Λεπτομέρειες προϊόντος

Οι σκούπες CX7 και QX8 είναι σχεδιασμένες και κατασκευασμένες για μεγάλη διάρκεια ζωής. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, τα φίλτρα πρέπει να αντικαθίστανται για να διατηρηθεί η απόδοση της ηλεκτρικής σκούπας σας. Πρόκειται για ένα υψηλής ποιότητας φίλτρο, σχεδιασμένο για προσαρμογή στις σκούπες CX7 και QX8 για να διατηρεί η καλή τους απόδοση.

Οφέλη

AEG - Φίλτρο - AEF150

Σας παρέχουν τη βέλτιστη απόδοση

Αυτά τα φίλτρα προστατεύουν το μοτέρ της ηλεκτρικής σκούπας σας από σωματίδια σκόνης. Καθαρίζονται εύκολα και είναι ανθεκτικά. Αλλάζετε τακτικά το φίλτρο για να διατηρείτε τη εξαιρετική απόδοση της σκούπας σας.

AEG - Φίλτρο - AEF150

Πλενόμενα φίλτρα

Πλενόμενα φίλτρα - Πλένετε τα φίλτρα μετά από κάθε 5ο άδειασμα του κάδου σκόνης. Για να πλύνετε τα φίλτρα, ξεπλύνετέ τα σε χλιαρό νερό χωρίς απορρυπαντικό. Τινάξτε την περίσσεια νερού και αφήστε το να στεγνώσει για τουλάχιστον 12 ώρες. Βεβαιωθείτε ότι τα φίλτρα είναι εντελώς στεγνά πριν τα τοποθετήσετε ξανά στην ηλεκτρική σκούπα.

Αντικαταστήστε τα φίλτρα τακτικά

Η αντικατάσταση του φίλτρου σε τακτική βάση θα προσφέρει στη σκούπα σας ισχυρή ροή αέρα και υψηλή ισχύ αναρρόφησης. Το αυθεντικό φίλτρο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τη μέγιστη απορρόφηση σκόνης.

Υποστήριξη

Έχετε ήδη κάποιο από τα προϊόντα μας;

Καταχωρίστε το και ανακαλύψτε τις δυνατότητές του στο μέγιστο.
Ή βρείτε υπηρεσίες υποστήριξης, ανταλλακτικά & αξεσουάρ που χρειάζεστε, στους παρακάτω συνδέσμους.

Εγγραφή Προϊόντος
κόκκινο ύφασμα στον αέρα σε σκούρο φόντο