Λεπτομέρειες προϊόντος

Γκριλ και τέλεια αποτελέσματα. Κάθε φορά. Με τη σχάρα μπάρμπεκιου, θα βλέπετε έως και 93% πιο ομοιόμορφο χρώμα και συνοχή κάθε φορά που ψήνετε.*
*Σύμφωνα με εσωτερικές δοκιμές που αξιολογούν την ομοιομορφία των φαγητών που ψήνονται με και χωρίς περιστρεφόμενες σούβλες σχάρας.

Οφέλη

AEG - Ηλεκτρική  Κουζίνα - CCB6443MBM

Σχάρα μπάρμπεκιου, BBQ Rack. Ζουμερά και τραγανά σουβλάκια. Ομοιόμορφα ψημένα.

Ψήστε εύκολα και τέλεια τα σουβλάκια με τη σχάρα μπάρμπεκιου BBQ Rack. Απλώς τοποθετήστε τα πέντε σουβλάκια στο φούρνο, επιλέξτε την αντίστοιχη λειτουργία και το μοτέρ περιστρέφει αυτόματα τα κρέατα και τα λαχανικά. Το αποτέλεσμα είναι τραγανή και ομοιόμορφα ψημένη νοστιμιά.

AEG - Ηλεκτρική  Κουζίνα - CCB6443MBM

Πολυεπίπεδο μαγείρεμα. Μαγειρέψτε περισσότερα ταυτόχρονα

Με το πολυεπίπεδο μαγείρεμα, η πρόσθετη κυκλική αντίσταση στην κουζίνα μας εξασφαλίζει ότι τα φαγητά σας ψήνονται απόλυτα ομοιόμορφα, ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε έως δύο ταψιά ταυτόχρονα.

AEG - Ηλεκτρική  Κουζίνα - CCB6443MBM

Χρονοδιακόπτης LED για ακριβή έλεγχο της διαδικασίας μαγειρέματος

Αυτή η κουζίνα διαθέτει χρονοδιακόπτη LED, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε σταθερά τη διαδικασία μαγειρέματος. Ο χρονοδιακόπτης θα σας ειδοποιήσει όταν λήξει ο χρόνος μαγειρέματος και μπορείτε να επιλέξετε αν θα μαγειρέψετε το φαγητό για λίγο ακόμα, με σκοπό να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία ή να ετοιμαστείτε για σερβίρισμα.

AEG - Ηλεκτρική  Κουζίνα - CCB6443MBM

Σύρετε και ασφαλίστε. Με Τηλεσκοπικά βαγονέτα

Επεκτεινόμενα Τηλεσκοπικά Βαγονέτα παρέχουν καλύτερη πρόσβαση στα πιάτα στον φούρνο. Τα βαγονέτα επιτρέπουν στα ράφια να συρθούν ολόκληρα προς τα έξω και να ασφαλίσουν στη θέση τους, έτσι τα χέρια σας παραμένουν ελεύθερα για να ψήσουν, να βάλουν μπαχαρικά ή να αλατίσουν.

AEG - Ηλεκτρική  Κουζίνα - CCB6443MBM

Η εστία Radiant Hob. Γρήγορη και αποτελεσματική

Η εστία Radiant Hob είναι γρήγορη και εύκολη στο καθάρισμα με κεραμικές ζώνες που θερμαίνονται γρήγορα και με ακρίβεια, για μαγείρεμα χωρίς προβλήματα.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG Υποστήριξη
man folding towels