Λεπτομέρειες προϊόντος

Στεγνώστε με αυτοπεποίθηση. Το στεγνωτήριο 9000 Absolute Care® Plus προσφέρει στέγνωμα με ακρίβεια και φροντίδα, χάρη στην τεχνολογία 3DScan και Absolute Care®. Διαβάζει τα επίπεδα υγρασίας στα ρούχα, διασφαλίζοντας το ομοιόμορφο στέγνωμα ακόμα και στα ρούχα με πολλαπλές στρώσεις.

Οφέλη

Τεχνολογία 3Dscan. Παπλώματα και Πουπουλένια μπουφάν σαν καινούργια. 100% αποκατάσταση απόδοσης*

Η τεχνολογία 3DScan παρέχει ύψιστη ακρίβεια και φροντίδα στο στέγνωμα. Σαρώνει σε βάθος, εντοπίζοντας τα επίπεδα υγρασίας στα ρούχα. Γνωρίζετε με αυτοπεποίθηση ότι όλα σας τα ρούχα, ακόμα και τα πουπουλένια μπουφάν και τα παπλώματα, έχουν στεγνώσει ομοιόμορφα και θα παραμείνουν αφράτα και ζεστά.

*Με βάση έναν εξωτερικό έλεγχο θερμικής αντίστασης για ρούχα που έχουν στεγνώσει με τεχνολογία 3DScan, που πραγματοποιείται σύμφωνα με το πρότυπο ISO 11092.

AbsoluteCare®. Εγγυημένα χωρίς συρρίκνωση*

Το AbsoluteCare® χρησιμοποιεί τεχνολογία αντλίας θερμότητας, με ακριβείς κινήσεις και θερμοκρασίες κάδου, για να στεγνώνει με ασφάλεια τα ρούχα, ακόμα και τα ευαίσθητα. Διασφαλίζει ότι τα μάλλινα δεν θα μαζέψουν και ότι τα μεταξωτά δεν θα χάσουν το σχήμα τους. Έχει πιστοποίηση Woolmark Blue.

*Συγκριτικά με το στέγνωμα σε επίπεδη επιφάνεια.

Το επόμενο επίπεδο αλληλεπίδρασης με συσκευή με τις συνδεδεμένες συσκευές AEG.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή My AEG Care για εξατομίκευση των ρυθμίσεων και λήψη έξυπνων συμβουλών και προτάσεων. Εξατομικεύστε τους κύκλους πλύσης και στείλτε οδηγίες στη συσκευή σας για να την προσαρμόσετε στις ανάγκες και τις συνήθειές σας. Έξυπνη και εύκολη φροντίδα μέσω του smartphone σας.

MixDry. Χωρίς διαχωρισμό. Χωρίς προσπάθεια. Στεγνώστε βαμβακερά και συνθετικά

Το MixDry στεγνώνει αβίαστα, σχολαστικά και ομοιόμορφα συνθετικά και βαμβακερά χωρίς υπερβολικά πολύ ή λίγο στέγνωμα. Δεν χρειάζεται να τα διαχωρίζετε. Η τεχνολογία αντλίας θερμότητας εξασφαλίζει ότι τα ρούχα υποβάλλονται σε ακριβή ποσότητα θερμότητας, διατηρώντας την κατανάλωση ενέργειας χαμηλή.

*Δοκιμάστηκε με ανάμικτα βαμβακερά και συνθετικά ρούχα έως 5 κιλά.

Ο κύκλος υγιεινής απομακρύνει πάνω από το 99,9% βακτηρίων και ιών* κατά το στέγνωμα.

Ο πιστοποιημένος με Swissatest κύκλος υγιεινής λειτουργεί πάνω από τους 60°C, στεγνώνοντας ενώ απολυμαίνει και απομακρύνοντας 99,9% των βακτηρίων και ιών.* Τώρα μπορείτε να στεγνώσετε παπλώματα, μαξιλάρια και ρούχα με σιγουριά.

*Δοκιμάστηκε για τον Candida albicans, τον βακτηριοφάγο MS2 και την Escherichia coli σε εξωτερική δοκιμή που πραγματοποιήθηκε από τη Swissatest Testmaterialien AG το 2021 (Αρ. Αναφοράς Δοκιμής 20212038).

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG Υποστήριξη
man folding towels