Λεπτομέρειες προϊόντος

Απολαύστε ένα φλιτζάνι με το αγαπημένο σας τσάι όπως πρέπει να είναι. Με τη λειτουργία SmartSense, ορίστε οποιαδήποτε από τις 8 ρυθμίσεις θερμοκρασίας για τον κάθε τύπο τσαγιού και απολαύστε τα ζεστά σας ροφήματα. Μπορείτε να παρακολουθείτε τη θερμοκρασία με ακρίβεια σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη LCD.

Οφέλη

Μεταβλητή Ρύθμιση της Θερμοκρασίας

Με τη δυνατότητα προγραμματισμού πέντε ρυθμίσεων θερμοκρασίας, μπορείτε να απολαμβάνετε το τσάι σας στην ιδανική θερμοκρασία: 80°C για πράσινο τσάι, 85°C για λευκό τσάι, 90°C για τσάι ούλονγκ, 95°C για καφέ και 100°C για μαύρο τσάι και τσάι από βότανα, καθώς και στιγμιαίο χυλό βρώμης ή νουντλ. Παρακολουθήστε τη θερμοκρασία σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη LCD κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.

Λειτουργία OneCup Turbo™

200ml νερό σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα – αρκετός χρόνος ώστε να βγάλετε ένα φλιτζάνι και να διαλέξετε την αγαπημένη σας γεύση τσαγιού.

AEG - ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ - EWA7800

Τρεις τρόποι αυτόματης απενεργοποίησης

Αυτός ο βραστήρας νερού απενεργοποιείται αυτόματα με τρεις τρόπους: όταν βράσει το νερό, όταν σηκώνετε τον βραστήρα από τη βάση θέρμανσης και όταν δεν υπάρχει πλέον άλλο νερό στον βραστήρα, χάρη στην ενσωματωμένη προστασία Boil-Dry.

AEG - ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ - EWA7800

Χωρητικότητα 1,7L

Είτε απολαμβάνετε μια τελετή τσαγιού δύο ατόμων είτε έχετε φίλους για τσάι ένα κυριακάτικο απόγευμα, ο βραστήρας νερού της σειράς 7 της AEG σας καλύπτει πλήρως με τη χωρητικότητα των 1,7 λίτρων.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG
man folding towels