QX6 Επαναφορτιζόμενη Stick Σκούπα χωρίς σακούλα με αυτονομία έως 45 min QX6-1-40OG

4,7

4,7 (28 Κριτικές)

AEG - Σκούπα stick χωρίς καλώδιο - QX6-1-40OG

Απαράμιλλη απόδοση καθαρισμού*, για περισσότερο χρόνο.

Η αξονική κυκλωνική τεχνολογία εξασφαλίζει απαράμιλλη απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια του καθαρισμού, ακόμα και καθώς γεμίζει ο κάδος σκόνης. **Με έως και 45 λεπτά χρόνο λειτουργίας, ώστε να καλυφθεί περισσότερο έδαφος.

*Διατηρεί το 99% της αρχικής απόδοσης καθαρισμού καθώς γεμίζει ο κάδος σύμφωνα με το IEC 62885-2 έκδοση 1.0: 5.1, 5.7 & 5.9 στη ρύθμιση μέγιστης ισχύος. **Μέτρηση σε Eco λειτουργία

AEG - Σκούπα stick χωρίς καλώδιο - QX6-1-40OG

Εργονομικός σχεδιασμός για σταθερή άνεση καθαρισμού.

Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό της, η QX6 με λαβή για εύκολο κράτημα και χαμηλή κατανομή βάρους είναι πιο ελαφριά για το χέρι, με αποτέλεσμα πιο άνετο καθαρισμό των δαπέδων. Ταυτόχρονα, η διπλή χειρολαβή εξασφαλίζει άνετο καθαρισμό πάνω από το δάπεδο και σε ψηλά σημεία.

AEG - Σκούπα stick χωρίς καλώδιο - QX6-1-40OG

Φιλτράρισμα αέρα πέντε σταδίων.

Το σύστημα φιλτραρίσματος αέρα 5 σταδίων με υλικό φίλτρου E10 απομακρύνει έως και το ***99,99% των μικροσωματιδίων σκόνης >1µm, για απόλυτα καθαρό περιβάλλον σπιτιού.

***Δοκιμασμένη σύμφωνα με το ISO16890.

AEG - Σκούπα stick χωρίς καλώδιο - QX6-1-40OG

Αξεσουάρ καθαρισμού αποθηκευμένα πάνω στη συσκευή.

Με τη βούρτσα ξεσκονίσματος και το εργαλείο για σχισμές μπορείτε να φτάσετε σε κάθε γωνία χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε άλλο εξοπλισμό. Όταν δεν χρησιμοποιούνται, αποθηκεύονται στην ίδια την ηλεκτρική σκούπα, έτσι ώστε να έχετε το σωστό εργαλείο για κάθε εργασία.

Τεχνικές προδιαγραφές

Κύριες προδιαγραφές
 • Τύπος μπαταρίας: Li-ion
 • Χρόνος φόρτισης, h: 4,5
 • Χρόνος χρήσης σε χαμηλή ταχύτητα (min): 45
 • Χρόνος χρήσης σε υψηλή ταχύτητα (min): 13
 • Τάση λειτουργίας, V: 18
 • Τύπος φιλτραρίσματος: Πλενόμενο προοδευτικό φίλτρο
 • Απορροφητικότητα στο πέλμα W: 27
Προδιαγραφές
 • Χωρίς καλώδιο, Eπαναφορτιζόμενο: Σκούπα με επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Φορητή και πρακτική για γρήγορο και εύκολο καθάρισμα.
 • Αποσπώμενο βουρτσάκι πέλματος: Μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού, το βουρτσάκι του πέλματος αποσπάται για να σας βοηθήσει να το καθαρίσετε με ευκολία.
 • Κυκλωνικό σύστημα φίλτρου: Ο ισχυρότερος ανεμιστήρας κινητήρα και το κατά 50% μεγαλύτερο φίλτρο με πτυχώσεις και διπλό σύστημα φιλτραρίσματος βελτιώνουν την απόδοση της Ergorapido.
 • Μπαταρία ιόντων λιθίου - μεγαλύτερος χρόνος λειτουργίας και υψηλότερη απόδοση καθαρισμού: Μπαταρία ιόντων λιθίου - μεγαλύτερος χρόνος λειτουργίας και υψηλότερη απόδοση καθαρισμού
 • Αυτοστηριζόμενη: Χτυπάει το τηλέφωνο ή μήπως θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα; Αφήστε τη σκούπα οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή.
 • Προβολείς LED στο ακροφύσιο: Οι πολύ ωραίοι προβολείς LED φωτίζουν το δάπεδο όταν καθαρίζετε - ώστε να μην ξεφύγει τίποτα!
Απόδοση
 • Χρόνος φόρτισης, h: 4,5
 • Χρόνος χρήσης σε χαμηλή ταχύτητα (min): 45
 • Χρόνος χρήσης σε υψηλή ταχύτητα (min): 13
 • Απορροφητικότητα στο πέλμα W: 27
Τοποθέτηση
 • Χρώμα: Ocean Green
 • Καθαρό βάρος (kg): 3.36
Άλλα
 • Κωδικός Προϊόντος (PNC) : 900 277 523
 • Τύπος μπαταρίας: Li-ion
 • Τάση λειτουργίας, V: 18
 • Τύπος φιλτραρίσματος: Πλενόμενο προοδευτικό φίλτρο
 • Μέγιστη ροή αέρα (σκουπάκι) l/s: 11
 • Μέγιστη ροή αέρα (σκούπα) l/s: 11
 • Επιπλέον Ενσωματωμένα Εξαρτήματα: Κανένα
 • Χωητικότητα κάδου (lt): 0,3
 • Bar Code: 7332543722044

