Λεπτομέρειες προϊόντος

Το πλυντήριο 9000 AbsoluteCare® χρησιμοποιεί τη μοναδική πρωτοποριακή τεχνολογία μας για φιλτράρισμα και καθάρισμα του χρησιμοποιούμενου νερού, εξασφαλίζοντας ότι τα χρώματα δεν θα ξεθωριάσουν.* Παρέχει στα ρούχα σας την καλύτερη δυνατή φροντίδα, μειώνοντας τη συρρίκνωση και την απώλεια σχήματος.**
*Εξωτερική δοκιμή για σταθερότητα χρώματος σε μαύρο πολυεστέρα μετά από 50 κύκλους στους 30 βαθμούς με το Softwater **Εσωτερική δοκιμή που δείχνει λιγότερη συρρίκνωση πολλών βαμβακερών που έχουν πλυθεί με τεχνολογία SoftWater με σκληρό νερό σε κύκλο για βαμβακερά έναντι αφιλτράριστου σκληρού νερού.

Οφέλη

AbsoluteCare® με τεχνολογία Softwater. Όχι ξεθώριασμα.* Προστατευμένα σχήματα**

Προστατεύει τα υφάσματα και τα χρώματα. Η τεχνολογία Softwater φιλτράρει τα σκληρά μέταλλα από το νερό του πλυντηρίου, μειώνοντας έτσι το ξεθώριασμα για τις πρώτες 50 πλύσεις* και μειώνοντας την απώλεια των σχημάτων.** Βοηθά τα ρούχα να διαρκέσουν περισσότερο και παρέχει ανώτερη προστασία χρώματος.

*Εξωτερική δοκιμή για σταθερότητα χρώματος σε μαύρο πολυεστέρα μετά από 50 κύκλους στους 30 βαθμούς με το Softwater **Εσωτερική δοκιμή που δείχνει λιγότερη συρρίκνωση πολλών βαμβακερών που έχουν πλυθεί με τεχνολογία SoftWater με σκληρό νερό σε κύκλο για βαμβακερά, έναντι αφιλτράριστου σκληρού νερού.

Το AbsoluteWash 49 min καθαρίζει στους 30°C και παρέχει πλήρη αφαίρεση λεκέδων*

Το AbsoluteWash 49 min είναι ένα ισχυρό πρόγραμμα, που καθαρίζει επιμελώς τα ρούχα στους 30°C και σε λιγότερο από 1 ώρα. Φιλτράρει το νερό για να αυξήσει την ισχύ του απορρυπαντικού, παρέχοντας αποδεδειγμένη πλήρη αφαίρεση λεκέδων.* Χρησιμοποιώντας 30% λιγότερη ενέργεια όταν πλένετε τα ρούχα σας.

*Η εξωτερική δοκιμή του προγράμματος AbsoluteWash 49 min 30°C με φορτίο 5 kg δείχνει αφαίρεση λεκέδων 100% των 59 πιο συνηθισμένων οικιακών λεκέδων.

Το επόμενο επίπεδο αλληλεπίδρασης με συσκευή με τις συνδεδεμένες συσκευές AEG.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή My AEG Care για εξατομίκευση των ρυθμίσεων και λήψη έξυπνων συμβουλών και προτάσεων. Εξατομικεύστε τους κύκλους πλύσης και στείλτε οδηγίες στη συσκευή σας για να την προσαρμόσετε στις ανάγκες και τις συνήθειές σας. Έξυπνη και εύκολη φροντίδα μέσω του smartphone σας.

Αποτελεσματικό καθάρισμα σε λιγότερο από 1 ώρα, μόλις στους 30°C

Το PowerCare χρησιμοποιεί μια μοναδική τεχνική για τη γρήγορη ανάμειξη του απορρυπαντικού, διασφαλίζοντας ομοιόμορφο ψέκασμα στα ρούχα για εξαιρετικά καθαρά ρούχα. Ενεργοποιείται η ισχύς απορρυπαντικού ακόμη και στους 30°C, για εξαιρετικά αποτελέσματα πλυσίματος σε λιγότερο από μία ώρα.

Ρούχα φρεσκαρισμένα,* μειωμένες ζάρες με φρεσκάρισμα ατμού

Το φρεσκάρισμα με ατμό Steam Refresh εξουδετερώνει τις οσμές* και μειώνει τις ζάρες στα ρούχα, όπως και στα ευαίσθητα ρούχα, σε μόλις 25 λεπτά. Κι αν σας αρέσει μια επιπλέον ώθηση φρεσκάδας, απλά προσθέστε τον αρωματικό μας ατμό. Κάτι που δίνει στα ρούχα τη φρεσκάδα του φρεσκοπλυμένου.

*Η εξωτερική δοκιμή δείχνει εξουδετέρωση της οσμής καπνού τσιγάρου σε έναν κύκλο φρεσκαρίσματος ατμού Steam Refresh.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG Υποστήριξη
man folding towels