Λεπτομέρειες προϊόντος

Η ισχυρή μας ηλεκτρική σκούπα χειρός 2-σε-1 εφοδιασμένη με το ακροφύσιο Power Roller – το ακροφύσιο ειδικό για σκληρά δάπεδα για απομάκρυνση σωματιδίων βρωμιάς πολύ μεγάλου μεγέθους και λεπτής σκόνης με εξαιρετική απόδοση³, για καθάρισμα χωρίς κόπο.³συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο CX7-2-45BM

Οφέλη

Ακροφύσιο Power Roller

Το ακροφύσιο Power Roller με αποτέλεσμα γυαλίσματος απομακρύνει τη λεπτή σκόνη μέχρι τα πολύ μεγάλα σωματίδια με το πρώτο πέρασμα.

Χωρίς απώλεια απόδοσης*

Δείτε με τα ίδια σας τα μάτια την πλήρη απόδοση καθ' όλη τη διάρκεια του καθαρίσματος, ακόμη και όταν ο κάδος σκόνης είναι γεμάτος.* * μέτρηση με το δοχείο σκόνης γεμάτο με σκόνη DMT (συνήθης έλεγχος), σύμφωνα με το πρότυπο IEC 5.1, 5,7 & 5.9 στη ρύθμιση μέγιστης ισχύος.

Πιο ήσυχο καθάρισμα**

Η συσκευή χειρός είναι σχεδιασμένη για μέγιστη μείωση του ήχου, με έναν συνδυασμό της ομαλής ροής αέρα και της εξόδου με σίγαση. ²Ο σχεδιασμός χειρολαβής μειώνει την ισχύ ήχου στο μισό. Μείωση 3 dB(A) συγκριτικά με συμβατικούς σχεδιασμούς ηλεκτρικής σκούπας με χειρολαβή, όπως η AEG CX7 ®, σε μέτρηση σύμφωνα με το πρότυπο ISO 3743.

7 φορές πιο ισχυρή συλλογή της σκόνης στις εσοχές ***

Το σφραγισμένο σύστημα πέλματος δημιουργεί υψηλότερη ταχύτητα αέρα η οποία απομακρύνει τη σκόνη αποτελεσματικά και στα πιο στενά σημεία. ³συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο CX7-2-45BM

Εξαιρετικός χρόνος λειτουργίας

Χρόνος λειτουργίας έως 54 λεπτά (ελάχιστη λειτουργία). **** Μοντέλα QX9-P 25,2V

Υποστήριξη

Έχετε ήδη κάποιο από τα προϊόντα μας;

Καταχωρίστε το και ανακαλύψτε τις δυνατότητές του στο μέγιστο.
Ή βρείτε υπηρεσίες υποστήριξης, ανταλλακτικά & αξεσουάρ που χρειάζεστε, στους παρακάτω συνδέσμους.

Εγγραφή Προϊόντος
κόκκινο ύφασμα στον αέρα σε σκούρο φόντο