Λεπτομέρειες προϊόντος

Η s-bag® Anti-Odor είναι η κλασική σακούλα σκούπας για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων, σχεδιασμένο για τις περισσότερες ηλεκτρικές σκούπες μας. Σε αντίθεση με τις συνηθισμένες χάρτινες σακούλες που απορροφούν την υγρασία, η s-bag® Anti-Odor χρησιμοποιεί ένα ανθεκτικό συνθετικό υλικό, επικαλυμμένο με κερί απορρόφησης οσμών, για να παγιδεύσει δυσάρεστες οσμές και να τις αποτρέψει να διαφύγουν από την ηλεκτρική σκούπα. Οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων θα εκτιμήσουν πραγματικά αυτή την τεχνολογία. Για καλύτερη απόδοση, οι σακούλες πρέπει να αλλάζονται τακτικά, ενώ η αλλαγή των φίλτρων πρέπει να πραγματοποιείται με κάθε 4η αλλαγή σακούλας. Όλα τα φίλτρα πρέπει να αντικαθίσταται τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο ή όταν λερώνονται. Η χρήση μη αυθεντικών s-bag® μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την απόδοση της ηλεκτρικής σκούπα σας. Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει 4 συνθετικές σακούλες s-bag® Anti-Odour.
Διαβάστε περισσότερα

Οφέλη

AEG - Σακούλες σκούπας - GR203S

Περισσότερη δύναμη αναρρόφησης

Το ανθεκτικό συνθετικό υλικό αυτής της σακούλας διασφαλίζει τη βέλτιστη ροή αέρα και παρέχει σταθερή ισχύ αναρρόφησης στην ηλεκτρική σκούπα, καθώς γεμίζει η σακούλα σκόνης.

AEG - Σακούλες σκούπας - GR203S

Ενεργός έλεγχος οσμών

Χάρη στην έγχυση φυσικού ελαίου (ενεργός παράγοντας), η σακούλα κατά των οσμών απορροφά δυσοσμίες και πιάνει τα μόρια στα στρώματα της. Αυτός ο ενεργός έλεγχος οσμών απομακρύνει μυρωδιές όπως σκουπίδια, μυρωδιά κατοικίδιων ζώων, ιδρώτα, καπνό από τσιγάρα, μαγείρεμα και πολλά άλλα.

AEG - Σακούλες σκούπας - GR203S

Σχεδιασμός Powerflow™

Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αναδίπλωση 3D εξασφαλίζει τη βέλτιστη αναδίπλωση: διατηρεί την ισχύ αναρρόφησης υψηλή και αποτρέπει την απόφραξη.

AEG - Σακούλες σκούπας - GR203S

Βελτιωμένο σύστημα κλεισίματος - ανθεκτικό και υγιεινό

Το σύστημα κλεισίματος έχει επανασχεδιαστεί και έχει γίνει πιο άκαμπτο χρησιμοποιώντας ισχυρότερο υλικό και μια νέα τεχνολογία στεγανοποίησης. Αυτό διασφαλίζει ότι το s-bag® κλείνει κάθε φορά χωρίς να σπάει ή να διαρρέει. Αυτή η σακούλα είναι εύκολη στην τοποθέτηση, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ασύγκριτη υγιεινή καθώς σφραγίζεται αυτόματα, αποτρέποντας τυχόν διαρροές, κάνοντας γρήγορη και καθαρή την αλλαγή της.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyAEG ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyAEG
man folding towels