Κριτικές

Τι πιστεύετε;
Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε τις συσκευές μας

Η γνώμη σας μας βοηθά να βελτιωνόμαστε συνεχώς και βοηθά τους καταναλωτές να αποφασίσουν ποια συσκευή να αγοράσουν. Χρησιμοποιείστε τα αστέρια για να ξεκινήσετε μια κριτική.

Γράψτε μια κριτική

Καλώς ήρθατε. Αυτός είναι ο χώρος σας. Πείτε μας τη γνώμη σας. Σας καλούμε να μοιραστείτε τη γνώμη σας και να ακουστείτε.

Γράψτε μια κριτική ως επισκέπτης παρακάτω ή συνδεθείτε και αφήστε μια κριτική

{{ props.errorNickname }}

Αυτό θα εμφανιστεί με την κριτική σας. Μην χρησιμοποιείτε το πλήρες όνομά σας. Αν το κάνετε, η κριτική δεν θα δημοσιευθεί

Χρειαζόμαστε τη διεύθυνση email σας για να επικυρώσουμε την κριτική σας

{{ props.errorEmoji }}

Οι πιο χρήσιμες κριτικές πελατών επικεντρώνονται στην ποιότητα, το σχεδιασμό και την αξία της συσκευής. Για πληροφόρηση σχετικά με την τεχνική υποστήριξη, την αποστολή ή την εγκατάσταση, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών. Οι κριτικές αυτές υποβάλλονται σε έλεγχο πριν δημοσιευθούν σε αυτόν τον ιστότοπο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, ανατρέξτε στις Οδηγίες για κριτικές.

Πρέπει να αποδεχθείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας

Θα ενημερωθείτε πρώτοι μόλις δημοσιευτεί η κριτική σας. (Ενδέχεται να χρειαστούν έως και 72 ώρες έως ότου έρθει το email επιβεβαίωσής σας.) Εντωμεταξύ, μην ανησυχείτε, μόλις δημοσιευτεί θα μπορείτε να επιστρέψετε για να κάνετε τυχόν αλλαγές της τελευταίας στιγμής οποιαδήποτε στιγμή θέλετε.

Κριτικές σε άλλες γλώσσες Μεταφρασμένες κριτικές

4

Ισχυρό έμβολο

από τον/την Fiona στις 21 Ιουνίου 2021 Μετάφραση από ολλανδικά

Χρησιμοποιούμε αυτήν την ηλεκτρική σκούπα για πάνω από δύο εβδομάδες τώρα και αποτελεί εμπλουτισμό για το νοικοκυριό μας! Σίγουρα θα το συνιστούσα σε άλλους!

Καταρχάς, φαίνεται πολύ ωραίο και μπορώ να πω ότι ο σχεδιασμός και οι ανέσεις έχουν μελετηθεί καλά.

Απίστευτο πόσο καλά βγάζει τα κοντά μαλλιά του σκύλου μας από το κοντό σωρό μας. Αυτό έχει να κάνει με την ισχύ αναρρόφησης που είναι πολύ υψηλή. Με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να το πιπίσετε με μισή ισχύ, κάτι που είναι επίσης πολύ καλό.

Επειδή μπορείτε εύκολα να το απομακρύνετε και να είναι σταθερό από μόνο του, μπορείτε εύκολα να το αποθηκεύσετε και να το πάρετε ξανά. Το δοχείο είναι καθαρά ορατό (όχι άσχημο), ώστε να μπορείτε εύκολα να δείτε πότε πρέπει να αδειάσει. Το οποίο είναι επίσης έτοιμο σε ένα jiffy.

Η χρήση του φορητού κενού είναι επίσης πολύ ωραία. Το βγάζετε από το κενό και είναι αμέσως έτοιμο για χρήση. Στη συνέχεια, κάντε κλικ ξανά στη θέση του και μπορείτε να συνεχίσετε να κάνετε ηλεκτρική σκούπα με το κενό.

