Λήψη

Η Εφαρμογή My AEG

Επιλέγοντας μια συνταγή στην εφαρμογή My AEG

Γεμάτη απολαυστικά χαρακτηριστικά

Περιηγηθείτε σε εκατοντάδες νόστιμες συνταγές χρησιμοποιώντας τεχνικές ατμού και sous vide. Αναζητήστε συνταγές ανά κουζίνα, αλλεργιογόνο, διατροφή, ή τα υλικά της επιλογής σας. Μαγειρεύετε τα αγαπημένα της γιαγιάς; Χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή μαγειρέματος για να βρείτε τις σωστές, σύγχρονες ρυθμίσεις φούρνου. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τις δικές σας πινελιές, να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας και να τα μοιραστείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε τη λίστα με τα ψώνια σας!

Η ενότητα πλύσης και στεγνώματος της εφαρμογής My AEG σε ένα smartphone

Μια εφαρμογή που φροντίζει

Βρείτε συμβουλές για τον καλύτερο τρόπο να αντιμετωπίσετε λεκέδες και να φροντίσετε τα ευαίσθητά σας ρούχα. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε απορρυπαντικό που θα προστατέψει το χρώμα των ρούχων σας, μετά από πολλές πλύσεις. Και τέλος, κατανοήστε τι σημαίνουν όλες αυτές οι ετικέτες φροντίδας. Επιπλέον, γιατί να μη μάθετε τον καλύτερο τρόπο να διατηρείτε τις συσκευές σας καθαρές και αποδοτικές για εκπληκτικό πλύσιμο και στέγνωμα, ξανά και ξανά;

Η ενότητα προϊόντων της εφαρμογής My AEG σε ένα tablet

Κερδίστε περισσότερα από την AEG

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να καταχωρίσετε τις συσκευές και να αποκτήσετε πρόσβαση σε εξειδικευμένες πληροφορίες και υπηρεσίες. Τα εγχειρίδια χρήστη είναι διαθέσιμα για λήψη και μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη διαδικτυακή αντιμετώπιση προβλημάτων, ή στην υποστήριξη συσκευών από την AEG. Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε πληροφορίες σχετικά με τα προσεχή μαθήματα μαγειρικής της AEG (διαθέσιμα σε συγκεκριμένες χώρες).