Χωρητικότητα πλήρους φορτίου (Kg)8
Μέγιστη ταχύτητα στυψίματος σ.α.λ. (Rpm)1400
Είδος ΚινητήραOKOInverter
Βάθος (mm)602
ProSense
ProSense
Λεπτομέρειες προϊόντος
Το πλυντήριο 6000 ProSense® προσαρμόζει αυτόματα το χρόνο, την κατανάλωση νερού και ενέργειας στο μέγεθος του φορτίου, για ένα μόνο πουκάμισο ή για όλη την μπουγάδα της εβδομάδας. Τα ρούχα σας πλένονται μόνο για όσο ακριβώς απαιτείται ώστε τα χρώματα και οι υφές να διατηρούνται περισσότερο.
Το ProSense® μειώνει έως και 30% χρόνο, νερό και ενέργεια*

Η τεχνολογία ProSense ζυγίζει κάθε φορτίο για να παρέχει τον ιδανικό κύκλο. Μπορεί να μειώσει τον χρόνο, το νερό και την ενέργεια έως και 30%*. Oι αισθητήρες προσαρμόζουν τον χρόνο πλύσης με ακρίβεια, για βέλτιστη φροντίδα κάθε φορά. Τα ρούχα αναδύουν φρεσκάδα και αίσθηση καινούριου, κάθε φορά.

*Εσωτερικές δοκιμές χρόνου, κατανάλωσης νερού και ενέργειας ενός κύκλου βαμβακερών στους 30°C, με PreciseWash για 1kg, έναντι μέγιστου φορτίου.
AEG - Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης - LFR61844BG
Περισσότερη ευελεξία με το TimeSave Plus — Αποτελεσματικό πλύσιμο το συντομότερο

Απλά επιλέξτε την επιλογή TimeSave για να μειώσετε τη διάρκεια του κύκλου έως και δύο φορές, εξασφαλίζοντας ένα αποτελεσματικό πλύσιμο που θα είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομο.

AEG - Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης - LFR61844BG
Το πρόγραμμα Υγιεινής απομακρύνει περισσότερα από το 99,99% των βακτηρίων και των ιών*

Το πρόγραμμα Υγιεινής που πιστοποιείται από τη Swissatest είναι ένας κύκλος πλύσης υψηλής απόδοσης που απομακρύνει από τα ρούχα πάνω από το 99,99% των βακτηρίων και των ιών*. Διατηρώντας τη θερμοκρασία πλύσης σας πάνω από τους 60°C μπορεί και να μειώσετε τα αλλεργιογόνα.

* Δοκιμάστηκε για Staphylococcus aureus, Enterococcus faecium, Candida albicans, Pseudomonas aeruginosa και τον βακτηριοφάγο MS2 σε εξωτερική δοκιμή που πραγματοποιήθηκε από τη Swissatest Testmaterialien AG το 2021 (Αρ. Αναφοράς Δοκιμής 202120117)
AEG - Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης - LFR61844BG
Ο ταχύτερος τρόπος πλυσίματος

Όταν τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ πιεσμένα, το πρόγραμμα Extra-Quick σάς επιτρέπει να πλύνετε τέλεια ένα φορτίο 3kg σε 20 μόνο λεπτά.

AEG - Πλυντήριο ρούχων εμπρόσθιας φόρτωσης - LFR61844BG
Κινητήρας inverter - ανθεκτικός και ενεργειακά αποδοτικός

Ζήστε την εμπειρία του ενεργειακά αποδοτικού πλυσίματος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με τον κινητήρα inverter. Κατασκευασμένο για χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής, για συνεχώς αποδοτικό πλύσιμο.

Πιστοποίηση Woolmark Blue
Woolmark Blue

Ο κύκλος πλύσης μάλλινων του πλυντηρίου ρούχων AEG έχει εγκριθεί από την εταιρεία The Woolmark Company για το πλύσιμο ακόμα και μάλλινων που πλένονται μόνο στο χέρι. Έτσι, όταν βλέπετε την ετικέτα με το λογότυπο φροντίδας της Woolmark, μπορείτε να έχετε τη σιγουριά ότι ακόμα και το αγαπημένο σας πουλόβερ, που προορίζεται αποκλειστικά για πλύσιμο στο χέρι, είναι ασφαλές να πλυθεί στο πλυντήριο ρούχων μας.

man folding towels
Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις