Λεπτομέρειες προϊόντος

Το No Frost αποτρέπει τη δημιουργία πάγου στον καταψύκτη. Η απόδοση δεν διακυβεύεται ποτέ και τα τρόφιμά σας διατηρούνται καλύτερα από ποτέ.

Οφέλη

Με την τεχνολογία No Frost, δεν δημιουργείται πάγος στον καταψύκτη

No Frost σημαίνει μηδενική απόψυξη. Αποτρέπει τη δημιουργία πάγου στον καταψύκτη εξασφαλίζοντας τη μέγιστη απόδοση της συσκευής σας.

Δέκα χρόνια εγγύηση

Η δεκαετής εγγύηση για τον συμπιεστή προσφέρει μέγιστη σιγουριά. Καταχωρήστε το προϊόν σας στο https://www.aeg.com.gr/mypages/register-a-product/ για να ενεργοποιήσετε την εγγύηση η οποία περιλαμβάνει εργασία, μεταφορά, αφαίρεση και επαναπλήρωση αερίου, γενική συντήρηση και κόστος σέρβις.

Ηλεκτρονικό χειριστήριο αφής στο επάνω μέρος για ακριβή έλεγχο λειτουργίας

Χάρη στην ευκρινή διαδραστική οθόνη του ηλεκτρικού χειριστηρίου αφής στο επάνω μέρος, μπορείτε να ρυθμίσετε με ακρίβεια τη θερμοκρασία και να έχετε εύκολη πρόσβαση στις λειτουργίες του καταψύκτη.

Πόρτα απαλού κλεισίματος για απαλό και ήσυχο κλείσιμο, κάθε φορά

Οι μεντεσέδες της πόρτας απαλού κλεισίματος με σχεδιασμό ακριβείας βοηθούν στην αποφυγή ακούσιου ανοίγματος της πόρτας του καταψύκτη, που μπορεί να οδηγήσει σε σπατάλη ενέργειας και χαλασμένα τρόφιμα, διασφαλίζοντας μια άνετη, ασφαλή και αθόρυβη εμπειρία όταν κλείσει η πόρτα.

Απόλυτα φρέσκα τρόφιμα με το Frostmatic

Η λειτουργία Frostmatic ενεργοποιεί τη μέγιστη ισχύ κατάψυξης, έτσι ώστε τα φρέσκα τρόφιμά σας να καταψύχονται το συντομότερο δυνατό. Στη συνέχεια, ο καταψύκτης επιστρέφει αυτόματα στην κανονική του ρύθμιση.

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG Υποστήριξη
man folding towels