Λεπτομέρειες προϊόντος

Το Ταψί Easy2Clean, χάρη στην καινοτόμο κεραμική επικάλυψη, σας επιτρέπει να μαγειρεύετε χωρίς λαδόκολλα και, επίσης, δεν επιτρέπει στα λιπαρά και τη βρωμιά να κολλήσουν. Επομένως, το μόνο που χρειάζεστε είναι ζεστό νερό, ένα υγρό πανί και λίγο απορρυπαντικό πιάτων για καθάρισμα χωρίς ταλαιπωρία.

Οφέλη

Το ταψί Easy2Clean. Η ελευθερία να μαγειρεύετε, όπως ακριβώς θέλετε

Το ταψί Easy2Clean έχει καινοτόμο κεραμική επίστρωση που σας δίνει την ελευθερία να τοποθετήσετε φαγητό απευθείας στην επιφάνεια του ταψιού και να μαγειρέψετε χωρίς λαδόκολλα ή επιπλέον λάδι. Επίσης, είναι αντικολλητικό, γι’ αυτό ξεχάστε τα ενοχλητικά κολλημένα υπολείμματα.

Το καινοτόμο ταψί Easy2Clean. Εύκολο μαγείρεμα. Εύκολο πλύσιμο

Ξεχάστε το μούλιασμα, το τρίψιμο και τα σκληρά χημικά. Το πλύσιμο του ταψιού Easy2Clean μετά το μαγείρεμα είναι παιχνιδάκι, χάρη στην επίστρωση XERADUR 2 από την ILAG®. Το μόνο που χρειάζεστε για να το καθαρίσετε είναι ένα υγρό πανί, ζεστό νερό και απορρυπαντικό πιάτων.

AEG - Ταψί φούρνου - A9OOAF11

Το ταψί Easy2Clean είναι ασφαλές για εσάς και το περιβάλλον

Το ανθεκτικό ταψί Easy2Clean έχει στεγανοποιημένη κεραμική επίστρωση, χωρίς τη χρήση συνθετικών ενώσεων PTFE και PFOA, και έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα απελευθερώσει τοξικές αναθυμιάσεις σε υψηλές θερμοκρασίες. Μαγειρέψτε με σιγουριά και ασφάλεια.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG Υποστήριξη
man folding towels