Λεπτομέρειες προϊόντος

Η s-bag® Anti-Allergy προστατεύει την υγεία σας, συμβάλλοντας σημαντικά στην υγιεινή και την καθαρότητα του αέρα στο σπίτι σας, διατηρώντας παράλληλα εξαιρετική απόδοση. Η σακούλα s-bag® Anti-Allergy μειώνει την έκθεση σε αλλεργιογόνα και τον κίνδυνο αλλεργιών στην οικογένειά σας. Για καλύτερη απόδοση, οι σακούλες πρέπει να αλλάζονται τακτικά, ενώ η αλλαγή των φίλτρων πρέπει να πραγματοποιείται με κάθε 4η αλλαγή σακούλας. Όλα τα φίλτρα πρέπει να αντικαθίσταται τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο ή όταν λερώνονται. Η χρήση μη αυθεντικών s-bag® μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την απόδοση της ηλεκτρικής σκούπα σας. Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει 4 συνθετικές σακούλες s-bag® Anti-Allergy.
Διαβάστε περισσότερα

Οφέλη

AEG - Σακούλες σκούπας - GR206S

Εξαιρετικό φιλτράρισμα

Η s-bag®Anti-Allergy έχει υψηλή διήθηση για να συλλάβει γύρη, σωματίδια σκόνης, ακάρεα σκόνης, αλλεργιογόνα ακάρεων και αλλεργιογόνα γάτας, τόσο μικρά όσο 1 micron (15 φορές μικρότερη από τη διάμετρο των ανθρώπινων μαλλιών). Αυτό το επίπεδο διήθησης ωφελεί τους πάσχοντες από άσθμα και αλλεργία.

AEG - Σακούλες σκούπας - GR206S

Σχεδιασμός Powerflow™

Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας 3D αναδίπλωση εξασφαλίζει τη βέλτιστη λειτουργικότητα: διατηρεί την ισχύ αναρρόφησης υψηλή και αποτρέπει την απόφραξη.

AEG - Σακούλες σκούπας - GR206S

Βελτιωμένο σύστημα κλεισίματος - ανθεκτικό και υγιεινό

Το σύστημα κλεισίματος έχει επανασχεδιαστεί και έχει γίνει πιο άκαμπτο χρησιμοποιώντας ισχυρότερο υλικό και μια νέα τεχνολογία στεγανοποίησης. Αυτό διασφαλίζει ότι το s-bag® κλείνει κάθε φορά χωρίς να σπάει ή να διαρρέει. Αυτή η σακούλα είναι εύκολη στην τοποθέτηση, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ασύγκριτη υγιεινή καθώς σφραγίζεται αυτόματα, αποτρέποντας τυχόν διαρροές, κάνοντας γρήγορη και καθαρή την αλλαγή της.

Υποστήριξη

Έχετε ήδη κάποιο από τα προϊόντα μας;

Καταχωρίστε το και ανακαλύψτε τις δυνατότητές του στο μέγιστο.
Ή βρείτε υπηρεσίες υποστήριξης, ανταλλακτικά & αξεσουάρ που χρειάζεστε, στους παρακάτω συνδέσμους.

Εγγραφή Προϊόντος
κόκκινο ύφασμα στον αέρα σε σκούρο φόντο