Λεπτομέρειες προϊόντος

Θέλατε ποτέ να σχεδιάσετε την κουζίνα σας ακριβώς όπως τη θέλετε; Με το νέο ComboHob της AEG μπορείτε. Αυτές οι επαγωγικές εστίες δεν χρειάζονται έναν συμβατικό απορροφητήρα να κρέμεται από πάνω τους. Ο απορροφητήρας είναι ήδη ενσωματωμένος στις εστίες. Αυτό σημαίνει ότι πλέον δεν έχετε περιορισμούς για το πού θα τοποθετήσετε τις εστίες στον χώρο της κουζίνας. Με το ComboHob έχετε την ελευθερία να τις τοποθετήσετε όπου επιθυμείτε, χωρίς περιορισμούς. Επιτέλους μπορείτε να σχεδιάσετε την κουζίνα σας όπως τη θέλετε.
Διαβάστε περισσότερα

Οφέλη

Τοποθετήστε τις όπου επιθυμείτε

Ο μοναδικός σχεδιασμός 2 σε 1 του Combohob σας δίνει τη δυνατότητα να το ενσωματώσετε οπουδήποτε στην κουζίνα. Μπορείτε να τοποθετήσετε τις εστίες όπου θέλετε, όπως σε νησίδα ή ακόμα και μπροστά από το παράθυρο. Και δεν καταλαμβάνει περισσότερο χώρο από τις συμβατικές εστίες.

AEG - Εστία ComboHob - IDK84451IB

Εύκολος καθαρισμός και συντήρηση

Το μαγείρεμα γίνεται χωρίς κόπο όταν το καθάρισμα είναι τόσο εύκολο. Η στρογγυλή σχάρα στο κέντρο των εστιών μπορεί να περιστραφεί και να αφαιρεθεί. Αυτό σημαίνει ευκολία στην πρόσβαση για τον καθαρισμό του αλουμινένιου φίλτρου κατακράτησης λίπους και εύκολη συντήρηση του εσωτερικού φίλτρου οσμών υψηλής απόδοσης. Εξασφαλίζοντας συνεχή και τέλεια απόδοση.

Αυτόματος έλεγχος του απορροφητήρα

Αυτές οι εστίες διαθέτουν Hob2Hood, ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό το οποίο ελέγχει αυτόματα την ταχύτητα απορρόφησης. Αφήστε το Hob2Hood να ρυθμίσει τον ανεμιστήρα ενώ εσείς συγκεντρώνεστε στο να φτιάξετε τέλεια το φαγητό σας. Ωστόσο, αν προτιμάτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα του ανεμιστήρα μόνοι σας, υπάρχει χειροκίνητο χειριστήριο και στις εστίες.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG Υποστήριξη
man folding towels