Λεπτομέρειες προϊόντος

Θερμαίνεται σε είκοσι δευτερόλεπτα. Το φορητό Delicate 6000 Handheld Garment Steamer εξασφαλίζει φρεσκάδα στα ρούχα σας, χωρίς ζάρες. Απολαύστε τα ρουχα σας σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Οφέλη

AEG - Garment Steamer - HS6-1-2EG

Ξεχάστε πια τη σιδερώστρα σας

Μικρό και φορητό, το Delicate 6000 Handheld Garment Steamer σάς επιτρέπει να ψεκάσετε τα ρούχα σας απευθείας στην κρεμάστρα ρούχων. Θερμαίνεται σε μόλις είκοσι δευτερόλεπτα με αρκετή δύναμη για να ισιώσει οποιαδήποτε ένδυμα.

AEG - Garment Steamer - HS6-1-2EG

Φρεσκάρει και μειώνει το τσαλάκωμα

Το Delicate 6000 Handheld Garment Steamer όχι μόνο μειώνει το τσαλάκωμα των ρούχων σας, αλλά τα φρεσκάρει. Ο ατμός εισχωρεί στις ίνες των ρούχων σας για να απομακρύνει έως και το 99,9%* των βακτηρίων.

AEG - Garment Steamer - HS6-1-2EG

Πλήρως αποσπώμενο δοχείο νερού.

Δεν χρειάζεται να μεταφέρετε το garment steamer ολόκληρο για να αναπληρώσετε το νερό. Το πλήρως αποσπώμενο δοχείο νερού σας απαλλάσει απο αυτό το μπελά .

AEG - Garment Steamer - HS6-1-2EG

Φτάστε 3 μέτρα μακριά.

Το καλώδιο μήκους 3 μέτρων σας επιτρέπει να φτάσετε εύκολα σε υψηλές ή μακρινές επιφάνειες όπου κι αν βρίσκεστε στο δωμάτιο.

AEG - Garment Steamer - HS6-1-2EG

Παρέχεται γάντι και βούρτσα

Σχεδιασμένο με γνώμονα την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα. Το Delicate 6000 Handheld Steam Garment έρχεται με ένα προστατευτικό γάντι για να προστατεύει το χέρι σας από ζεστό ατμό και μια βούρτσα για καλύτερη διείσδυση στα χοντρότερα υφάσματα

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη κάποιο από τα προϊόντα μας;

Καταχωρίστε το και ανακαλύψτε τις δυνατότητές του στο μέγιστο.
Ή βρείτε υπηρεσίες υποστήριξης, ανταλλακτικά & αξεσουάρ που χρειάζεστε, στους παρακάτω συνδέσμους.

Εγγραφή Προϊόντος Υποστήριξη
κόκκινο ύφασμα στον αέρα σε σκούρο φόντο