Λεπτομέρειες προϊόντος

Ο απορροφητήρας 9000 SilenceTech, καθαρίζει την κουζίνα σας από ανεπιθύμητους υδρατμούς μαγειρέματος, ενώ παραμένει πρακτικά αθόρυβος. Αφήστε τη διακριτική λειτουργία αυτού του απορροφητήρα να σας βοηθήσει στη δημιουργία της τέλειας ατμόσφαιρας στο σπίτι σας.

Οφέλη

AEG - Επιτοίχιοι απορροφητήρες - DVE5671HG

Silencetech. Καθαρίζει αποτελεσματικά τον αέρα. Παραμένει πρακτικά αθόρυβος

Το Silencetech είναι η κορυφαία, πρωτοποριακή τεχνολογία για τον καθαρισμό του αέρα κατά το μαγείρεμα. Σας βοηθά να έχετε μια κουζίνα χωρίς κάπνες μαγειρέματος, παρέχοντας παράλληλα διακριτική λειτουργία, για να ένα ευχάριστο περιβάλλον κουζίνας.

AEG - Επιτοίχιοι απορροφητήρες - DVE5671HG

Φυσικός αέρας, εύκολα και αθόρυβα.

Ο κομψά σχεδιασμένος απορροφητήρας της AEG, απομακρύνει διακριτικά τις οσμές χάρη στην εξαιρετικά αθόρυβη τεχνολογία Breeze. Έτσι μπορείτε να έχετε ένα καλύτερο περιβάλλον στην κουζίνα σας, αθόρυβα και χωρίς κόπο.

AEG - Επιτοίχιοι απορροφητήρες - DVE5671HG

Hob2Hood. Ο «hands-free» απορροφητήρας

Το Hob2Hood, ελέγχει αυτόματα το επίπεδο ισχύος και τα φώτα του απορροφητήρα, όσο εσείς συγκεντρώνεστε στις λεπτομέρειες της σωστής προετοιμασίας του φαγητού σας.

AEG - Επιτοίχιοι απορροφητήρες - DVE5671HG

Ένα πανίσχυρο μοτέρ. Για καθαρότερο αέρα στην κουζίνα

Είτε τηγανίζετε μπριζόλα είτε σοτάρετε σολομό, το μοτέρ υψηλής απόδοσης φροντίζει ώστε ο αέρας στην κουζίνα σας να παραμένει φρέσκος. Χαλαρώστε, γνωρίζοντας ότι η κουζίνα σας θα είναι πάντα ένα ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον.

AEG - Επιτοίχιοι απορροφητήρες - DVE5671HG

LEDlights για πιο εκλεπτισμένο μαγείρεμα

Τα LEDlights μας απαιτούν πολύ λιγότερη ενέργεια από άλλα είδη φωτισμού και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Παρέχουν επαγγελματικό φωτισμό για μεγαλύτερη ακρίβεια στο μαγείρεμα.

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG Υποστήριξη
man folding towels