Αγνή γεύση. Φυσική προέλευση

Η Πλάκα Άλατος της AEG είναι κατασκευασμένη από ροζ πέτρωμα άλατος και προέρχεται από τα Ιμαλάια. Τα ζεστά φαγητά εμπλουτίζονται με υγιεινά μεταλλικά στοιχεία και αλατίζονται, οπότε δεν χρειάζεται υπερβολικό βούτυρο ή λάδι – απλώς φυσική γεμάτη γεύση.

Μία πλατφόρμα. Μαγειρική γενικής χρήσης

Το πλαίσιο από ατσάλι πολλών στρώσεων που μπορεί να προστεθεί στην Πλάκα Άλατος της AEG είναι σχεδιασμένο για εξαιρετική κατανομή θερμότητας. Έτσι μπορείτε να μαγειρέψετε σε οποιαδήποτε εστία ή φούρνο. Χωρίς το πλαίσιο, τα φαγητά μπορούν να τοποθετηθούν και στο γκριλ.

Ένας πιο κοινωνικός τρόπος μαγειρέματος

Μαγειρέψτε το φαγητό σας στο τραπέζι με την Πλάκα Άλατός μας. Τα φυσικά υλικά παραμένουν ζεστά για πολύ ώρα αφότου βγουν από τον φούρνο, έτσι, μπορείτε να ψήνετε και να σερβίρετε ταυτόχρονα - ένας πραγματικά μοναδικός τρόπος να διασκεδάσετε τους καλεσμένους σας.

Διατηρεί τη θερμότητα και την ψύξη

Σερβίρετε απευθείας πάνω στην Πλάκα Άλατάς μας. Η θερμοκρασία της επιφάνειας διατηρείται, εξασφαλίζοντας εξαιρετικές γεύσεις από το κάθε φαγητό.

Τεχνικές προδιαγραφές

Κύριες προδιαγραφές
 • Τύπος Προϊόντος: Εργαλεία για Μπάρμπεκιου
 • Κατηγορία Προϊόντος: Αξεσουάρ
 • Άλλα: Η Πλάκα Άλατος περιλαμβάνει: 1 πλάκα άλατος 20x30x3 cm και μια ατσάλινη βάση/ πλαίσιο
 • Καθαρό βάρος (kg): 5.58
 • Μεικτό βάρος (kg): 6.3
 • Ύψος (mm): 81
 • Βάθος (mm): 330
Προδιαγραφές
Τοποθέτηση
 • Καθαρό βάρος (kg): 5.58
 • Μεικτό βάρος (kg): 6.3
 • Ύψος (mm): 81
 • Βάθος (mm): 330
 • Πλάτος (mm): 220
Άλλα
 • Κωδικός Προϊόντος (PNC) : 902 979 822
 • Τύπος Προϊόντος: Εργαλεία για Μπάρμπεκιου
 • Κατηγορία Προϊόντος: Αξεσουάρ
 • Άλλα: Η Πλάκα Άλατος περιλαμβάνει: 1 πλάκα άλατος 20x30x3 cm και μια ατσάλινη βάση/ πλαίσιο
 • Bar Code: 7332543594122
Τι πιστεύετε;
Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε τις συσκευές μας

Η γνώμη σας μας βοηθά να βελτιωνόμαστε συνεχώς και βοηθά τους καταναλωτές να αποφασίσουν ποια συσκευή να αγοράσουν. Χρησιμοποιείστε τα αστέρια για να ξεκινήσετε μια κριτική.

Γράψτε μια κριτική

Καλώς ήρθατε. Αυτός είναι ο χώρος σας. Πείτε μας τη γνώμη σας. Σας καλούμε να μοιραστείτε τη γνώμη σας και να ακουστείτε.

Γράψτε μια κριτική ως επισκέπτης παρακάτω ή συνδεθείτε και αφήστε μια κριτική

{{ props.errorNickname }}

Αυτό θα εμφανιστεί με την κριτική σας. Μην χρησιμοποιείτε το πλήρες όνομά σας. Αν το κάνετε, η κριτική δεν θα δημοσιευθεί

Χρειαζόμαστε τη διεύθυνση email σας για να επικυρώσουμε την κριτική σας

{{ props.errorEmoji }}

Οι πιο χρήσιμες κριτικές πελατών επικεντρώνονται στην ποιότητα, το σχεδιασμό και την αξία της συσκευής. Για πληροφόρηση σχετικά με την τεχνική υποστήριξη, την αποστολή ή την εγκατάσταση, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών. Οι κριτικές αυτές υποβάλλονται σε έλεγχο πριν δημοσιευθούν σε αυτόν τον ιστότοπο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, ανατρέξτε στις Οδηγίες για κριτικές.

Πρέπει να αποδεχθείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας

Θα ενημερωθείτε πρώτοι μόλις δημοσιευτεί η κριτική σας. (Ενδέχεται να χρειαστούν έως και 72 ώρες έως ότου έρθει το email επιβεβαίωσής σας.) Εντωμεταξύ, μην ανησυχείτε, μόλις δημοσιευτεί θα μπορείτε να επιστρέψετε για να κάνετε τυχόν αλλαγές της τελευταίας στιγμής οποιαδήποτε στιγμή θέλετε.

εικόνα πάνω από κουζίνα

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας;

Βρείτε πληροφορίες στα άρθρα και λάβετε βοήθεια στη σελίδα Yποστήριξης για να επαναλειτουργήσετε τη συσκευή σας γρήγορα.

Εγγύηση

Συγχαρητήρια για την αγορά της συσκευής σας AEG.

Επικοινωνείστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε μια υπηρεσία ή να πάρετε απαντήσεις σε οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις μπορεί να έχετε. Είμαστε διαθέσιμοι μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ

Καταχωρήστε την AEG συσκευή σας και επιτρέψτε μας να αποθηκεύσουμε τα στοιχεία σας για να έχετε εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια, πληροφορίες αγοράς, εγγυήσεις και ραντεβού επισκευής - σε περίπτωση που τα χρειαστείτε. Μάθετε πώς μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την εμπειρία ενός AEG προϊόντος με την εγγραφή σας στις οδηγίες χρήσης που θα λάβετε στο email σας.

Καταχωρήστε τη συσκευή σας