Λεπτομέρειες προϊόντος

Οι σκούπες CX7 και QX8 είναι σχεδιασμένες και κατασκευασμένες για μεγάλη διάρκεια ζωής. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, τα φίλτρα πρέπει να αντικαθίστανται για να διατηρηθεί η απόδοση της ηλεκτρικής σκούπας σας. Πρόκειται για ένα υψηλής ποιότητας φίλτρο, σχεδιασμένο για προσαρμογή στις σκούπες CX7 και QX8 για να διατηρεί η καλή τους απόδοση.

Οφέλη

Σας παρέχουν τη βέλτιστη απόδοση

Αυτά τα φίλτρα προστατεύουν το μοτέρ της ηλεκτρικής σκούπας σας από σωματίδια σκόνης. Καθαρίζονται εύκολα και είναι ανθεκτικά. Αλλάζετε τακτικά το φίλτρο για να διατηρείτε τη εξαιρετική απόδοση της σκούπας σας.

Πλενόμενα φίλτρα

Πλενόμενα φίλτρα - Πλένετε τα φίλτρα μετά από κάθε 5ο άδειασμα του κάδου σκόνης. Για να πλύνετε τα φίλτρα, ξεπλύνετέ τα σε χλιαρό νερό χωρίς απορρυπαντικό. Τινάξτε την περίσσεια νερού και αφήστε το να στεγνώσει για τουλάχιστον 12 ώρες. Βεβαιωθείτε ότι τα φίλτρα είναι εντελώς στεγνά πριν τα τοποθετήσετε ξανά στην ηλεκτρική σκούπα.

Αντικαταστήστε τα φίλτρα τακτικά

Η αντικατάσταση του φίλτρου σε τακτική βάση θα προσφέρει στη σκούπα σας ισχυρή ροή αέρα και υψηλή ισχύ αναρρόφησης. Το αυθεντικό φίλτρο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τη μέγιστη απορρόφηση σκόνης.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG
man folding towels