Οφέλη

Μεταβλητή Ρύθμιση της Θερμοκρασίας

Με τη δυνατότητα προγραμματισμού πέντε ρυθμίσεων θερμοκρασίας, μπορείτε να απολαμβάνετε το τσάι σας στην ιδανική θερμοκρασία: 80°C για πράσινο τσάι, 85°C για λευκό τσάι, 90°C για τσάι ούλονγκ, 95°C για καφέ και 100°C για μαύρο τσάι και τσάι από βότανα, καθώς και στιγμιαίο χυλό βρώμης ή νουντλ. Παρακολουθήστε τη θερμοκρασία σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη LCD κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.

Λειτουργία OneCup Turbo™

200ml νερό σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα – αρκετός χρόνος ώστε να βγάλετε ένα φλιτζάνι και να διαλέξετε την αγαπημένη σας γεύση τσαγιού.

AEG - ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ - EWA7800

Τρεις τρόποι αυτόματης απενεργοποίησης

Αυτός ο βραστήρας νερού απενεργοποιείται αυτόματα με τρεις τρόπους: όταν βράσει το νερό, όταν σηκώνετε τον βραστήρα από τη βάση θέρμανσης και όταν δεν υπάρχει πλέον άλλο νερό στον βραστήρα, χάρη στην ενσωματωμένη προστασία Boil-Dry.

AEG - ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ - EWA7800

Χωρητικότητα 1,7L

Είτε απολαμβάνετε μια τελετή τσαγιού δύο ατόμων είτε έχετε φίλους για τσάι ένα κυριακάτικο απόγευμα, ο βραστήρας νερού της σειράς 7 της AEG σας καλύπτει πλήρως με τη χωρητικότητα των 1,7 λίτρων.

Τι πιστεύετε;
Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε τις συσκευές μας

Η γνώμη σας μας βοηθά να βελτιωνόμαστε συνεχώς και βοηθά τους καταναλωτές να αποφασίσουν ποια συσκευή να αγοράσουν. Χρησιμοποιείστε τα αστέρια για να ξεκινήσετε μια κριτική.

Γράψτε μια κριτική

Καλώς ήρθατε. Αυτός είναι ο χώρος σας. Πείτε μας τη γνώμη σας. Σας καλούμε να μοιραστείτε τη γνώμη σας και να ακουστείτε.

Γράψτε μια κριτική ως επισκέπτης παρακάτω ή συνδεθείτε και αφήστε μια κριτική

{{ props.errorNickname }}

Αυτό θα εμφανιστεί με την κριτική σας. Μην χρησιμοποιείτε το πλήρες όνομά σας. Αν το κάνετε, η κριτική δεν θα δημοσιευθεί

Χρειαζόμαστε τη διεύθυνση email σας για να επικυρώσουμε την κριτική σας

{{ props.errorEmoji }}

Οι πιο χρήσιμες κριτικές πελατών επικεντρώνονται στην ποιότητα, το σχεδιασμό και την αξία της συσκευής. Για πληροφόρηση σχετικά με την τεχνική υποστήριξη, την αποστολή ή την εγκατάσταση, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών. Οι κριτικές αυτές υποβάλλονται σε έλεγχο πριν δημοσιευθούν σε αυτόν τον ιστότοπο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, ανατρέξτε στις Οδηγίες για κριτικές.

Πρέπει να αποδεχθείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας

Θα ενημερωθείτε πρώτοι μόλις δημοσιευτεί η κριτική σας. (Ενδέχεται να χρειαστούν έως και 72 ώρες έως ότου έρθει το email επιβεβαίωσής σας.) Εντωμεταξύ, μην ανησυχείτε, μόλις δημοσιευτεί θα μπορείτε να επιστρέψετε για να κάνετε τυχόν αλλαγές της τελευταίας στιγμής οποιαδήποτε στιγμή θέλετε.

εικόνα πάνω από κουζίνα

Άλλα προϊόντα

AEG - ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ - EWA3300
Βραστήρας 2200 Watt
  • Άνοιγμα με ένα πάτημα
  • Πολύ μεγάλη χωρητικότητα
  • Ασφάλεια αυτόματης απενεργοποίησης
AEG - ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ - EWA3700
Βραστήρας 3000 Watt
  • Άνοιγμα με ένα πάτημα
  • Πολύ μεγάλη χωρητικότητα
  • Ασφάλεια αυτόματης απενεργοποίησης

Υποστήριξη

Έχετε ήδη κάποιο από τα προϊόντα μας;

Καταχωρίστε το και ανακαλύψτε τις δυνατότητές του στο μέγιστο.
Ή βρείτε υπηρεσίες υποστήριξης, ανταλλακτικά & αξεσουάρ που χρειάζεστε, στους παρακάτω συνδέσμους.

Εγγραφή Προϊόντος Υποστήριξη
κόκκινο ύφασμα στον αέρα σε σκούρο φόντο