Μαγειρέψτε πιο έξυπνα με το SideChef

Ενώσαμε τις δυνάμεις μας με την εφαρμογή SideChef, ολοκληρωμένη πλατφόρμα μαγειρικής, για να κάνουμε το ταξίδι μαγειρικής στο σπίτι όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτο. Ως ηγέτης στις διαδραστικές έξυπνες συνταγές, το SideChef περιλαμβάνει δυναμική καθοδήγηση συνταγών με φωνητικές εντολές, φωτογραφίες βήμα προς βήμα, βίντεο με οδηγίες και ενσωματωμένα χρονόμετρα - όλα έχουν σχεδιαστεί για να μετατρέψουν τους ερασιτέχνες μάγειρες σε έμπειρους σεφ, για να πετυχαίνετε καλύτερα αποτελέσματα στο σπίτι, χωρίς να ακολουθείτε πολύπλοκα βιβλία μαγειρικής.

Εύκολες και νόστιμες συνταγές βιώσιμης φιλοσοφίας

Απολαύστε μια ολοκαίνουργια μαγειρική εμπειρία, με εύκολες και αναλυτικές οδηγίες μαγειρέματος και καθοδήγηση από σεφ του Le Cordon Bleu, για να φτιάχνετε νόστιμες, βιώσιμες και φυτοφαγικές συνταγές. Για μια απρόσκοπτη μαγειρική εμπειρία, ακολουθήστε τη βοήθεια της εφαρμογής SideChef, η οποία στέλνει αυτόματα τις κατάλληλες ρυθμίσεις ψησίματος για τη συνταγή που ετοιμάζετε στον έξυπνο φούρνο ατμού της AEG, για να ξεκινήσετε με αυτοπεποίθηση τη μαγειρική σας περιπέτεια.

Το SideChef είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα μαγειρικής που προσφέρει πάνω από 18.000 συνταγές, εξατομικευμένο σχεδιασμό γευμάτων και οδηγίες μαγειρέματος βήμα προς βήμα. Με τον έξυπνο φούρνο ατμού σας από την AEG, μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν πρόσβαση για 12 μήνες στο SideChef Premium, τη συνδρομητική υπηρεσία του SideChef. Το SideChef Premium διαθέτει πάνω από 800 αποκλειστικές συνταγές και μαθήματα μαγειρικής, που σας παρουσιάζουν παγκόσμιοι ειδικοί και σεφ. 

 
Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργίες του SideChef

 • In-app συνταγές
  1
  Εξατομικευμένες συνταγές

  Εξερευνήστε περισσότερες από 18.000 συνταγές, με οργανωμένη κατηγοριοποίηση και χρήση ετικετών για κάθε διατροφική προτίμηση, αλλεργίες, δυσανεξίες, τοπικές κουζίνες. Μπορείτε ακόμα και να κάνετε αναζήτηση βάσει των υλικών που διαθέτετε ήδη στο σπίτι σας. Το SideChef είναι εδώ για να κάνει πιο εύκολη την εύρεση των αγαπημένων σας συνταγών.

   
 • In-app λίστα αγοράς υλικών
  2
  Άνετη αγορά υλικών

  Έχετε βρει τις συνταγές που θέλετε να ετοιμάσετε; Προσθέστε εύκολα όλα τα υλικά μιας οποιασδήποτε συνταγής από το SideChef στη λίστα για ψώνια που υπάρχει μέσα στην εφαρμογή. Απλώς ανοίξτε την εφαρμογή στην επόμενη επίσκεψή σας στο σουπερμάρκετ και έτσι δεν θα ξεχάσετε ποτέ κάποιο απαραίτητο υλικό.

   
 • In-app βιβλίο μαγειρικής
  3
  Ένα βιβλίο μαγειρικής στην τσέπη σας

  Με την καταχώριση των προτιμήσεών σας στην εφαρμογή SideChef, θα λαμβάνετε καθημερινά εξατομικευμένες προτάσεις για συνταγές στην αρχική οθόνη σας. Αποθηκεύστε κάθε συνταγή που σας εμπνέει στο βιβλίο συνταγών της εφαρμογής και αποκτήστε πρόσβαση σε αυτήν όποτε το θελήσετε.

   

Βιώσιμο Assisted Cooking

Οι επαγγελματίες σεφ του Le Cordon Bleu παρέχουν αναλυτικά βίντεο-οδηγούς για αποκλειστικές, βιώσιμες συνταγές, οι οποίες αποστέλλονται απευθείας στους έξυπνους φούρνους AEG από την εφαρμογή SideChef.

 

*Οι συνταγές έχουν καλύτερα αποτελέσματα με τους φούρνους SteamBoost και SteamPro.

12 μήνες ΔΩΡΕΑΝ Premium συνδρομή στο SideChef

Αξιοποιήστε ακόμα περισσότερο τις δυνατότητες του έξυπνου φούρνου AEG με τη 12μηνη ΔΩΡΕΑΝ Premium συνδρομή εφαρμογής στο SideChef.

 

Πώς να αξιοποιήσετε την προσφορά

1. Κατεβάστε την εφαρμογή My AEG Kitchen και εγγράψτε τον φούρνο σας​​

2. Μεταβείτε στην ενότητα συνεργατών για να εξαργυρώσετε τη 12μηνη δωρεάν συνδρομή σας στο SideChef

3. Κατεβάστε την εφαρμογή SideChef και ακολουθήστε τις οδηγίες για να συνδέσετε τον φούρνο Electrolux με το SideChef​

4. Στην εφαρμογή SideChef, μπορείτε να αποκτάτε πρόσβαση και να απολαμβάνετε βιώσιμες και νόστιμες συνταγές.

 

Κατεβάστε την εφαρμογή Sidechef