Λεπτομέρειες προϊόντος

Με μια απλή ρύθμιση, το Delicate 7000 είναι έτοιμο για χρήση μέσα σε δευτερόλεπτα. Ξεχάστε τη σιδερώστρα – το Delicate 7000 χρησιμοποιείται απευθείας πάνω στο ρούχο στην κρεμάστρα. Απλώς χρησιμοποιήστε το όταν θέλετε να φρεσκάρετε ή να μειώσετε το τσαλάκωμα στο ρούχο σας.

Οφέλη

AEG - Garment Steamer - HS7-1-4MN

Ισχυρή δράση ενάντια στις ζάρες.

Ο συνδυασμός ατμού και θερμαινόμενης πλάκας σιδερώματος μειώνει αποτελεσματικά τις ζάρες. Το Delicate 7000 είναι ισχυρό και ευέλικτο ώστε να εισχωρεί ακόμα και στις σκληρές ίνες.

AEG - Garment Steamer - HS7-1-4MN

Αφαιρεί έως το 99,99% των βακτηριδίων.*

Με το Delicate 7000 τα ρούχα σας είναι καθαρά, φρέσκα και έτοιμα να φορεθούν. Το σιδέρωμα με ατμό είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να φρεσκάρετε τα ρούχα σας ανάμεσα στα πλυσίματα ή να ζωντανέψετε τα ρούχα που βρίσκονται στο βάθος της ντουλάπας σας.

*Εξέταση που διενεργήθηκε από την SGS με βάση το κινέζικο πρότυπο για τα μηχανήματα ατμού ρούχων QB/T 5200-2017 τον Σεπτέμβριο του 2020 για τύπους βακτηρίων Escherichia coli (CICC® 10389™), Staphylococcus aureus subsp. aureus (ATCC® 6538™) και Candida albicans (CICC® 1965™) με χρόνο χρήσης ατμού 1 λεπτού σε θερμοκρασία άνω των 120°C.

AEG - Garment Steamer - HS7-1-4MN

Εύκολα και αποτελεσματικά.

Εύκολη και αποτελεσματική φροντίδα για τα ρούχα σας. Ο ειδικός σχεδιασμός και η πλάκα σιδερώματος GLISSIUM™ επιτρέπουν στο ατμοσίδερο να γλιστρά ομαλά, χωρίς να εμπλέκονται αιχμηρές άκρες στα ρούχα σας. Για απόλυτη άνεση, χρησιμοποιήστε τη σκανδάλη και σιδερώστε χωρίς προσπάθεια.

AEG - Garment Steamer - HS7-1-4MN

Αποσπώμενο δοχείο νερού.

Δεν χρειάζεται να μεταφέρετε το ατμοσίδερο στη βρύση σας. Το πλήρως αποσπώμενο δοχείο νερού εξασφαλίζει εύκολη αφαίρεση και αναπλήρωση.

AEG - Garment Steamer - HS7-1-4MN

Το μυστικό βρίσκεται στα αξεσουάρ.

Για να εισχωρήσετε σε πιο χοντρά υφάσματα όπως το ντένιμ, απλώς τοποθετήστε την ειδικά σχεδιασμένη βούρτσα στην πλάκα σιδερώματος. Το δύο-σε-ένα γάντι και σακούλα προστατεύει το χέρι σας από τον ατμό και αποθηκεύεται εύκολα.

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG Υποστήριξη
man folding towels