Λεπτομέρειες προϊόντος

Τα LEDlights μας απαιτούν πολύ λιγότερη ενέργεια από άλλα είδη φωτισμού και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Παρέχουν επαγγελματικό φωτισμό για μεγαλύτερη ακρίβεια στο μαγείρεμα.

Οφέλη

Ένας απορροφητήρας που μπορείτε να εμπιστεύεστε

Καθαρίστε τον αέρα της κουζίνας με αυτόν τον αποδοτικό απορροφητήρα. Το αξιόπιστο μοτέρ του, βοηθά αποτελεσματικά στη μείωση και αφαίρεση οσμών που προκαλούνται από το μαγείρεμα.

Παγιδεύει αποτελεσματικά τις οσμές της κουζίνας

Παγιδεύοντας αποτελεσματικά τις οσμές του μαγειρέματος και τα λίπη, αυτό το φίλτρο μεγάλης διάρκειας, μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί όταν είναι απαραίτητο.

Ρυθμίσεις απορροφητήρα. Κατ’ απαίτηση. Με ηλεκτρονικά χειριστήρια

Τα καινοτόμα ηλεκτρονικά χειριστήρια, κάνουν πιο εύκολη τη ρύθμιση των λειτουργιών του απορροφητήρα της κουζίνας. Ελέγξτε πλήρως τη διαδικασία μαγειρέματος, από την αλλαγή της ταχύτητας του ανεμιστήρα μέχρι την προσαρμογή των ρυθμίσεων φωτισμού.

Γρήγορη και αξιόπιστη. Best-In-Class Εγκατάσταση

Για γρήγορη, ακριβή και καλύτερη εγκατάσταση της νέας εστίας της κουζίνας, χρησιμοποιήστε τις λύσεις PerfectFit. Με 25 % λιγότερα βήματα στερέωσης και δυνατότητα μη χρήσης εργαλείων, παρέχει μια φιλική προς το χρήστη εμπειρία, καθιστώντας την εργασία εύκολη από ένα μόνο άτομο.

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG Υποστήριξη
man folding towels