Λεπτομέρειες προϊόντος

Εξαλείψτε τη λεπτόκοκκη σκόνη από το σπίτι σας, χωρίς να διοχετευτεί ξανά στον αέρα. Η εγγύηση για μη πρόκληση γρατσουνιών σάς δίνει τη δυνατότητα να καθαρίζετε ακόμα και τις πιο ευαίσθητες επιφάνειες του σπιτιού σας. Καθαρίστε πίσω από αντικείμενα χάρη στην εξαιρετικά εύκαμπτη σχεδίαση για εύκολο καθαρισμό.

Οφέλη

AEG - Πέλματα-Ακροφύσια σκούπας - AKIT21

Ελάχιστη εκ νέου διάχυση σκόνης στον αέρα

Η ισχύς αναρρόφησης σε συνδυασμό με τον στατικό ηλεκτρισμό απομακρύνουν αποτελεσματικά τη σκόνη με ελάχιστη εκ νέου διάχυσή της στον αέρα. Ιδανική για όσους πάσχουν από αλλεργίες.

AEG - Πέλματα-Ακροφύσια σκούπας - AKIT21

Εύκολη πρόσβαση σε δύσκολα σημεία

Το ακροφύσιο για τη σκόνη είναι εξαιρετικά εύκαμπτο για εύκολη πρόσβαση πίσω και γύρω από αντικείμενα, χωρίς να χρειάζεται να τα μετακινείτε. Ο τηλεσκοπικός σωλήνας παρέχει επιπλέον μήκος και ελευθερία κινήσεων κατά τον καθαρισμό.

AEG - Πέλματα-Ακροφύσια σκούπας - AKIT21

Εγγύηση για μη πρόκληση γρατσουνιών

Το μαλακό κάλυμμα του ακροφυσίου για τη σκόνη είναι ιδιαίτερα απαλό για όλες τις επιφάνειες. Χάρη στην εύκαμπτη σχεδίαση, υπάρχει ευελιξία και μπορείτε να καθαρίσετε τα πιο ευαίσθητα και ντελικάτα αντικείμενα του σπιτιού σας. Καθαρίστε οθόνες υπολογιστών, φύλλα φυτών και άλλες ευαίσθητες επιφάνειες χωρίς κανένα πρόβλημα.

AEG - Πέλματα-Ακροφύσια σκούπας - AKIT21

Καθαρισμός με ασφάλεια

Το ακροφύσιο για τη σκόνη δεν επιτρέπει την αναρρόφηση τυχόν αντικειμένων στη ροή αέρα της ηλεκτρικής σκούπας. Χάρη σε αυτήν τη λειτουργία, μπορείτε να καθαρίζετε μπιζουτιέρες, παιχνίδια και τουβλάκια Lego, χωρίς να φοβάστε ότι θα χαθεί κάποιο κομμάτι.

AEG - Πέλματα-Ακροφύσια σκούπας - AKIT21

Πλενόμενα καλύμματα

Τα καλύμματα ξεσκονίσματος πλένονται και το κιτ περιλαμβάνει ένα επιπλέον κάλυμμα στη συσκευασία.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG
man folding towels