Λεπτομέρειες προϊόντος

Με βάρος 2,2 kg*, η Ultimate 7000 σκούπα stick λειτουργεί σε όλες τις επιφάνειες του σπιτιού σας. Ο εργονομικός σχεδιασμός προσφέρει ισχυρή απόδοση και είναι μια πιο βιώσιμη επιλογή με τουλάχιστον το 60% του πλαστικού της ανακυκλώσιμο.
*Συνολικό βάρος μετρημένο σε πλήρως συναρμολογημένη σκούπα με το ακροφύσιο πολλαπλών επιφανειών UltimatePower.

Οφέλη

Ελαφριά, σας παρέχει ισχυρό καθαρισμό. Από το δάπεδο μέχρι την οροφή

Κάνει τον καθαρισμό ευκολότερο. Απολαύστε εργονομικό σχεδιασμό και ισχυρή απόδοση για όλες τις επιφάνειες του σπιτιού σας, με την ελαφριά (μόνο 2,2 kg*) επαναφορτιζόμενη σκούπα stick.

*Συνολικό βάρος μετρημένο σε πλήρως συναρμολογημένη σκούπα με το ακροφύσιο πολλαπλών επιφανειών UltimatePower .

Η καλύτερη απόδοση καθαρισμού** στην κατηγορία της***

Μεγάλη ισχύ αναρρόφησης και μοτέρ υψηλής ταχύτητας που λειτουργεί με το μηχανοκίνητο ακροφύσιο, για δάπεδα χωρίς σκόνη με ένα πέρασμα.

**Βάσει εξωτερικών δοκιμών κατά IEC 62885-4 σε συνδυασμό με το IEC 62885-2, 2021, με υπολογισμ. μέσο αποτέλεσμα για δάπεδα σύμφωνα με τα 5.2, 5.3, 5.4 και 5,5 (στις δύο κατευθύνσεις). ​ ***Σε σύγκριση με τους τρεις πρώτους πωλητές σε 17 ευρωπαϊκές χώρες, εύρος τιμών 300-379 ευρώ (Gfk 2021)

Συμπαγής και ισχυρή μπαταρία*

Καθαρίστε για περισσότερο χρόνο με μία μόνο φόρτιση. Η νεοσχεδιασμένη συμπαγής και ισχυρή μπαταρία σας δίνει διάρκεια λειτουργίας έως και 50 λεπτά.*

****Εσωτερικές δοκιμές στη μονάδα χειρός σε λειτουργία ελάχιστης ταχύτητας σύμφωνα με το πρότυπο IEC 62885-4, όπου η σκούπα ενεργοποιείται σε λειτουργία ελάχιστης ταχύτητας. Η μονάδα χειρός αφαιρείται και η μέτρηση πραγματοποιείται σε αυτήν.

Ισχυρό μοτέρ μεγάλης διάρκειας. Πιο καθαρά δάπεδα

Ισχυρό μοτέρ μεγάλης διάρκειας σημαίνει εξαιρετική απόδοση. Παρέχει πλήρη αφαίρεση σκόνης και υπολειμμάτων και εμφανώς πεντακάθαρες επιφάνειες κάθε φορά που καθαρίζετε.

Ρυθμίζει αυτόματα την ισχύ για διαφορετικούς τύπους δαπέδων.

Η εύκολη στη χρήση Αυτόματη Λειτουργία προσαρμόζει αυτόματα την ισχύ αναρρόφησης ανάλογα με την επιφάνεια, βελτιστοποιώντας τη χρήση ενέργειας. Θα έχετε ομαλή μετάβαση από πλακάκια, σε ξύλινα δάπεδα και μοκέτα.

Υποστήριξη

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG Υποστήριξη
man folding towels