Λεπτομέρειες προϊόντος

Το πλυντήριο 8000 PowerCare χρησιμοποιεί μοναδική τεχνική για τη γρήγορη ανάμειξη του απορρυπαντικού, διασφαλίζοντας ομοιόμορφο ψέκασμα στα ρούχα για εξαιρετικά καθαρά ρούχα. Ενεργοποιείται η ισχύς απορρυπαντικού ακόμη και στους 30°C, για εξαιρετικά αποτελέσματα πλυσίματος σε λιγότερο από μία ώρα.

Οφέλη

AEG - Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης - LFR85146QE

PowerClean 59 min. Πλήρης αφαίρεση λεκέδων, ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες*

Το πρόγραμμα PowerClean 59 min παρέχει επαληθευμένη πλήρη αφαίρεση λεκέδων σε λιγότερο από μία ώρα στους 30°C.* Εξασφαλίζει ότι το απορρυπαντικό φτάνει σε κάθε ίνα — έτσι ώστε ένας σύντομος κύκλος να είναι εξίσου αποτελεσματικός με έναν μεγάλο κύκλο, διασφαλίζοντας την πλήρη αφαίρεση των λεκέδων.

*Η εξωτερική δοκιμή του προγράμματος PowerClean 59 min 30°C με φορτίο 5 kg δείχνει αφαίρεση λεκέδων 100% των 59 πιο συνηθισμένων οικιακών λεκέδων.

AEG - Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης - LFR85146QE

Το AutoDose προστατεύει τα ρούχα και χρησιμοποιεί έως και 60% λιγότερο απορρυπαντικό*

Το AutoDose υπολογίζει με αισθητήρες την ακριβή ποσότητα απορρυπαντικού & μαλακτικού, με αυτόματη χρήση της απαιτούμενης ποσότητας για κάθε φορτίο ρούχων. Χρησιμοποιεί 60% λιγότερο απορρυπαντικό* — για βολικό πλύσιμο που διασφαλίζει την αντοχή των βαμβακερών σε σχισίματα.*

*Σύμφωνα με τη μέθοδο εσωτερικής δοκιμής για την ποσότητα απορρυπαντικού που χρησιμοποιείται για φορτίο 2 κιλών με το πρόγραμμα AutoDose, έναντι της μέσης δόσης που προστίθεται με το χέρι.

AEG - Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης - LFR85146QE

Το επόμενο επίπεδο αλληλεπίδρασης με συσκευή με τις συνδεδεμένες συσκευές AEG.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή My AEG Care για εξατομίκευση των ρυθμίσεων και λήψη έξυπνων συμβουλών και προτάσεων. Εξατομικεύστε τους κύκλους πλύσης και στείλτε οδηγίες στη συσκευή σας για να την προσαρμόσετε στις ανάγκες και τις συνήθειές σας. Έξυπνη και εύκολη φροντίδα μέσω του smartphone σας.

AEG - Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης - LFR85146QE

Ρούχα φρεσκαρισμένα,* μειωμένες ζάρες με φρεσκάρισμα ατμού

Το φρεσκάρισμα με ατμό Steam Refresh εξουδετερώνει τις οσμές* και μειώνει τις ζάρες στα ρούχα, όπως και στα ευαίσθητα ρούχα, σε μόλις 25 λεπτά. Κι αν σας αρέσει μια επιπλέον ώθηση φρεσκάδας, απλά προσθέστε τον αρωματικό μας ατμό. Κάτι που δίνει στα ρούχα τη φρεσκάδα του φρεσκοπλυμένου.

*Η εξωτερική δοκιμή δείχνει εξουδετέρωση της οσμής καπνού τσιγάρου σε έναν κύκλο φρεσκαρίσματος ατμού Steam Refresh.

AEG - Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης - LFR85146QE

Το PreciseWash μειώνει 40% χρόνο, νερό και ενέργεια* βελτιστοποιώντας κάθε φορτίο.

Το PreciseWash προσαρμόζει αυτόματα τη χρήση ενέργειας και τις ρυθμίσεις ανάλογα με το βάρος του φορτίου των ρούχων. Έτσι, σας παρέχει προσαρμοσμένους κύκλους πλύσης που μειώνουν τη χρήση ενέργειας, χρόνου και νερού έως και 40% όταν πλένετε μικρότερα φορτία.*

*Εσωτερική δοκιμή για κατανάλωση χρόνου, νερού και ενέργειας ενός κύκλου βαμβακερών στους 30°C βελτιστοποιημένο με PreciseWash για 1kg, έναντι του μέγιστου φορτίου.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG Υποστήριξη
man folding towels