Χάρη στα παρεχόμενα και βολικά προσαρτημένα εξαρτήματα, μπορείτε εύκολα να τα πιάσετε.

Νομίζω ότι είναι κρίμα που δεν έρχεται με μια λαβή, ώστε να μπορώ να απορροφήσω τους ιστούς αράχνης από την ψηλή οροφή μας μακριά. Ωστόσο, αυτό περιλαμβάνεται στην πιο ακριβή και πιο εκτεταμένη παραλλαγή. Θα συνιστούσα λοιπόν να το έχετε μαζί σας.

Αποποίηση ευθύνης για τη μετάφραση

This review is retrieved from a similar product or another language site.

 • Σχεδιασμός
  4
 • Λειτουργία
  4
 • Ποιότητα
  4
 • Fiona Προτείνει αυτό το προϊόν

I am error text
5

Μεγάλη άνεση σε ένα κομψό μπουφάν

από τον/την HJansen στις 20 Ιουνίου 2021 Μετάφραση από ολλανδικά

Τέλος, ένα κενό που φαίνεται επίσης καλό! Κομψός σχεδιασμός, πολύ ωραίο χρώμα. Η άνεση είναι πολύ μεγάλη, χρησιμοποιώ αυτήν την ηλεκτρική σκούπα κάθε μέρα. Με μια πλήρη μπαταρία, μπορεί εύκολα να αδειάσει για 15 λεπτά. Τα αξεσουάρ είναι επίσης ωραία. πιπιλίζοντας τον καναπέ μόλις συνέβη. Η ηλεκτρική σκούπα είναι πολύ ευέλικτη και καθόλου βαρύ. Όταν έλαβα το κουτί, σκέφτηκα ακόμη και για μια στιγμή. αυτό έχει μια πλήρη ηλεκτρική σκούπα; Αλλά σίγουρα! Μπορείτε εύκολα να κάνετε κλικ στο φορητό κενό από τη λαβή. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτήν την ηλεκτρική σκούπα!

Αποποίηση ευθύνης για τη μετάφραση

This review is retrieved from a similar product or another language site.

 • Σχεδιασμός
  5
 • Λειτουργία
  4
 • Ποιότητα
  4
 • HJansen Προτείνει αυτό το προϊόν

I am error text
5

Στολίδι στο σαλόνι!

από τον/την KH στις 20 Ιουνίου 2021 Μετάφραση από ολλανδικά

Έχω αυτήν την ηλεκτρική σκούπα ραβδιών AEG για περίπου 2 εβδομάδες τώρα και είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτό. Μπορείτε να σκεφτείτε την ηλεκτρική σκούπα ως εκτεταμένο φορητό κενό. Είναι συμπαγής και έχει όμορφο σχεδιασμό, έτσι ώστε να ταιριάζει απόλυτα σε ένα ντουλάπι, αλλά μπορεί επίσης να παραμείνει στο σαλόνι. Η ηλεκτρική σκούπα είναι ιδανική για «τοπικά ψίχουλα, σωματίδια σκόνης κ.λπ. Ο μικροσκοπικός κλέφτης είναι εύκολο να κάνει κλικ, ώστε να μπορείτε να πάρετε εύκολα ψίχουλα στον καναπέ μαζί σας. Το επιστόμιο είναι λιγότερο λεπτό, παρά το γεγονός ότι συνοδεύεται από προσάρτημα, δεν χρησιμοποιείται. Αυτό απαιτεί περισσότερες ενέργειες και απαιτεί περισσότερο χρόνο, που δεν έχετε συχνά όταν χρησιμοποιείτε αυτήν την ηλεκτρική σκούπα. Η ισχύς της μπαταρίας είναι πολύ μικρή για μεγάλες επιφάνειες. Για αυτόν τον λόγο εξακολουθώ να χρησιμοποιώ την παλιά μου ηλεκτρική σκούπα. Η ηλεκτρική σκούπα είναι ευέλικτη, οπότε μπορείτε ακόμη και κάτω από τον καναπέ. Ένα μειονέκτημα είναι ότι η ηλεκτρική σκούπα είναι αρκετά βαρύ, καθιστώντας το εύκολο στη χρήση για όλους. Μπορείτε να δείτε την ηλεκτρική σκούπα ως μια επιπλέον ηλεκτρική σκούπα, την οποία μπορείτε εύκολα να τραβήξετε αν θέλετε να καθαρίσετε γρήγορα μικρές επιφάνειες.

Αποποίηση ευθύνης για τη μετάφραση

This review is retrieved from a similar product or another language site.

