Λεπτομέρειες προϊόντος

Απολαύστε περισσότερο χώρο στην κουζίνα σας, με το 6000 SpaceSmart Combo, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να τοποθετήσετε άψογα ψυγείο ή καταψύκτη κάτω από την εστία σας.

Οφέλη

Το SpaceSmart Combo διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα και χωράει κάτω από την εστία σας

Το SpaceSmart Combo δημιουργεί περισσότερο χώρο στην κουζίνα σας, καθώς είναι το πρώτο ψυγείο ή καταψύκτης στον κόσμο που χωράει κάτω από την εστία σας.

Αποθηκεύστε περισσότερα με τη μία. Με το OptiSpace

Αυτό το καινοτόμο ψυγείο με OptiSpace προσφέρει πολλές επιλογές αποθήκευσης και άφθονο χώρο ανάμεσα στα ράφια. Όλα τα συρτάρια αποσπώνται και επανατοποθετούνται εύκολα, για εύκολη και άνετη αποθήκευση.

Αποθηκευτικός χώρος καταψύκτη. Μέσα στο ψυγείο. Θάλαμος τεσσάρων αστέρων

Καταψύξτε τρόφιμα με ασφάλεια μέσα στο ψυγείο. Ο θάλαμος καταψύκτη τεσσάρων αστέρων σας επιτρέπει να καταψύξετε με ασφάλεια τα νωπά σας τρόφιμα στους -18ºC, ακόμα και μέσα στο ψυγείο. Ιδανικό για αποτελεσματική κατάψυξη μικρότερων ποσοτήτων τροφίμων ή έτοιμων φαγητών.

Εσωτερικό ηλεκτρονικό χειριστήριο. Για ψύξη ακριβείας

Η λειτουργία εσωτερικού ηλεκτρονικού χειριστηρίου σάς παρέχει πλήρη έλεγχο των συνθηκών αποθήκευσης των τροφίμων σας. Οι ενδείξεις LED εμφανίζουν ευκρινώς τη ρύθμιση θερμοκρασίας για εύκολη προσαρμογή και έλεγχο.

Χαμηλό συρτάρι λαχανικών - αποθηκεύστε λαχανικά διαφορετικών μεγεθών

Ευρύχωρος και ευέλικτος αποθηκευτικός χώρος. Με το χαμηλό συρτάρι λαχανικών, μπορείτε εύκολα να αποθηκεύσετε λαχανικά και φρούτα διαφορετικών σχημάτων και μεγεθών.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG Υποστήριξη
man folding towels