Λεπτομέρειες προϊόντος

Αυτή η ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα είναι κατασκευασμένη έτσι ώστε να χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια, ενώ διαθέτει ένα αποτελεσματικό σύστημα φιλτραρίσματος. Εξαιρετική απόδοση καθαρισμού για ένα καθαρό σπίτι, κάθε φορά.

Οφέλη

Αεροστεγής και ενεργειακά αποδοτική

Η ηλεκτρική σκούπα LX5 διαθέτει αεροστεγή σχεδιασμό. Αυτό ελαχιστοποιεί την ενέργεια που απαιτείται για εξαιρετικά αποτελεσματικό καθαρισμό.

Φιλτράρισμα για εκπληκτική απόδοση

Το σύστημα 4 βημάτων της LX5 διαχωρίζει αποτελεσματικά τα σωματίδια σκόνης προσφέροντας ισχυρή απόδοση καθαρισμού. Τα φίλτρα διαρκούν περισσότερο και η ανάγκη για αντικατάσταση ή καθαρισμό ελαχιστοποιείται.

Περισσότερη ισχύς για περισσότερο χρόνο

Ο νέος σχεδιασμός της LX5 συνδυάζει τη μακροζωία με την εκπληκτική απόδοση. Σκούπισμα υψηλής απόδοσης με διπλάσια* διάρκεια χωρίς να χρειάζεται να αδειάζετε συχνά το δοχείο. *Σε σύγκριση με τη LX5-1 σε απόδοση απόφραξης και ισχύ αναρρόφησης.

Κατασκευασμένη με μεγαλύτερη χωρητικότητα

Το δοχείο συλλογής σκόνης υψηλής χωρητικότητας μπορεί να χωρέσει μέχρι 1,8 λίτρα, οπότε χρειάζεται άδειασμα πιο αραιά. Απελευθέρωση με ένα κουμπί για να αδειάζετε προσεκτικά και χωρίς κόπο τη σκόνη.

Μεγάλες ρόδες για βελτιωμένη σταθερότητα

Οι μεγάλες περιστροφικές ρόδες της ηλεκτρικής σκούπας LX5 βελτιώνουν τη σταθερότητα στο σπίτι.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG Υποστήριξη
man folding towels