Λεπτομέρειες προϊόντος

Καθαρίστε κάθε σημείο του σπιτιού, με μια περιστροφή του καρπού σας, χρησιμοποιώντας το εργαλείο δαπέδου FlexPro ™.· Περιστρεφόμενη κεφαλή 180° που παρέχει ευελιξία για να μπορείτε να καθαρίζετε κάθε γωνία, κάτω και ανάμεσα σε έπιπλα.· Εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός για να χωράει σε κάθε σημείο. · Απαλό με τα δάπεδά σας με μαλακές τρίχες και τροχούς που γλιστρούν απαλά.· Κατάλληλο για όλα τα σκληρά δάπεδα, όπως ξύλο, παρκέ, πλακάκια, σκυρόδεμα και σχιστόλιθο.· Οβάλ σύνδεση 36 mm που ταιριάζει σε όλες τις ηλεκτρικές σκούπες Ultra Collection συμπεριλαμβανομένων όλων των μοντέλων: UltraActive, UltraCaptic, UltraOne, UltraOneMini, UltraPerformer, UltraSilencer και UltraFlex *.* Ταιριάζει μόνο σε μοντέλα UltraFlex με οβάλ σύνδεση 36 mm.Περιέχει 1 Advanced Precision FlexPro ™ Floor Tool.
Διαβάστε περισσότερα

Οφέλη

AEG - Πέλματα-Ακροφύσια σκούπας - AZE112

Απαλό με τα πατώματα

Εξαιρετικά απαλό με 100% φυσικές τρίχες και απαλούς τροχούς για ομαλό καθαρισμό σε σκληρές επιφάνειες όπως πλακάκια, ξύλο, μάρμαρο κ.λπ.

AEG - Πέλματα-Ακροφύσια σκούπας - AZE112

Φαρδύς σχεδιασμός

Φαρδύς σχεδιασμός 330 mm, με εμπρός και πίσω τρίχες για μέγιστη συλλογή σκόνης, λεπτών σωματιδίων από κενά και αυλακώσεις στο δάπεδο.

AEG - Πέλματα-Ακροφύσια σκούπας - AZE112

Κατάλληλο για όλα τα σκληρά δάπεδα

Κατάλληλο για όλα τα σκληρά δάπεδα, όπως ξύλο, παρκέ, πλακάκια, σκυρόδεμα και σχιστόλιθο.

Υποστήριξη

Έχετε ήδη κάποιο από τα προϊόντα μας;

Καταχωρίστε το και ανακαλύψτε τις δυνατότητές του στο μέγιστο.
Ή βρείτε υπηρεσίες υποστήριξης, ανταλλακτικά & αξεσουάρ που χρειάζεστε, στους παρακάτω συνδέσμους.

Εγγραφή Προϊόντος
κόκκινο ύφασμα στον αέρα σε σκούρο φόντο