Τα πιο ενεργειακά αποδοτικά πλυντήρια πιάτων μας: εξοικονομείτε πόρους ενώ έχετε αστραφτερά καθαρό αποτέλεσμα

Τα πλυντήρια πιάτων ECOLINE είναι τα καλύτερα μοντέλα ως προς την αποδοτικότητα σε θέματα ενέργειας και πόρων. Όλες οι συσκευές διαθέτουν χαρακτηριστικά για την εξοικονόμηση πόρων, με το μοντέλο κλάσης A να εξοικονομεί περισσότερο από 30% ενέργεια προσφέροντας άψογα αποτελέσματα καθαριότητας*.

*Υπολογισμός με βάση τον Δείκτη Ενεργειακής Απόδοσης (EEI) για τα πλυντήρια πιάτων Electrolux / AEG με κλάση Α (EEI 31,9) σε σύγκριση με την κλάση D (EEI 49,9) δίνοντας διαφορά EEI 36%.
Μάθετε περισσότερα
Ενεργειακή ΚλάσηA
Επίπεδο Θορύβου (db)43
Xωρητικότητα σερβίτσιων14
Πλάτος (cm)60
GlassCare®
GlassCare®
SatelliteClean®
SatelliteClean®
QuickSelect®
QuickSelect®
AirDry
AirDry
Λεπτομέρειες προϊόντος
Ακόμα και τα ισχυρά πλυντήρια πιάτων θα πρέπει να χειρίζονται απαλά τα γυάλινα σκεύη. Το επάνω καλάθι έχει το πλεονέκτημα να διαθέτει τις τεχνολογίες 7000 SoftGrips & SoftSpikes που κρατούν με ασφάλεια τα ποτήρια σας και διασφαλίζουν ότι δεν θα γρατσουνιστούν και ούτε θα σπάσουν.
AEG - Εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων - FSE76738P
Κορυφαίο καθάρισμα και η καλύτερη φροντίδα για τα ποτήρια σας

Τα ευαίσθητα ποτήρια σας καθαρίζονται με ασφάλεια χάρη στις βάσεις στήριξης SoftGrip και SoftSpikes της AEG οι οποίες συγκρατούν τέλεια τα ποτήρια σας, προστατεύοντάς τα από ζημιές.

AEG - Εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων - FSE76738P
Ρυθμιζόμενος χώρος και εύκολο καθάρισμα με το MaxiFlex

Το συρτάρι MaxiFlex είναι σχεδιασμένο να χωράει μαχαιροπίρουνα και μαγειρικά εργαλεία διαφορετικών μεγεθών. Με τα εύκαμπτα διαχωριστικά και το μεγιστοποιημένο βάθος, το κάθε φορτίο είναι ρυθμιζόμενο. Ουσιαστικά, το κάθε αντικείμενο φορτώνεται και πλένεται άνετα με τη μία.

AEG - Εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων - FSE76738P
Ο απλός τρόπος για υπεύθυνο πλύσιμο πιάτων

Οι υπεύθυνες επιλογές γίνονται εύκολες. Χρησιμοποιήστε τον ολισθητήρα οθόνης αφής του QuickSelect για να επιλέξετε τον προτιμώμενο χρόνο κύκλου και το Ecometer, σας καθοδηγεί στο πιο βιώσιμο πρόγραμμα για εξοικονόμηση ενέργειας και νερού μέσω οπτικά πράσινων γραμμών.

AEG - Εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων - FSE76738P
QuickSelect με Wi-Fi: Έξυπνο απομακρυσμένο πλύσιμο πιάτων

Τα πλυντήρια πιάτων QuickSelect επιτρέπουν έξυπνο, υπεύθυνο πλύσιμο πιάτων. Λάβετε οδηγίες για το σωστό πρόγραμμα ανάλογα με το φορτίο, το χρόνο και το επίπεδο των ακαθαρσιών. Προγραμματίστε το πλύσιμο για να μειώσετε το ενεργειακό κόστος. Η εφαρμογή συνοψίζει τη χρήση και παρέχει αναφορές ECO.

AEG - Εντοιχιζόμενο πλυντήριο πιάτων - FSE76738P
SatelliteClean®. Ισχυρό πλύσιμο πιάτων. Χωρίς επιπλέον νερό

Ακόμα και τα στριμωγμένα ή τα μεγαλύτερα πιάτα λαμβάνουν με το SatelliteClean®. Ο καινοτόμος βραχίονας ψεκασμού εγγυάται ότι το νερό φτάνει παντού. Με έως και τρεις φορές καλύτερη κάλυψη ψεκασμού προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα σε κάθε επιφάνεια.

man folding towels
Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις