Λεπτομέρειες προϊόντος

Απολαύστε ελευθερία προγραμματισμού και ευελιξία στην κουζίνα σας με την επαγωγική εστία 6000 Bridge με λειτουργία eXTractor. Η επαγωγική εστία έχει ενσωματωμένο σύστημα εξαγωγής και λειτουργία γέφυρας, επιτρέποντάς σας να συνδυάσετε δύο ζώνες μαγειρέματος σε μία ζώνη, για περισσότερη ευελιξία.

Οφέλη

AEG - Απορροφητήρας Combo-Hob - CCE84543FB

Συνδυάστε δύο ζώνες μαγειρέματος με τη λειτουργία γέφυρας

Η λειτουργία γέφυρας συνδυάζει δύο ζώνες μαγειρέματος για να χωρέσει οποιοδήποτε μεγάλο ή μακρύ σκεύος. Οι συνδεδεμένες ζώνες μοιράζονται την ίδια θερμοκρασία και ρύθμιση χρόνου και είναι ιδανικές όταν μαγειρεύετε για μεγάλα πάρτι ή μεγάλες γιορτές.

AEG - Απορροφητήρας Combo-Hob - CCE84543FB

Αποκτήστε μεγαλύτερη ευελιξία στο μαγείρεμα, με 4 μεμονωμένες ζώνες ελέγχου.

Οι 4 μεμονωμένες ζώνες ελέγχου, σας επιτρέπουν να ελέγχετε 4 διαφορετικές ζώνες μαγειρέματος και να ρυθμίζετε ξεχωριστούς χρονοδιακόπτες για κάθε μία. Περιλαμβάνουν επιπλέον λειτουργίες, όπως 9 επίπεδα ισχύος, ενίσχυση ισχύος, ενεργή αφή, κλείδωμα ασφαλείας για παιδιά και έλεγχο hob2Hood.

AEG - Απορροφητήρας Combo-Hob - CCE84543FB

Ευκολία στο καθάρισμα. Ευκολία στην αφαίρεση. Φίλτρο 2 σε 1.

Το Φίλτρο 2 σε 1 συνδυάζει φίλτρο άνθρακα και λίπους, καθώς απομακρύνει οσμές και λίπη. Αν η συσκευή εγκατασταθεί σε λειτουργία επανακυκλοφορίας, τότε χρειάζεται ένα φίλτρο 2 σε 1. Το Φίλτρο αφαιρείται εύκολα και πλένεται στο πλυντήριο πιάτων.

AEG - Απορροφητήρας Combo-Hob - CCE84543FB

Αυτόματη εξαγωγή. Με Hob2Hood®

Η τεχνολογία Hob2Hood® επιτρέπει την αυτόματη εξαγωγή κατά το μαγείρεμα. Αν αυξήσετε ή χαμηλώσετε τη θερμοκρασία στην εστία, ο ανεμιστήρας του απορροφητήρα προσαρμόζεται ανάλογα. Έτσι, θα επικεντρωθείτε μόνο στο φαγητό σας.

AEG - Απορροφητήρας Combo-Hob - CCE84543FB

Λειτουργία ενίσχυσης. Καθαρίζει γρήγορα τον αέρα της κουζίνας.

Όταν ο καπνός ή ο ατμός στην κουζίνα γίνει υπερβολικός, πιέστε το κουμπί της λειτουργίας ενίσχυσης στον εξαγωγέα για άμεση και πανίσχυρη εξαέρωση. Η λειτουργία ενίσχυσης ενεργοποιείται για 10 λεπτά, ώστε να καθαρίσει αποτελεσματικά τον αέρα της κουζίνας.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG Υποστήριξη
man folding towels