Λεπτομέρειες προϊόντος

Αυτός ο απορροφητήρας καθαρίζει γρήγορα την κουζίνα από τις μυρωδιές του μαγειρέματος. Αυτό συμβαίνει επειδή ο προηγμένος απορροφητήρας διαθέτει ένα αποδοτικό και πανίσχυρο μοτέρ.

Οφέλη

LEDlights για πιο εκλεπτισμένο μαγείρεμα

Τα LEDlights μας απαιτούν πολύ λιγότερη ενέργεια από άλλα είδη φωτισμού και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Παρέχουν επαγγελματικό φωτισμό για μεγαλύτερη ακρίβεια στο μαγείρεμα.

Μέγιστο φιλτράρισμα, ξανά και ξανά

Ένα φίλτρο υψηλής λειτουργικότητας, που παγιδεύει και απομακρύνει λίπη και μυρωδιές όσο μαγειρεύετε. Το αφαιρούμενο φίλτρο μπορεί να πλυθεί σε πλυντήριο πιάτων, εξασφαλίζοντας ότι ο απορροφητήρας της κουζίνας σας παραμένει αποτελεσματικός.

AEG - Ενσωματωμένοι απορροφητήρες - DPE5660M

One Touch. Απόλυτος έλεγχος

Όλες οι λειτουργίες του απορροφητήρα είναι ενσωματωμένες σε ένα ηλεκτρονικό χειριστήριο. Που σημαίνει ότι μπορείτε να ελέγχετε και να αλλάζετε τις ρυθμίσεις με ένα άγγιγμα. Με επαφή και ακρίβεια.

Γρήγορη και αξιόπιστη. Best-In-Class Εγκατάσταση

Για γρήγορη, ακριβή και καλύτερη εγκατάσταση της νέας εστίας της κουζίνας, χρησιμοποιήστε τις λύσεις PerfectFit. Με 25 % λιγότερα βήματα στερέωσης και δυνατότητα μη χρήσης εργαλείων, παρέχει μια φιλική προς το χρήστη εμπειρία, καθιστώντας την εργασία εύκολη από ένα μόνο άτομο.

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG Υποστήριξη
man folding towels