Λεπτομέρειες προϊόντος

Ο φούρνος μικροκυμάτων 8000 AutoSteam είναι εξοπλισμένος με λειτουργίες ατμού. Απολαύστε υγιεινή διατροφή διατηρώντας όλα τα θρεπτικά συστατικά στα λαχανικά και τη γεύση στα ψάρια. Τώρα μπορείτε να μαγειρέψετε πιάτα στον ατμό με την ευκολία του φούρνου μικροκυμάτων.

Οφέλη

Λειτουργία γκριλ. Με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η λειτουργία Grill, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε την τραγανή επικάλυψη στα λαζάνια ή την τραγανή επιφάνεια μιας κρεμ μπρουλέ. Δημιουργήστε τις υφές και γεύσεις πιάτων αργοψημένων στη σχάρα, με την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα ενός φούρνου μικροκυμάτων.

Συνεπής θέρμανση με τεχνολογία Inverter.

Η τεχνολογία Inverter εξασφαλίζει ταχύτερο και πιο ομοιόμορφο μαγείρεμα, μέσω της ελεγχόμενης παροχής πραγματικών επιπέδων ισχύος. Η συνεχής ροή θερμότητας σε όλη τη διαδικασία μαγειρέματος μειώνει το ανομοιόμορφο μαγείρεμα και τα καυτά μεμονωμένα σημεία.

Μεγαλύτερος από όσο φαίνεται. Μεγάλος θάλαμος 29 L.

Μην ξεγελιέστε από την εξωτερική εμφάνιση. Αυτός ο φούρνος μικροκυμάτων μπορεί να χωρέσει περισσότερα πράγματα από τα πιάτα σας, χάρη στον μεγάλο θάλαμο 29 L.

Μαγειρέψτε αθόρυβα με το Silent+.

Τώρα έχετε τη δυνατότητα να μαγειρέψετε αθόρυβα με το φούρνο μικροκυμάτων σας. Η λειτουργία Silent+ διασφαλίζει ότι ο φούρνος μικροκυμάτων σας θα παραμείνει αθόρυβος κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.

Μαγείρεμα σε πολλά στάδια. Πολυχρηστικότητα και ευκολία

Ρυθμίστε ηλεκτρονικά για μερικό μαγείρεμα στα μικροκύματα και τελειώστε στο γκριλ. Το μαγείρεμα σε πολλά στάδια επιτρέπει την πολυχρηστικότητα και την ευκολία στην κουζίνα.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG Υποστήριξη
man folding towels