Λεπτομέρειες προϊόντος

Όταν συνδυάζονται ο φούρνος AirFry και το διάτρητο συρμάτινο ταψί του, μπορείτε να επιτύχετε την γεύση και την υφή τηγανητού φαγητού χωρίς λάδι. Ο καυτός αέρας μπορεί να περάσει μέσα από το ταψί, θερμαίνοντας τα συστατικά από όλες τις γωνίες. Για υγιεινό, τραγανό φινίρισμα.

Οφέλη

Τραγανό, πιο υγιεινό φαγητό με το AirFry

Απολαύστε τραγανές πατάτες ή λαχανικά με λιγότερο λάδι, χρησιμοποιώντας στην κουζίνα σας την ειδικά σχεδιασμένη ρύθμιση και το ταψί AirFry. Το συρμάτινο ταψί επιτρέπει στον θερμό αέρα να κινείται συνεχώς εντός του φούρνου ώστε να μαγειρεύει κάθε φορά το φαγητό σας από όλες τις πλευρές. Τέλεια και τραγανά, κάθε φορά.

Πολυεπίπεδο μαγείρεμα. Μαγειρέψτε περισσότερα ταυτόχρονα

Με το πολυεπίπεδο μαγείρεμα, η πρόσθετη κυκλική αντίσταση στην κουζίνα μας εξασφαλίζει ότι τα φαγητά σας ψήνονται απόλυτα ομοιόμορφα, ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε έως δύο ταψιά ταυτόχρονα.

Πυρολυτικός Καθαρισμός. Ένας καθαρός φούρνος. Εύκολα

Η λειτουργία Πυρολυτικού Καθαρισμού, ένα σύστημα αυτοκαθαρισμού, αυξάνει τη θερμοκρασία του φούρνου για να μετατρέψει τα λίπη και τα υπολείμματα σε στάχτη. Μπορείτε να καθαρίσετε το εσωτερικό του φούρνου σας με ένα απλό σκούπισμα με ένα υγρό πανί.

Λάβετε βοήθεια όταν μαγειρεύετε. Με οθόνη αφής LED

Μην αφήνετε τίποτα πια στην τύχη του σε ό,τι αφορά την κουζίνας σας. Η διαισθητική οθόνη αφής LED, σας επιτρέπει να ρυθμίζετε εύκολα την ώρα, τη θερμοκρασία και άλλες λειτουργίες. Η δίχρωμη οθόνη εξασφαλίζει ότι έχετε πάντα τον έλεγχο στο μαγείρεμα.

AEG - Ηλεκτρική  Κουζίνα - CCB6492APM

Το συρτάρι PushPull. Μια ομαλή λύση αποθήκευσης

Τώρα τα εργαλεία μαγειρικής σας έχουν ένα κομψό και ομαλό χώρο αποθήκευσης. Το συρτάρι PushPull είναι ο σύμμαχος αποθήκευσης στην κουζίνα.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG Υποστήριξη
man folding towels