Επαγωγική Combo Εστία & Απορροφητήρας 83 cm IDK84451IB

0

0 (0 Κριτικές)

Τοποθετήστε τις όπου επιθυμείτε

Ο μοναδικός σχεδιασμός 2 σε 1 του Combohob σας δίνει τη δυνατότητα να το ενσωματώσετε οπουδήποτε στην κουζίνα. Μπορείτε να τοποθετήσετε τις εστίες όπου θέλετε, όπως σε νησίδα ή ακόμα και μπροστά από το παράθυρο. Και δεν καταλαμβάνει περισσότερο χώρο από τις συμβατικές εστίες.

AEG - Εστία ComboHob - IDK84451IB

Εύκολος καθαρισμός και συντήρηση

Το μαγείρεμα γίνεται χωρίς κόπο όταν το καθάρισμα είναι τόσο εύκολο. Η στρογγυλή σχάρα στο κέντρο των εστιών μπορεί να περιστραφεί και να αφαιρεθεί. Αυτό σημαίνει ευκολία στην πρόσβαση για τον καθαρισμό του αλουμινένιου φίλτρου κατακράτησης λίπους και εύκολη συντήρηση του εσωτερικού φίλτρου οσμών υψηλής απόδοσης. Εξασφαλίζοντας συνεχή και τέλεια απόδοση.

Αυτόματος έλεγχος του απορροφητήρα

Αυτές οι εστίες διαθέτουν Hob2Hood, ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό το οποίο ελέγχει αυτόματα την ταχύτητα απορρόφησης. Αφήστε το Hob2Hood να ρυθμίσει τον ανεμιστήρα ενώ εσείς συγκεντρώνεστε στο να φτιάξετε τέλεια το φαγητό σας. Ωστόσο, αν προτιμάτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα του ανεμιστήρα μόνοι σας, υπάρχει χειροκίνητο χειριστήριο και στις εστίες.

Τεχνικές προδιαγραφές

Διάγραμμα εντοιχισμού
Κύριες προδιαγραφές
 • Nordic_HB_FrameType_Colour: Special Design Black
 • Διαστάσεις εστίας (Πλάτος,Βάθος) , mm: 830x510
 • Διαστάσεις εντοιχισμού ( Ύψος, Πλάτος ,Βάθος), mm: 210x805x490
 • Διάμετρος εξαγωγής , mm: 227
 • Τύπος φίλτρου: Aluminium mesh
 • Αριθμός φίλτρων λίπους: 1
 • Τάξη Ενεργειακής Απόδοσης: A+
Προδιαγραφές
Απόδοση
 • Τάξη Ρευστοδυναμικής Απόδοσης: A
Τοποθέτηση
 • Διαστάσεις εστίας (Πλάτος,Βάθος) , mm: 830x510
 • Διαστάσεις εντοιχισμού ( Ύψος, Πλάτος ,Βάθος), mm: 210x805x490
 • Διάμετρος εξαγωγής , mm: 227
Καταναλώσεις
 • Τάξη Ενεργειακής Απόδοσης: A+
 • Τάξη Απόδοσης Κατακράτησης Λίπους: B
 • Απορροφητικότητα στη χαμηλή ταχύτητα για λειτουργία ανακύκλωσης αέρα (m3/h) : 175
 • Απορροφητικότητα στην εντατική ταχύτητα για λειτουργία ανακύκλωσης αέρα (m3/h: 420
 • Απορροφητικότητα στη μέγιστη ταχύτητα για λειτουργία ανακύκλωσης αέρα (m3/h) : 400
 • Επίπεδο θορύβου στην ελάχιστη ταχύτητα για λειτουργία ανακύκλωσης αέρα (dBA) : 51
 • Επίπεδο θορύβου στη μέγιστη ταχύτητα για λειτουργία ανακύκλωσης αέρα (dBA): 69
Άλλα
Τι πιστεύετε;
Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε τις συσκευές μας

Η γνώμη σας μας βοηθά να βελτιωνόμαστε συνεχώς και βοηθά τους καταναλωτές να αποφασίσουν ποια συσκευή να αγοράσουν. Χρησιμοποιείστε τα αστέρια για να ξεκινήσετε μια κριτική.

Γράψτε μια κριτική

Καλώς ήρθατε. Αυτός είναι ο χώρος σας. Πείτε μας τη γνώμη σας. Σας καλούμε να μοιραστείτε τη γνώμη σας και να ακουστείτε.

Γράψτε μια κριτική ως επισκέπτης παρακάτω ή συνδεθείτε και αφήστε μια κριτική

{{ props.errorNickname }}

Αυτό θα εμφανιστεί με την κριτική σας. Μην χρησιμοποιείτε το πλήρες όνομά σας. Αν το κάνετε, η κριτική δεν θα δημοσιευθεί

Χρειαζόμαστε τη διεύθυνση email σας για να επικυρώσουμε την κριτική σας

{{ props.errorEmoji }}

Οι πιο χρήσιμες κριτικές πελατών επικεντρώνονται στην ποιότητα, το σχεδιασμό και την αξία της συσκευής. Για πληροφόρηση σχετικά με την τεχνική υποστήριξη, την αποστολή ή την εγκατάσταση, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών. Οι κριτικές αυτές υποβάλλονται σε έλεγχο πριν δημοσιευθούν σε αυτόν τον ιστότοπο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, ανατρέξτε στις Οδηγίες για κριτικές.

Πρέπει να αποδεχθείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας

Θα ενημερωθείτε πρώτοι μόλις δημοσιευτεί η κριτική σας. (Ενδέχεται να χρειαστούν έως και 72 ώρες έως ότου έρθει το email επιβεβαίωσής σας.) Εντωμεταξύ, μην ανησυχείτε, μόλις δημοσιευτεί θα μπορείτε να επιστρέψετε για να κάνετε τυχόν αλλαγές της τελευταίας στιγμής οποιαδήποτε στιγμή θέλετε.

εικόνα πάνω από κουζίνα

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας;

Βρείτε πληροφορίες στα άρθρα και λάβετε βοήθεια στη σελίδα Yποστήριξης για να επαναλειτουργήσετε τη συσκευή σας γρήγορα.

Εγγύηση

Συγχαρητήρια για την αγορά της συσκευής σας AEG.

Επικοινωνείστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε μια υπηρεσία ή να πάρετε απαντήσεις σε οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις μπορεί να έχετε. Είμαστε διαθέσιμοι μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ

Καταχωρήστε την AEG συσκευή σας και επιτρέψτε μας να αποθηκεύσουμε τα στοιχεία σας για να έχετε εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια, πληροφορίες αγοράς, εγγυήσεις και ραντεβού επισκευής - σε περίπτωση που τα χρειαστείτε. Μάθετε πώς μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την εμπειρία ενός AEG προϊόντος με την εγγραφή σας στις οδηγίες χρήσης που θα λάβετε στο email σας.

Καταχωρήστε τη συσκευή σας