Λεπτομέρειες προϊόντος

Θερμαίνεται σε είκοσι δευτερόλεπτα. Το φορητό Delicate 6000 Handheld Garment Steamer εξασφαλίζει φρεσκάδα στα ρούχα σας, χωρίς ζάρες. Απολαύστε τα ρουχα σας σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Οφέλη

Ξεχάστε πια τη σιδερώστρα σας

Μικρό και φορητό, το Delicate 6000 Handheld Garment Steamer σάς επιτρέπει να ψεκάσετε τα ρούχα σας απευθείας στην κρεμάστρα ρούχων. Θερμαίνεται σε μόλις είκοσι δευτερόλεπτα με αρκετή δύναμη για να ισιώσει οποιαδήποτε ένδυμα.

Φρεσκάρει και μειώνει το τσαλάκωμα

Το Delicate 6000 Handheld Garment Steamer όχι μόνο μειώνει το τσαλάκωμα των ρούχων σας, αλλά τα φρεσκάρει. Ο ατμός εισχωρεί στις ίνες των ρούχων σας για να απομακρύνει έως και το 99,9%* των βακτηρίων.

Πλήρως αποσπώμενο δοχείο νερού.

Δεν χρειάζεται να μεταφέρετε το garment steamer ολόκληρο για να αναπληρώσετε το νερό. Το πλήρως αποσπώμενο δοχείο νερού σας απαλλάσει απο αυτό το μπελά .

Φτάστε 3 μέτρα μακριά.

Το καλώδιο μήκους 3 μέτρων σας επιτρέπει να φτάσετε εύκολα σε υψηλές ή μακρινές επιφάνειες όπου κι αν βρίσκεστε στο δωμάτιο.

Παρέχεται γάντι και βούρτσα

Σχεδιασμένο με γνώμονα την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα. Το Delicate 6000 Handheld Steam Garment έρχεται με ένα προστατευτικό γάντι για να προστατεύει το χέρι σας από ζεστό ατμό και μια βούρτσα για καλύτερη διείσδυση στα χοντρότερα υφάσματα

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG Υποστήριξη
man folding towels