Λεπτομέρειες προϊόντος

Καθαρίστε ολόκληρο το σπίτι σας με ένα πέρασμα ή τακτοποιήστε την περιστασιακή ακαταστασία με την Hygienic 7000. Αυτή η ισχυρή, προσαρμόσιμη σκούπα είναι επίσης μια πιο βιώσιμη επιλογή, με τουλάχιστον το 60% του πλαστικού της ανακυκλώσιμο.

Οφέλη

Ελαφριά, σας παρέχει ισχυρό καθαρισμό. Από το δάπεδο μέχρι την οροφή

Κάνει τον καθαρισμό ευκολότερο. Απολαύστε εργονομικό σχεδιασμό και ισχυρή απόδοση για όλες τις επιφάνειες του σπιτιού σας, με την ελαφριά (μόνο 2,2 kg*) επαναφορτιζόμενη σκούπα stick.

*Συνολικό βάρος μετρημένο σε πλήρως συναρμολογημένη σκούπα με το ακροφύσιο πολλαπλών επιφανειών UltimatePower .

Η καλύτερη απόδοση καθαρισμού** στην κατηγορία της***

Μεγάλη ισχύ αναρρόφησης και μοτέρ υψηλής ταχύτητας που λειτουργεί με το μηχανοκίνητο ακροφύσιο, για δάπεδα χωρίς σκόνη με ένα πέρασμα.

**Βάσει εξωτερικών δοκιμών κατά IEC 62885-4 σε συνδυασμό με το IEC 62885-2, 2021, με υπολογισμ. μέσο αποτέλεσμα για δάπεδα σύμφωνα με τα 5.2, 5.3, 5.4 και 5,5 (στις δύο κατευθύνσεις). ​ ***Σε σύγκριση με τους τρεις πρώτους πωλητές σε 17 ευρωπαϊκές χώρες, εύρος τιμών 300-379 ευρώ (Gfk 2021)

Συμπαγής και ισχυρή μπαταρία*

Καθαρίστε για περισσότερο χρόνο με μία μόνο φόρτιση. Η νεοσχεδιασμένη συμπαγής και ισχυρή μπαταρία σας δίνει διάρκεια λειτουργίας έως και 50 λεπτά.*

****Εσωτερικές δοκιμές στη μονάδα χειρός σε λειτουργία ελάχιστης ταχύτητας σύμφωνα με το πρότυπο IEC 62885-4, όπου η σκούπα ενεργοποιείται σε λειτουργία ελάχιστης ταχύτητας. Η μονάδα χειρός αφαιρείται και η μέτρηση πραγματοποιείται σε αυτήν.

Σύστημα φιλτραρίσματος 5 στρωμάτων, συλλαμβάνει έως 99,9% των σωματιδίων.****

Το σύστημα φιλτραρίσματος 5 στρωμάτων συλλαμβάνει έως και το 99,9% των μικροσωματιδίων σκόνης μεγέθους 0,3-10 μικρόμετρων* διασφαλίζοντας ότι το σπίτι σας παραμένει πιο καθαρό και υγιεινό καθώς καθαρίζετε.

*****Αφαιρεί έως 99,9% μικροσωματιδίων σκόνης μεγέθους 0,3-10 μm, με βάση εσωτερικές δοκιμές σύμφωνα με το EN60312-1:2017.

Απομακρύνει τη λεπτή σκόνη και τα σωματίδια για πιο καθαρό κρεβάτι.

Το ακροφύσιο BedProPowerTM+ εισχωρεί βαθιά για σχολαστικό καθαρισμό. Ο συνδυασμός βούρτσας και ταινιών από καουτσούκ καθαρίζει σε βάθος το κρεβάτι και τον καναπέ σας. Εισχωρεί βαθιά στην ταπετσαρία και αφαιρεί κάθε είδους σωματίδια.

Υποστήριξη

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG Υποστήριξη
man folding towels