Λεπτομέρειες προϊόντος

Με μια απλή ρύθμιση, το Delicate 7000 είναι έτοιμο για χρήση μέσα σε δευτερόλεπτα. Ξεχάστε τη σιδερώστρα – το Delicate 7000 χρησιμοποιείται απευθείας πάνω στο ρούχο στην κρεμάστρα. Απλώς χρησιμοποιήστε το όταν θέλετε να φρεσκάρετε ή να μειώσετε το τσαλάκωμα στο ρούχο σας.

Οφέλη

Ισχυρή δράση ενάντια στις ζάρες.

Ο συνδυασμός ατμού και θερμαινόμενης πλάκας σιδερώματος μειώνει αποτελεσματικά τις ζάρες. Το Delicate 7000 είναι ισχυρό και ευέλικτο ώστε να εισχωρεί ακόμα και στις σκληρές ίνες.

Αφαιρεί έως το 99,99% των βακτηριδίων.*

Με το Delicate 7000 τα ρούχα σας είναι καθαρά, φρέσκα και έτοιμα να φορεθούν. Το σιδέρωμα με ατμό είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να φρεσκάρετε τα ρούχα σας ανάμεσα στα πλυσίματα ή να ζωντανέψετε τα ρούχα που βρίσκονται στο βάθος της ντουλάπας σας.

*Εξέταση που διενεργήθηκε από την SGS με βάση το κινέζικο πρότυπο για τα μηχανήματα ατμού ρούχων QB/T 5200-2017 τον Σεπτέμβριο του 2020 για τύπους βακτηρίων Escherichia coli (CICC® 10389™), Staphylococcus aureus subsp. aureus (ATCC® 6538™) και Candida albicans (CICC® 1965™) με χρόνο χρήσης ατμού 1 λεπτού σε θερμοκρασία άνω των 120°C.

Εύκολα και αποτελεσματικά.

Εύκολη και αποτελεσματική φροντίδα για τα ρούχα σας. Ο ειδικός σχεδιασμός και η πλάκα σιδερώματος GLISSIUM™ επιτρέπουν στο ατμοσίδερο να γλιστρά ομαλά, χωρίς να εμπλέκονται αιχμηρές άκρες στα ρούχα σας. Για απόλυτη άνεση, χρησιμοποιήστε τη σκανδάλη και σιδερώστε χωρίς προσπάθεια.

Αποσπώμενο δοχείο νερού.

Δεν χρειάζεται να μεταφέρετε το ατμοσίδερο στη βρύση σας. Το πλήρως αποσπώμενο δοχείο νερού εξασφαλίζει εύκολη αφαίρεση και αναπλήρωση.

Το μυστικό βρίσκεται στα αξεσουάρ.

Για να εισχωρήσετε σε πιο χοντρά υφάσματα όπως το ντένιμ, απλώς τοποθετήστε την ειδικά σχεδιασμένη βούρτσα στην πλάκα σιδερώματος. Το δύο-σε-ένα γάντι και σακούλα προστατεύει το χέρι σας από τον ατμό και αποθηκεύεται εύκολα.

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG Υποστήριξη
man folding towels