αυτόν τον ιστότοπο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, ανατρέξτε στις Οδηγίες για κριτικές.

Πρέπει να αποδεχθείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις

εικόνα πάνω από κουζίνα

Άλλα προϊόντα

AEG - Kit - ASKQX9
ASKQX9 QX9 Κιτ απόδοσης με φίλτρα εκπομπών και σκόνης για PureQ9 ηλεκτρικές σκούπες
  • Πλήρες κιτ φίλτρων
  • Πλενόμενα φίλτρα – η βιώσιμη επιλογή
  • Κορυφαία απόδοση

Υποστήριξη

Έχετε ήδη κάποιο από τα προϊόντα μας;

Καταχωρίστε το και ανακαλύψτε τις δυνατότητές του στο μέγιστο.
Ή βρείτε υπηρεσίες υποστήριξης, ανταλλακτικά & αξεσουάρ που χρειάζεστε, στους παρακάτω συνδέσμους.

Εγγραφή Προϊόντος
κόκκινο ύφασμα στον αέρα σε σκούρο φόντο