Λεπτομέρειες προϊόντος

Πιο αθόρυβη ισχύς. Η ασύρματη σκούπα 6000 προσφέρει περισσότερη ισχύ στον καθαρισμό των δαπέδων με νέο μηχανοκίνητο ακροφύσιο. Ισχυρότερη απόδοση με τον μισό θόρυβο.*
*Σε σύγκριση με το μοντέλο QX6-1-44SW βάσει εσωτερικών δοκιμών. Η απόδοση μετρήθηκε στη συλλογή σκόνης σύμφωνα με το 59F - IEC 62885-2 Edition2 FDIS. Το επίπεδο θορύβου λειτουργίας μειώθηκε στο μισό (-3dBA) βάσει μέτρησης στη μονάδα χειρός σύμφωνα με το ISO 3743

Οφέλη

AEG - Σκούπα stick χωρίς καλώδιο - AS62CB25UG

Από σκληρά δάπεδα μέχρι χαλιά, χωρίς εναλλαγή ακροφυσίων

Καθαρίστε διαφορετικές επιφάνειες με ένα μόνο ακροφύσιο. Το ακροφύσιο πολλαπλών επιφανειών UltimatePower προσφέρει απόδοση και άνεση, επιτρέποντας να καθαρίζετε από χαλιά μέχρι σκληρά δάπεδα χωρίς εναλλαγή ακροφυσίων.

AEG - Σκούπα stick χωρίς καλώδιο - AS62CB25UG

Εξασφαλίζει πιο αθόρυβο καθαρισμό

Ισχυρή και πιο αθόρυβη απόδοση. Ο κινητήρας που κάνει λιγότερο θόρυβο** και παρέχει ισχυρό καθαρισμό εξασφαλίζει πιο καθαρά δάπεδα και πιο αθόρυβη εμπειρία σκουπίσματος.

**Εσωτερικές δοκιμές σύμφωνα με το πρότυπο ISO 3743 στη μονάδα χειρός τον (Αύγουστο 2021), σε σύγκριση με άλλες μονάδες χειρός της AEG όπως το μοντέλο QX6-1-44SW.

AEG - Σκούπα stick χωρίς καλώδιο - AS62CB25UG

Βάση φόρτισης με εύκολη τοποθέτηση και αποδέσμευση

Άνετη πρόσβαση. Χάρη στη βάση φόρτισης με εύκολη τοποθέτηση και αποδέσμευση, δεν χρειάζεται να σηκώνετε τη σκούπα για χρήση ή αποθήκευση. Αρχίζετε και τελειώνετε τον καθαρισμό χωρίς κόπο.

AEG - Σκούπα stick χωρίς καλώδιο - AS62CB25UG

Αποδίδει χρόνο λειτουργίας έως 55 λεπτά.***

Ολοκληρωμένο αποτέλεσμα με μία φόρτιση. Με την ασύρματη ηλεκτρική σκούπα 6000 καθαρίζετε για έως 55 λεπτά*** όταν η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη.

***Εσωτερικές δοκιμές στη μονάδα χειρός στην ελάχιστη λειτουργία σύμφωνα με το IEC 62 885-4.

AEG - Σκούπα stick χωρίς καλώδιο - AS62CB25UG

Διατηρεί το σπίτι πιο καθαρό παγιδεύοντας έως το 99,9% της λεπτής σκόνης****

Αναπνεύστε πιο άνετα. Η προηγμένη ηλεκτρική σκούπα μας είναι εξοπλισμένη με ένα σύστημα φιλτραρίσματος 5 στρωμάτων που εμποδίζει έως το 99,9% των σωματιδίων σκόνης**** να εξέλθουν στον αέρα από την εξάτμιση της σκούπας. Σας βοηθά να διατηρήσετε το σπίτι πιο καθαρό και πιο υγιεινό.

****Εσωτερικές δοκιμές σύμφωνα με το πρότυπο EN 60312-1:2017.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG Υποστήριξη
man folding towels