Χωρητικότητα πλήρους φορτίου (Kg)7
Μέγιστη ταχύτητα στυψίματος σ.α.λ. (Rpm)1300
Είδος ΚινητήραOKOInverter
ProSteam
ProSteam
ProSense
ProSense
Soft Opening
Soft Opening
Λεπτομέρειες προϊόντος
Χάρη στην τεχνολογία PowerCare που διαθέτει το πλυντήριο ρούχων άνω φόρτωσης της σειράς AEG 8000, κάθε ραφή, κάθε ίνα, κάθε νήμα στα ευαίσθητα ρούχα καθαρίζεται και λαμβάνει την κατάλληλη φροντίδα, ακόμα και στους πιο σύντομους κύκλους. Προστασία για την ποιότητά τους - όλα αυτά από μία κομψή συσκευή που εξοικονομεί χώρο.
AEG - Πλυντήριο ρούχων άνω φόρτωσης - LTR8C373E
ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΛΥΣΗΣ - ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 1 ΩΡΑ. ΜΟΛΙΣ ΣΤΟΥΣ 30°C. ΗΠΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ

Το πλυντήριο ρούχων 8000 PowerCare χρησιμοποιεί μια μοναδική τεχνική για τη γρήγορη προανάμιξη του απορρυπαντικού, διασφαλίζοντας ότι θα ψεκαστεί ομοιόμορφα στα ρούχα σας για εξαιρετικά αποτελέσματα καθαριότητας. Το απορρυπαντικό έχει ενεργή καθαριστική ισχύ ακόμα και στους 30°C, για άψογη καθαριότητα σε λιγότερο από 1 ώρα.

AEG - Πλυντήριο ρούχων άνω φόρτωσης - LTR8C373E
POWERCLEAN 59 MIN. ΕΝΑ ΠΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΛΥΣΗΣ

Το PowerClean 59 min είναι το καθημερινό πρόγραμμα πλυσίματος που σας δίνει όλα όσα χρειάζεστε. Πλύνετε τα ρούχα μέσα σε μόνο 59 λεπτά με εξαιρετικά αποτελέσματα και λιγότερη κατανάλωση ενέργειας. Είναι το ιδανικό πρόγραμμα για καθημερινή χρήση χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση ή τη διάρκεια ζωής των ρούχων.

AEG - Πλυντήριο ρούχων άνω φόρτωσης - LTR8C373E
Λιγότερο σιδέρωμα. Φρεσκάρισμα ρούχων.

Η Τεχνολογία ProSteam® σάς δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε μια πλύση με ατμό για να μειώσετε το τσαλάκωμα, ή να χρησιμοποιήσετε ξεχωριστό πρόγραμμα ατμού για να φρεσκάρετε ρούχα – απολαμβάνοντας εκπληκτικό φινίρισμα χωρίς κόπο, κάθε μέρα.

AEG - Πλυντήριο ρούχων άνω φόρτωσης - LTR8C373E
Φροντίδα για τα ρούχα. Εξοικονόμηση νερού και ενέργειας.

Με την Τεχνολογία ProSense®, κάθε φορτίο ζυγίζεται ώστε να ρυθμιστεί ανάλογα ο κύκλος - και ρυθμίζεται ο ελάχιστος χρόνος που απαιτείται για έναν πλήρη καθαρισμό, μειώνοντας τη φθορά και προστατεύοντας τα χρώματα των αγαπημένων σας ρούχων.

AEG - Πλυντήριο ρούχων άνω φόρτωσης - LTR8C373E
Ökoinverter, η χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας

Ο ενεργειακά αποδοτικός κινητήρας ÖKOInverter σάς προσφέρει τη μέγιστη απόδοση και ανθεκτικότητα και διασφαλίζει εξαιρετική απόδοση, όποιο πρόγραμμα και αν επιλέξετε.

man folding towels
Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις