Φίλτρο για ηλεκτρικές σκούπες χωρίς σακούλα ASKW1

0

0 (0 Κριτικές)

Οφέλη

AEG - Φίλτρο - ASKW1

Κορυφαία απόδοση και πλενόμενα φίλτρα

Βέλτιστο επίπεδο φιλτραρίσματος όσον αφορά τη γύρη, τη σκόνη και τα αλλεργιογόνα μέσα στο σπίτι σας. Και τα δύο φίλτρα είναι πλενόμενα για φιλική στάση προς το περιβάλλον και βιώσιμη στάση ζωής. Πλένετε και καθαρίζετε τακτικά τα φίλτρα σας, για να αποδίδει η σκούπα σας σαν ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ κάθε μέρα.

AEG - Φίλτρο - ASKW1

Φίλτρο προοδευτικής πύκνωσης

Το φίλτρο 2 στρώσεων παγιδεύει όλα τα μεγαλύτερα σωματίδια που διαφεύγουν από το κύριο βήμα κυκλωνικού καθαρισμού.

AEG - Φίλτρο - ASKW1

Φίλτρο εκπομπών

Ένα πλενόμενο φίλτρο υγιεινής E10, το οποίο παγιδεύει ακόμα και τα πιο λεπτόκοκκα σωματίδια γύρης, σπόρους μούχλας, ακαθαρσίες ακάρεων σκόνης και αλλεργιογόνα. Με τον καθαρισμό του αέρα που αφήνει πίσω της η ηλεκτρική σκούπα, το εν λόγω φίλτρο μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης αλλεργικών αντιδράσεων.

AEG - Φίλτρο - ASKW1

Τακτικό πλύσιμο και αλλαγή των φίλτρων

Συνιστάται το πλύσιμο των φίλτρων σε κάθε 5ο άδειασμα του κάδου σκόνης. Τα φίλτρα φθείρονται με την πάροδο του χρόνου, συνεπώς, συνιστάται η αλλαγή του φίλτρου εκπομπών κάθε χρόνο και του φίλτρου προοδευτικής πύκνωσης κάθε 6 μήνες.

Τεχνικές προδιαγραφές

Κύριες προδιαγραφές
  • Bar Code: 7319599037513
  • PNC: 900 923 275
Αρχεία για τα προϊόντα
Προδιαγραφές
Άλλα
  • Κωδικός Προϊόντος (PNC) : 900 923 275
  • Bar Code: 7319599037513
Τι πιστεύετε;
Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε τις συσκευές μας

Η γνώμη σας μας βοηθά να βελτιωνόμαστε συνεχώς και βοηθά τους καταναλωτές να αποφασίσουν ποια συσκευή να αγοράσουν. Χρησιμοποιείστε τα αστέρια για να ξεκινήσετε μια κριτική.

Γράψτε μια κριτική

Καλώς ήρθατε. Αυτός είναι ο χώρος σας. Πείτε μας τη γνώμη σας. Σας καλούμε να μοιραστείτε τη γνώμη σας και να ακουστείτε.

Γράψτε μια κριτική ως επισκέπτης παρακάτω ή συνδεθείτε και αφήστε μια κριτική

{{ props.errorNickname }}

Αυτό θα εμφανιστεί με την κριτική σας. Μην χρησιμοποιείτε το πλήρες όνομά σας. Αν το κάνετε, η κριτική δεν θα δημοσιευθεί

Χρειαζόμαστε τη διεύθυνση email σας για να επικυρώσουμε την κριτική σας

{{ props.errorEmoji }}

Οι πιο χρήσιμες κριτικές πελατών επικεντρώνονται στην ποιότητα, το σχεδιασμό και την αξία της συσκευής. Για πληροφόρηση σχετικά με την τεχνική υποστήριξη, την αποστολή ή την εγκατάσταση, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών. Οι κριτικές αυτές υποβάλλονται σε έλεγχο πριν δημοσιευθούν σε αυτόν τον ιστότοπο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, ανατρέξτε στις Οδηγίες για κριτικές.

Πρέπει να αποδεχθείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας

Θα ενημερωθείτε πρώτοι μόλις δημοσιευτεί η κριτική σας. (Ενδέχεται να χρειαστούν έως και 72 ώρες έως ότου έρθει το email επιβεβαίωσής σας.) Εντωμεταξύ, μην ανησυχείτε, μόλις δημοσιευτεί θα μπορείτε να επιστρέψετε για να κάνετε τυχόν αλλαγές της τελευταίας στιγμής οποιαδήποτε στιγμή θέλετε.

εικόνα πάνω από κουζίνα

Άλλα προϊόντα

AEG - Φίλτρο - AEFKW2
Φίλτρο για ηλεκτρικές σκούπες χωρίς σακούλα
  • Κιτ φίλτρου WellQ
  • Φίλτρο προοδευτικής πύκνωσης
  • Πλενόμενα φίλτρα
  • Τακτικό πλύσιμο και αλλαγή των φίλτρων

Υποστήριξη

Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας;

Βρείτε πληροφορίες στα άρθρα και λάβετε βοήθεια στη σελίδα Yποστήριξης για να επαναλειτουργήσετε τη συσκευή σας γρήγορα.

Εγγύηση

Συγχαρητήρια για την αγορά της συσκευής σας AEG.

Επικοινωνείστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε μια υπηρεσία ή να πάρετε απαντήσεις σε οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις μπορεί να έχετε. Είμαστε διαθέσιμοι μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.