Λεπτομέρειες προϊόντος

Η Πλάκα Άλατος της AEG παρέχει μια πλατφόρμα για την προσθήκη καρυκευμάτων και το σερβίρισμα φαγητού, με φυσικό και υγιεινό τρόπο. Η πλάκα προέρχεται από ροζ πέτρωμα άλατος των Ιμαλαίων και μπορεί να θερμανθεί στον φούρνο ή στις εστίες ή να ψυχθεί στο ψυγείο ή στον καταψύκτη.

Οφέλη

Αγνή γεύση. Φυσική προέλευση

Η Πλάκα Άλατος της AEG είναι κατασκευασμένη από ροζ πέτρωμα άλατος και προέρχεται από τα Ιμαλάια. Τα ζεστά φαγητά εμπλουτίζονται με υγιεινά μεταλλικά στοιχεία και αλατίζονται, οπότε δεν χρειάζεται υπερβολικό βούτυρο ή λάδι – απλώς φυσική γεμάτη γεύση.

Μία πλατφόρμα. Μαγειρική γενικής χρήσης

Το πλαίσιο από ατσάλι πολλών στρώσεων που μπορεί να προστεθεί στην Πλάκα Άλατος της AEG είναι σχεδιασμένο για εξαιρετική κατανομή θερμότητας. Έτσι μπορείτε να μαγειρέψετε σε οποιαδήποτε εστία ή φούρνο. Χωρίς το πλαίσιο, τα φαγητά μπορούν να τοποθετηθούν και στο γκριλ.

Ένας πιο κοινωνικός τρόπος μαγειρέματος

Μαγειρέψτε το φαγητό σας στο τραπέζι με την Πλάκα Άλατός μας. Τα φυσικά υλικά παραμένουν ζεστά για πολύ ώρα αφότου βγουν από τον φούρνο, έτσι, μπορείτε να ψήνετε και να σερβίρετε ταυτόχρονα - ένας πραγματικά μοναδικός τρόπος να διασκεδάσετε τους καλεσμένους σας.

Διατηρεί τη θερμότητα και την ψύξη

Σερβίρετε απευθείας πάνω στην Πλάκα Άλατάς μας. Η θερμοκρασία της επιφάνειας διατηρείται, εξασφαλίζοντας εξαιρετικές γεύσεις από το κάθε φαγητό.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG Υποστήριξη
man folding towels