 • Σχεδιασμός
  3
 • Λειτουργία
  3
 • Ποιότητα
  3
 • KH Προτείνει αυτό το προϊόν

I am error text
5

εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας

από τον/την Inkiepinkie123 στις 13 Ιουνίου 2021 Μετάφραση από ολλανδικά

Τις τελευταίες εβδομάδες κατάφερα να δοκιμάσω αυτό το κενό AEG stick. Ο σχεδιασμός είναι όμορφος, με ωραίο, φρέσκο χρώμα. Σίγουρα δεν θα φαινόταν εκτός θέσης στο σαλόνι. Τώρα το χρησιμοποιούμε καθημερινά. Μετά από κάθε γεύμα, τα παιδιά μας αφήνουν ένα ίχνος ψίχουλα. Με το φορητό κενό, το οποίο είναι εξαιρετικά εύκολο να ξεκαθαριστεί, αυτή η βρωμιά απομακρύνεται σε χρόνο μηδέν. Στο τέλος της ημέρας, περνούσα γρήγορα από το σαλόνι και επειδή αυτό πηγαίνει πολύ γρήγορα, αμέσως παίρνω τις σκάλες (με τον μικρό κλέφτη). Το σπίτι μου φαίνεται πολύ πιο τακτοποιημένο κάθε μέρα τώρα. Είναι επίσης εύκολο να σηκωθεί, οπότε παίρνω μαζί μου τους 2 πρώτους ορόφους. Όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αυτό είναι απολύτως εφικτό, υπό την προϋπόθεση ότι εργάζεστε καλά, στη χαμηλότερη ρύθμιση. Διαρκεί περίπου 40 λεπτά σε αυτήν τη θέση. Ωστόσο, η λειτουργία turbo διαρκεί μόνο 15 λεπτά. Δυστυχώς, ο μικρός κλέφτης έχει μόνο αυτή τη θέση. Επίσης απορροφά καλά στη χαμηλότερη ρύθμιση. Κάνει πολύ θόρυβο, ειδικά με τη λειτουργία turbo, αλλά προσωπικά δεν το βρίσκω ενοχλητικό.

Αποποίηση ευθύνης για τη μετάφραση

This review is retrieved from a similar product or another language site.

 • Σχεδιασμός
  4
 • Λειτουργία
  4
 • Ποιότητα
  4
 • Inkiepinkie123 Προτείνει αυτό το προϊόν

I am error text

Άλλα προϊόντα

AEG - Σκούπα stick χωρίς καλώδιο - CX7-35ÖKO
CX7 Επαναφορτιζόμενη Stick Σκούπα χωρίς σακούλα με αυτονομία έως 35 min
 • Μπαταρία λιθίου TurboPower μεγάλης διάρκειας
 • Ευελιξία 180° Easysteer™
 • Ηλεκτρική σκούπα 2 σε 1
 • Τεχνολογία αυτοκαθαρισμού BrushRollClean™
AEG - Σκούπα stick χωρίς καλώδιο - FX9-1-4IG IF Design Award logo
FX9 Επαναφορτιζόμενη Stick Σκούπα χωρίς σακούλα με αυτονομία έως 60 min
 • Το σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα στα καλύτερά του
 • Χωρίς συμβιβασμούς
 • Απόλυτη ευελιξία
 • Εργονομικός σχεδιασμός
AEG - Σκούπα stick χωρίς καλώδιο - FX9-1-ANIM IF Design Award logo
FX9 Επαναφορτιζόμενη Stick Σκούπα χωρίς σακούλα με αυτονομία έως 60 min
 • Το σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα στα καλύτερά του
 • Χωρίς συμβιβασμούς
 • Απόλυτη ευελιξία
 • Εργονομικός σχεδιασμός

Υποστήριξη

Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας;

Βρείτε πληροφορίες στα άρθρα και λάβετε βοήθεια στη σελίδα Yποστήριξης για να επαναλειτουργήσετε τη συσκευή σας γρήγορα.

Εγγύηση

Συγχαρητήρια για την αγορά της συσκευής σας AEG.

Επικοινωνείστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε μια υπηρεσία ή να πάρετε απαντήσεις σε οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις μπορεί να έχετε. Είμαστε διαθέσιμοι μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ

Καταχωρήστε την AEG συσκευή σας και επιτρέψτε μας να αποθηκεύσουμε τα στοιχεία σας για να έχετε εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια, πληροφορίες αγοράς, εγγυήσεις και ραντεβού επισκευής - σε περίπτωση που τα χρειαστείτε. Μάθετε πώς μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την εμπειρία ενός AEG προϊόντος με την εγγραφή σας στις οδηγίες χρήσης που θα λάβετε στο email σας.

Καταχωρήστε τη συσκευή σας