Εξαιρετική απόδοση καθαρισμού αέρα, χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας

Οι απορροφητήρες AEG σχεδιάστηκαν για να διατηρούν τον αέρα καθαρό. Τα προιόντα μας διαθέτουν ενεργειακή κλάση Α+/ Εστιάστε στο μαγείρεμα για την οικογένεια και τους φίλους σας, σε μια νέα κουζίνα πραγματικά αθόρυβη και αποδοτική.

Μάθετε περισσότερα
ΕγκατάστασηΑπορροφητήρας Κάθετος
Πλάτος (cm)90
Χωρητικότητα, Max (m³/h)710
Επίπεδο Θορύβου, Max/Min (dB)66 / 52
Hob2Hood®
Hob2Hood®
Πλενόμενο φίλτρο
Πλενόμενο φίλτρο
Λεπτομέρειες προϊόντος
Το 6000 Hob2Hood είναι μια εξαιρετικά αποδοτική λειτουργία που ελέγχει αυτόματα τον απορροφητήρα και τον φωτισμό του. Ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία της εστίας, ο ανεμιστήρας προσαρμόζεται ανάλογα, επιτρέποντάς σας να συγκεντρωθείτε πλήρως στη μαγειρική σας.
AEG - Black cooker hood - DVE5962HB
Ο απορροφητήρας hands-free

Αυτός ο απορροφητήρας διαθέτει Hob2Hood, ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό το οποίο ελέγχει αυτόματα τον απορροφητήρα σας και τα φώτα. Αφήστε το Hob2Hood να ρυθμίσει τον ανεμιστήρα, ενώ εσείς συγκεντρώνεστε στο να φτιάξετε τέλεια το φαγητό σας. Ωστόσο, αν προτιμάτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα του ανεμιστήρα μόνοι σας, υπάρχει χειροκίνητο χειριστήριο και στις εστίες.

Καθαρός αέρας. Πιο γρήγορα.

Αυτός ο απορροφητήρας καθαρίζει γρήγορα την κουζίνα από τις μυρωδιές του μαγειρέματος. Αυτό συμβαίνει επειδή ο προηγμένος απορροφητήρας διαθέτει ένα αποδοτικό και πανίσχυρο μοτέρ.

AEG - Black cooker hood - DVE5962HB
LEDlights για πιο εκλεπτισμένο μαγείρεμα

Τα LEDlights μας απαιτούν πολύ λιγότερη ενέργεια από άλλα είδη φωτισμού και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Παρέχουν επαγγελματικό φωτισμό για μεγαλύτερη ακρίβεια στο μαγείρεμα.

Μέγιστο φιλτράρισμα, ξανά και ξανά

Ένα φίλτρο υψηλής λειτουργικότητας, που παγιδεύει και απομακρύνει λίπη και μυρωδιές όσο μαγειρεύετε. Το αφαιρούμενο φίλτρο μπορεί να πλυθεί σε πλυντήριο πιάτων, εξασφαλίζοντας ότι ο απορροφητήρας της κουζίνας σας παραμένει αποτελεσματικός.

AEG - Black cooker hood - DVE5962HB
Κομψή γυάλινη οθόνη αφής για πλήρη έλεγχο

Για πλήρη έλεγχο του μαγειρέματος, αυτό το εκλεπτυσμένο γυάλινο πλαίσιο παρέχει ακριβή έλεγχο, με ένα πάτημα, για την εξαγωγή ατμών.

man folding towels
Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις