Λεπτομέρειες προϊόντος

Η τεχνική SousVide ενισχύει όλες τις γεύσεις στο μέγιστο. Απλώς σφραγίστε σε κενό αέρος τα συστατικά που επιλέξατε και η χημεία μεταξύ των φυσικών γεύσεων και των θρεπτικών συστατικών θα ενισχυθεί χωρίς να παρεμβάλλεται ο αέρας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέχρι και τους 120°C για μαγείρεμα ή μέχρι τους 0°C για συντήρηση. Διαστάσεις: 25 + 25 σακούλες ανά συσκευασία, 2 μεγέθη - 30 x 20 cm και 35 x 25 cm. Για χρήση μαζί με φούρνους Ατμού MaxiKlasse™ της AEG με πρόγραμμα SousVide.
Διαβάστε περισσότερα

Γράψτε μια κριτική

Καλώς ήρθατε. Αυτός είναι ο χώρος σας. Πείτε μας τη γνώμη σας. Σας καλούμε να μοιραστείτε τη γνώμη σας και να ακουστείτε.

Γράψτε μια κριτική ως επισκέπτης παρακάτω ή και αφήστε μια κριτική

{{ props.errorNickname }}

Αυτό θα εμφανιστεί με την κριτική σας. Μην χρησιμοποιείτε το πλήρες όνομά σας. Αν το κάνετε, η κριτική δεν θα δημοσιευθεί

Χρειαζόμαστε τη διεύθυνση email σας για να επικυρώσουμε την κριτική σας

{{ props.errorEmoji }}

Οι πιο χρήσιμες κριτικές πελατών επικεντρώνονται στην ποιότητα, το σχεδιασμό και την αξία της συσκευής. Για σχόλια και κριτική σχετικά με την τεχνική υποστήριξη, την αποστολή ή την εγκατάσταση, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών. Οι κριτικές αυτές υποβάλλονται σε έλεγχο πριν δημοσιευθούν σε αυτόν τον ιστότοπο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, ανατρέξτε στις Οδηγίες για κριτικές.

Πρέπει να αποδεχθείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις

εικόνα πάνω από κουζίνα

Άλλα προϊόντα

AEG - Σακούλες SousVide - A3OS1
Sous-vide bags +120 to -40
  • Για καλύτερη γεύση, βάλτε το σε μια σακούλα
  • Μαγειρέψτε. Συντηρήστε
  • Δύο μεγέθη, Απεριόριστα φαγητά

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη κάποιο από τα προϊόντα μας;

Καταχωρίστε το και ανακαλύψτε τις δυνατότητές του στο μέγιστο.
Ή βρείτε υπηρεσίες υποστήριξης, ανταλλακτικά & αξεσουάρ που χρειάζεστε, στους παρακάτω συνδέσμους.

Εγγραφή Προϊόντος Υποστήριξη
κόκκινο ύφασμα στον αέρα σε σκούρο φόντο