Λεπτομέρειες προϊόντος

Ο έξυπνος αισθητήρας Fry Sensor στην εστία 7000 SenseFry Induction Hob, αφαιρεί τις εικασίες από το τηγάνισμα. Απλώς επιλέξτε το επίπεδο ισχύος που θέλετε και οι εστίες θα διατηρήσουν τη σωστή θερμοκρασία αυτόματα.

Οφέλη

Ιδανικά αποτελέσματα τηγανίσματος με τον αισθητήρα Fry

Ο προηγμένος Αισθητήρας Fry στις επαγωγικές εστίες προσφέρει ομοιόμορφο τηγάνισμα σε κάθε φαγητό. Ο αισθητήρας ανιχνεύει, ελέγχει και ρυθμίζει ομοιόμορφη θερμοκρασία στην επιφάνεια της εστίας και του τηγανιού. Όλα λοιπόν τηγανίζονται στην τελειότητα.

Λιγότερα βήματα και περισσότερος έλεγχος με αυτόνομα ρυθμιστικά ελέγχου

Η διεπαφή χρήστη με αυτόνομα ρυθμιστικά ελέγχου χρησιμοποιεί διαισθητικούς αριθμούς 1-9, για να ρυθμίστε τη σωστή θερμοκρασία αμέσως, χωρίς να χρειάζεται να αλλάζετε μεταξύ των κουμπιών «συν» και «μείον».

Hob2Hood®: Ένας απορροφητήρας «hands-free»

Η λειτουργία Hob2Hood® συνδέει την εστία και τον απορροφητήρα. Ο απορροφητήρας προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα του ανεμιστήρα με βάση τη θερμότητα, χωρίς να κουνήσετε το δακτυλάκι σας. Για ισχυρή εξαγωγή κατά το ψήσιμο. Και πιο αθόρυβη εξαγωγή στο σιγοβράσιμο.

Ταχύτερη θέρμανση για επιπλέον ταχύτητα με το PowerBoost

Τέρμα η αναμονή για να βράσει το νερό στην κατσαρόλα. Η λειτουργία PowerBoost σας δίνει άμεση ισχύ θερμότητας, βράζοντας νερό σε λιγότερο από 90 δευτερόλεπτα. Είναι τέλεια για εργασίες όπως το να βράζετε γρήγορα μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό.

AEG - Επαγωγική εστία - IAE64431FB

Χρονοδιακόπτης εστιών. Κατασκευασμένος για ακρίβεια

Ο ενσωματωμένος χρονοδιακόπτης εστιών μπορεί να ρυθμιστεί έως μία ώρα και θα απενεργοποιήσει αυτόματα την εστία όταν ο χρόνος παρέλθει. Για ακριβή αποτελέσματα χωρίς κόπο.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG Υποστήριξη
man folding towels