Λεπτομέρειες προϊόντος

Η πρώτη μας γκάμα καθαριστών αέρα πολλαπλών επιπέδων, έχει σχεδιαστεί ώστε να προσαρμόζεται. Τοποθετήστε το επάνω στο δάπεδο ή στερεώστε το στον τοίχο* - εξοικονομώντας χώρο στο πάτωμα. Διαμορφωμένο με επεξεργασμένα υφασμάτινα καλύμματα*, γίνεται ένα ιδανικό έπιπλο.
*Εξατομικευμένα αξεσουάρ, πωλούνται ξεχωριστά.

Οφέλη

Εκκαθάριση χωρίς συμβιβασμούς

Το AX5 συνδυάζει ιδανικά πιτσιλωτά μοτίβα και λεία σχήματα, για έναν ξεχωριστό κι όμως αψεγάδιαστα τοποθετημένο καθαριστή αέρα στην κρεβατοκάμαρά σας ή σε άλλα δωμάτια. Λειτουργώντας στα 24 db(A) όπως η απαλή βροχή*, το AX5 επαναπροσδιορίζει την εκκαθάριση αέρα.

*Πίεση θορύβου στην χαμηλότερη ταχύτητα ανεμιστήρα, μετρημένη σε απόσταση 1 μέτρου από μπροστά.

Εξατομικευμένη εκκαθάριση αέρα σπιτιού

Ελαφρύ και μεταφερόμενο με το ένα χέρι-εάν έχετε αγοράσει εξατομικευμένο κιτ*- το AX5 μπορεί να προσαρμοστεί ανάμεσα στα δωμάτια και να διαμορφωθεί εύκολα*. Τοποθετήστε το στα δύο του πόδια σε μία επικλινή θέση επάνω στο δάπεδο ή στερεώστε το επάνω στον τοίχο για να εξοικονομήσετε χώρο στο πάτωμα.

*Διαμορφωμένο κιτ (λαβή, καλύμματα, πόδια) και άγκιστρο, πωλούνται ξεχωριστά.

Εκτελεί εκκαθάριση αέρα σε τέσσερα βήματα

Ένα σύστημα εκτέλεσης εκκαθάρισης αέρα τεσσάρων σταδίων, καθιστά δυνατή την αιχμαλώτιση του 99,93% μικρών σωματιδίων μεγέθους έως 2,5 micrometer (μm) (PM2,5)* και έως το 92% των κοινών Πτητικών Οργανικών Ουσιών*.

*Με βάση τις δοκιμές που έχουν διενεργηθεί από εξωτερικό φορέα δοκιμών το 2020, σύμφωνα με τα πρότυπα GB/T 14295-2008, GB/T 18801-2015

Σύστημα ροής αέρα 360 μοιρών

Το σύστημα ροής αέρα του AX5 συνδυάζει την πρόσληψη αέρα 360 μοιρών - καλύπτοντας τα μπροστινά άκρα του πλαισίου - έναν 3D ανεμιστήρα, και διήθηση αέρα τεσσάρων σταδίων.

*Με βάση τις εσωτερικές δοκιμές σύμφωνα με το πρότυπο ANSI-AHAM AC-1-2019 το 2020. Ο χρόνος καθαρισμού βασίζεται στην δοκιμή που πραγματοποιήθηκε με την υψηλότερη ταχύτητα ανεμιστήρα σε ένα δωμάτιο 10 m².

Μείνετε συνδεδεμένοι και έχοντας τον έλεγχο

Χειριστείτε και προγραμματίστε συγκεκριμένες εργασίες με την εφαρμογή AEG Wellbeing. Οι αισθητήρες για σωματίδια (PM1, 2.5, 10), καθιστούν δυνατή για το AX5 σε λειτουργία Smart, την προσαρμογή της ταχύτητας καθαρισμού του με βάση τις τιμές που ανιχνεύει στο σπίτι σας.

Αξεσουάρ