Οι πιο ενεργειακά αποδοτικοί φούρνοι - εξοικονόμηση πόρων και εξαιρετική γεύση

Οι φούρνοι EcoLine είναι τα πιο ενεργειακά αποδοτικά μοντέλα. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν λειτουργίες ατμού, οι οποίες επιτρέπουν το μαγείρεμα σε χαμηλές θερμοκρασίες και εξοικονομούν ενέργεια έως και 20%*. Διαθέτει Καθάρισμα με ατμό με έως και 95%** λιγότερη ενέργεια σε σχέση με πυρολυτικό καθαρισμό.

*Εσωτερική αξιολόγηση βάσει 1 δοκιμής φούρνου AEG SteamPro [BSE998230M] και πολυλειτουργικού φούρνου AEG [BPE556370M]. Δοκιμή σε φιλέτο σολομού και στήθος κοτόπουλου sous-vide. **Βάσει εσωτερικών δοκιμών, συγκρίνοντας την κατανάλωση ενέργειας φούρνου SteamPro (καθάρισμα με ατμό) με φούρνο SteamCrisp (πυρολυτικός αυτοκαθαρισμός). **Το πρόγραμμα Καθάρισμα με ατμό είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την Electrolux US2017082295 (A1) - ΜΕΘΟΔΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ STEAM.
Μάθετε περισσότερα
Καθαρισμός φούρνουΑτμό
Χωρητικότητα (L)70
ΟθόνηTFT Touch
Steamify®
Steamify®
SteamPro
SteamPro
Συνδεδεμένη μαγειρική
Συνδεδεμένη μαγειρική
Αισθητήρας Θερμοκρασίας Φαγητού
Αισθητήρας Θερμοκρασίας Φαγητού
Γρήγορο Zέσταμα
Γρήγορο Zέσταμα
Λεπτομέρειες προϊόντος
Δημιουργήστε γεύματα επαγγελματικής ποιότητας στο σπίτι με τον φούρνο 9000 SteamPro με Steamify®. Τρία επίπεδα μαγειρέματος επιτρέπουν το ζέσταμα, το μαγείρεμα στον ατμό ή το συνδυασμό και των δύο. Ακόμη και το sous-vide είναι εφικτό. Γευστικά αποτελέσματα στα οποία μπορείτε να βασίζεστε, που ρυθμίζονται αυτόματα με το Steamify®.
Απόλυτος έλεγχος ατμού. Με Steamify®

Τα τέλεια αποτελέσματα μαγειρέματος με ατμό, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολα. Επιλέξτε την επιθυμητή θερμοκρασία μαγειρέματος και το Steamify® θα προσθέσει αυτόματα τη βέλτιστη ποσότητα ατμού που ταιριάζει. Διατηρήστε όλα τα σημαντικά θρεπτικά στοιχεία, σε κάθε σας πιάτο.

AEG - Steam oven - BSE798380T
Αποτελέσματα επιπέδου εστιατορίου, στο σπίτι

Οι επαγγελματίες σεφ έχουν στραφεί προ πολλού στη μέθοδο μαγειρέματος «sous vide» για να επιτύχουν τέλεια, σταθερά αποτελέσματα. Η λειτουργία SousVide φέρνει την τεχνολογία ποιότητας εστιατορίου στο σπίτι σας, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε φαγητά που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.

Λειτουργικό. Ενσωματωμένο. Εξατομικευμένο. Smart Kitchen

Διαχειριστείτε τον φούρνο σας από απόσταση, δείτε τους συνεργάτες μας, και λάβετε εξατομικευμένη βοήθεια στο μαγείρεμα με την εφαρμογή My AEG Kitchen. Είναι ο πρακτικός και εύκολος τρόπος να εμπλουτίσετε την Smart Kitchen εμπειρία σας.

AEG - Steam oven - BSE798380T
Φαγητό με υπέροχη γεύση, κάθε φορά

Μετρώντας με ακρίβεια τη θερμοκρασία πυρήνα, ο Αισθητήρας Φαγητού σάς ενημερώνει όταν το λίγο, μέτρια ή καλά ψημένο κρέας σας είναι έτοιμο. Επίσης, το ψάρι και τα λαχανικά μαγειρεύονται ακριβώς όπως σας αρέσουν.

Διαισθητικό μαγείρεμα στο φούρνο με την Οθόνη Αφής EXCite

Η Οθόνη Αφής EXCite παρέχει πρόσβαση σε μεγάλη ποικιλία λειτουργιών φούρνου που να ταιριάζουν σε κάθε πιάτο. Καθιστά επίσης εύκολη την προσαρμογή της θερμοκρασίας και των χρόνων του φούρνου. Και σας δίνει άμεση ενημέρωση και τονίζει τις πιο σημαντικές πληροφορίες.

man folding towels
Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις